Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

dreamers are not to be taken seriously

10/9/2006 - love story

Theorie niet gehaald helaas.. De date was leuk maar niet voor een tweede keer.. En toen heb ik ineens in sneltreinvaart iets meegemaakt.......

Ik moest vrijdag werken. Ik was sip vanwege de mislukte date. Ik praatte daarover met een collega en ineens hoorde een andere collega dit en vroeg me mee om even iets te gaan drinken in de kroeg, na het werk, het zou bij eentje blijven.

Het werd uiteindelijk zo gezellig dat we nog wat langer bleven en daarna pakte hij zn bus terug naar huis. De volgende dag zocht hij me weer op om iets leuks te gaan doen. We hebben even op mn balkon gezeten en gepraat over van alles en nog wat. Het was veel leuker dan ik had verwacht terwijl ik in het begin zoiets bij hem had van: wat een charmeur..

Zondag was er een reptielenbeurs en ik wist dat hij er ook heen wou gaan. Ik ook dus heb ik gevraagd of hij met mij en een vriendin van me er naar toe wou. We hebben het weer leuk gehad en de volgende dag moesten we met zn 2en werken... Na de tijd zijn we weer even een wijntje gaan halen in de kroeg. Toen hij weg ging om zijn bus nog te halen gaf hij mij een hand en beide schootten we in de lach. Ik zei: waarom geef je mij nou een hand?? Hij zei dat hij me even aan wou raken..

Dinsdag. Ik zat film te kijken met mn nieuwe huisgenoot en hij smste me dat hij klaar was met werken en dat hij naar me toe wou gaan. Hij had ook wel zin om een filmpje te gaan kijken. Na de film moest hij weer weg en ik liet hem uit. Hij vroeg mij heel voorzichtig of hij mij een zoen mocht geven. Ik twijfelde eerst nog.. Maar hij zoende me en wat voelde dat goed.. :)

Sindsdien zijn we elke dag bij elkaar en hebben we de grootste lol samen. Ik vind hem lief.. En ik zie wel waar het naar toe gaat. Ik weet wel dat ik voorzichtiger ben geworden. Alles gaat lekker rustig aan.

Maar nu heb ik barstende hoofdpijn en wil ik gaan slapen. Ik voel me de hele dag al ziek. Alles doet pijn.. Alleen heb ik geen tijd om ziek te worden :P want ik wil hem morgen weer zien!

xx
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/8/2006 - she's a maniac

Morgen ga ik iemand ontmoeten. Ik hoop dat het 'ongevalletje' van afgelopen vrijdag niet in de weg staat. Ik ben zo fokking zenuwachtig dat ik er misselijk van word. En ook omdat ik blijkbaar niet even weet wat ik nou eigenlijk wil..

Maar goed, eerst maar om 08:15u bij het CBR gaan staan wachten om auto-theorie examen te gaan maken.. en halen hopelijk..

Daarna naar Amsterdam.

xx
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/8/2006 - en dan ga je ineens de mist in..

Oei..
Terwijl ik op L. zat te wachten totdat hij klaar was met werken sprak ik ondertussen met vrienden af die ik al in geen tijden meer had gezien. Dit was allemaal tijdens een festival. En n vriend (E.) nam ik in vertrouwen door te vertellen dat M. mij weer berichtjes stuurde om stiekem met me af te spreken terwijl hij verdorie een getrouwde kerel is.. Terwijl hij verdorie op datzelfde moment daar met zijn vrouw aanwezig was. Ik ging er eerst wel op in maar ik vond het zo verotte sneu voor haar.. (let wel, er is niets gebeurd tussen ons.) Mijn geweten zorgt ervoor dat ik niet weer met mijn ex-vriendje M. zal gaan afspreken. Het is ook ongehoord dat hij zijn vrouw zo behandelt. Maar ondertussen valt hij me wel lastig (met minstens 5 smsjes per dag.. hij had mijn telefoonnummer aan mijn broer gevraagd, zij zijn goede vrienden van elkaar.. Hij had als reden gezegd dat wij iets hadden afgesproken..)

Maar goed, met E. liep ik richting de haven en ik vertelde het verhaal aan hem. Hij luistert aandachtig en vervolgens legt hij een hand op mijn been neer en begint me te zoenen.. Ik had dit totaal niet verwacht omdat (a. Hij al jarenlang met dezelfde persoon samenwoont, om wie hij heel veel geeft. (b. Hij een goede vriend van mij is en ik heb hem nooit meer dan dat beschouwd.

Dus toen had ik echt even zoiets van: Hoe kan ik nou ineens 2 mannen die bezet zijn zo aantrekken??! Ik duwde hem van me af maar ik heb er ook wel aan toegegeven, dit ook omdat ik al zo ver beschonken was dat ik even niet meer verstandig na kon denken (en 's ochtends word je wakker met een raar gevoel)..

Ik heb L. niet meer gezien. Ik walgde van mezelf.

xx.
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

16/8/2006 - who gives a fuck ;)

nananananaaaaaaa <333
this is a jetsetter music letter... from me to youuuu

*ahum* gister bezoek. gratis koffie. ondeugende blikken. nieuwe muziek. humor tot buikpijn aan toe. met z'n 3en op 1 fiets. afspraken gemaakt voor in de toekomst. darten met eigen spelregels. zaterdag alweer afgesproken...

*mmm* ik smelt bij het zien van zijn vragende blik. straks oh straks!

=)
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

13/8/2006 - quote


Het is soms moeilijk om te leven, Om je er helemaal voor te geven.

Maar ik heb zo mijn dromen, Al zullen die niet alle uit gaan komen.

Toch zal ik hier voor moeten vechten, Geniet van elk moment,

zelfs van de slechte.

Alles gebeurt met een doel..

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

8/8/2006 - L

She's in the basement.. Trying to whisper. Surreptitious touching him. He's teasing her.
He's moving behind her, putting his arms around her belly, trying to kiss her without anyone noticing. Kissing her neck. Her back. Moving his arms up towards her breasts. Nobody noticed. (or at least, that's what they thought..)
When the others left the basement they couldn't help it anymore and kissed eachother like mad people. Touching eachother, passionate.

*woops* they got back.. And they're sitting next to eachother again. Acting innocent..
When everyone had left the building they sexed eachother up, enough to lead them to the bedroom. Lay beside me, he said. She touched his hair, that was longer than hers. She kissed his lips, he answered with a passionate, french kiss..
His hands above her hips, her hands around his neck. And lower. And lowered... Until he touched her there, she breathed heavily. Because of the wine she drank before, her voice was raw..  She whispered: Please kiss me, for I can't stand it anymore..
He did what she asked for and gave her the best kiss he ever gave her, she could feel through that kiss he really cared for her. It was different than the times before. More intense.. More sincere. But she could be wrong..

To be continued... ;-)


Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

29/7/2006 - alrighty then!

Haha!

Tickets voor Tool. En een date met S.
Woohoo!!

=)

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

21/7/2006 - who would have thought...

Oooohh mijn god....

 

Zaterdagavond. Wie had ooit gedacht dat ik met hem zou zoenen, dat hij me zou thuisbrengen en dat we tenslotte in hetzelfde bed belandden?

 

Het was erg fijn :)

Ik had dit gewoon even nodig.

 

xx.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

1/7/2006 - en toen was hij weer weg

Mijn vriendje heeft geen gevoelens meer voor me, hoe ironisch... :/

 

Alleen was hij er eerder mee om dit nieuws te verkondigen.. Ik ben best wel kwaad op hem, vooral omdat hij de beslissende woorden niet in mijn gezicht uitsprak, maar over de mail.

Natuurlijk hebben we het er wel eerder over gehad maar toen ik hem op Schiphol bracht verzekerde hij mij ervan dat het wel goed zou komen. Nou mooi niet dus. Dag 1: amper een woord. Dag 2: een grote mail met de woorden *sorry* erin.. Noh! Best lullig als ik er zo over nadenk.

 

Waarom zag ik het niet eerder, oh en ik zag het heus wel, ik denk dat ik er alleen niet aan toe wou geven. Want elke keer als ik vroeg of er iets aan de hand was, kreeg ik een antwoord dat mij niet gerust stelde. Het enthousiasme was er af, het leek wel of hij er geen moeite meer voor ons wou doen..


Ik had er wel de moeite voor over, ook al wist ik dat het toch niet lang meer zou duren, van zijn n van mijn kant. Want ik kan wel zeggen dat ik verliefd op hem was (wat is verliefd?) maar eigenlijk was ik dat helemaal niet eens. Ik vond hem leuk, dat was het. Ik kon me ook wel aan hem ergeren. Bepaalde houdingen van hem stonden mij totaal niet aan.. Daar komt ook nog eens bij dat hij best wel anti-sociaal gedrag vertoonde. Ik liet dat alleen niet merken en na een tijdje begon het ook wel te wennen... Hmm maar het hoort niet zo :/ Ik heb het nooit tegen hem gezegd overigens, heb ook nooit laten merken dat ik me soms best wel stoorde aan zijn gedrag. Jah, ik ben eigenlijk wel blij dat het uit is.. Na de tijd bedenk je die dingen altijd..

Het had toch nooit verder gekomen dan dit en hoe hij stond in het leven, daar had ik ook mijn twijfels over. Ik kan niet lang met zo'n persoon. Misschien vond ik het daarom ook wel fijn dat hij soms zo lang weg was. Dan had ik weer tijd voor mezelf.. Het compenseerde wel goed.

Ik weet nog wel, de eerste keer dat hij bij mij kwam, helemaal verliefd, helemaal aan het glunderen, en het enige wat ik dacht was: shit, ik vind hem eigenlijk niet eens zo leuk als hij zo doet.... ?!! Die avond viel mij zo ontzettend vies tegen.. Het was pas later dat ik hem leuk begon te vinden. En dat heeft ook al niet zo lang geduurd.. Hmm nu ik er allemaal over nadenk... Waarom bleef ik eigenlijk nog zo lang bij hem? :/

 

xx.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

21/6/2006 - Misschien wel nooit

En daar was ik weer. Ik ken niemand die zo passioneel en impulsief te werk gaat als mijn eigen persoonlijkheid. Zo heb ik laatst nog tegen een kennis uit Amerika gezegd dat hij mij altijd op mocht zoeken als hij in Nederland zou zijn, grg zelfs..
Misschien komt dat ook nog uit want hij liet me weten dat hij er even tussenuit moest. Zijn vriendin was vreemdgegaan met zijn beste vriend - hoe kunnen mensen dat toch doen; ik zou dat niet kunnen, ik zou niet eens vreemd knnen gaan al zou ik het willen - ..

xx

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/5/2006 - dry the rain

Ik probeer het heus wel. Om iets van het leven te maken. Maar ik ben er nu eenmaal niet zo goed in. Ik vraag me te vaak af voor wie ik het eigenlijk doe en waarom..

Ik ben best een vrolijk persoon, ik weet hoe ik mensen kan vermaken (en mezelf) en ik ben een ster in het oplossen van andermans problemen (mijn eigen uitgesloten..) Ik kan goed luisteren, nadenken, redeneren, voorstellen, romantiseren, proberen.. Ik beschik over een goed doorzettingsvermogen, het zit zelfs zo dat ik erg gepassioneerd kan raken van dingen. Vandaar ook dat mensen mij neerzetten als een dromer. En dat vind ik prima. Zolang ze dat maar niet negatief gaan opvatten.

Gister werd ik helemaal meegesleurd door de muziek. Op een gegeven moment voelde ik mij z emotioneel dat ik er van moest huilen. Al mijn gevoelens kwamen los en dat was best heftig. Ik ging helemaal op in de muziek en dat vond ik heerlijk, maar tegelijkertijd was het ook heel erg intensief en benauwend. Ik had dit nog nooit eerder meegemaakt.

*creepy*

xx

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/5/2006 - dromers zijn geen denkers..

Dromer dromer dromer.... Destructieve dromer..

Mijn haar is eraf. Ik had zin in iets nieuws en ik was verveeld en daar lag de schaar (alsof hij er om vroeg om gebruikt te worden)..
Daarna keek ik in de spiegel en ineens was ik helemaal niet meer tevreden met mezelf. Ik baalde er nogal van dat ik zo dik moest zijn. En verdrietig. En emotioneel.. Sinds lange tijd kwam de gedachte om mezelf iets aan te doen weer heel voorzichtig om het hoekje kijken. Ik voel me enorm dramatisch, maar zonder enige serieuze oorzaak.. Of misschien onderschat ik de oorzaak wel. Misschien is de oorzaak wel levensbedreigend.

Ik voel me zo godsvergeten alleen (of is het maar een illusie?)
Ik voel me zo gedwongen om gewicht te verliezen en aan het schoonheidsideaal te voldoen (waarom eigenlijk?)
Ik voel me destructief genoeg om mijzelf van het balkon af te werpen (zou die wel hoog genoeg zijn?)
En toch, ik zou dat nooit doen, ik zou de mensen die om me geven nooit pijn willen doen. Zelfmoord is een vorm van pure egosme en ik ben allesbehalve een egost.

Ik wil weer voelen, ik wil weer stralen, lachen, vergeten, vergeven, dromen.... Wat gebeurt er met me?

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

2/5/2006 - goede wijnen, slechte wijnen..

Het lijkt wel alsof ik teveel te vertellen heb, de 2e log volgt..

Ik kan er niet bij dat er mensen zijn die je elke keer weer kapot willen maken. Die verhalen vertellen aan wederzijdse vrienden zodat zij in een goed daglicht komen. Mensen die je dacht dat het je beste vrienden waren. Diezelfde mensen die zichzelf er beter bij voelen om een ander niets te gunnen en alles (?) kapot willen maken waar jij zo op bent gesteld.

Er zijn (alweer) geen woorden voor, maar elke keer ben ik er weer kapot van. Mijn levensstijl van toen is weggegeven aan iemand anders en diegene benut zijn kansen. Diegene neemt mijn "vrienden" over zodat die persoon zelf immers niet meer hoeft te zoeken. Sinds ik verhuisd ben naar de grote stad heb ik niet meer op ze kunnen vertrouwen en nu ben ik losgelaten in het diepe en moet ik het zelf maar zien te rooien. Mensen onderschatten mij. Hoewel het moeilijker voor me is geworden ben ik er sterker en slimmer uit gekomen. Ik leef nu zoals ik dat zelf wil en sommigen vinden mij een dromer. Sommigen nemen mij niet serieus. Maar ik weet zeker dat ik vrolijker en wijzer in het leven sta dan zij. Al is het op het randje en met de nodige gevolgen. Maar IK leef!

Het leven is te kort om slechte wijn te drinken.
En dus geniet ik nu van een heerlijke, krachtige rode Temperanillo =)

xx.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

1/5/2006 - mijn eerste gedachte op internet

Waarom hier? Ik heb iets te vertellen. En als ik het niet van me af schrijf blijft het in mijn hoofd malen. Ik ben heel erg wijs met mijn vriendje. Alleen zit die hier nu 7000 kilometers vandaan. Voor een tijd van 3 maanden.
Ik lees zijn weblog, het is leuk om te lezen. En na een chatsessie van een slordige paar uren met hem ben ik nagenoeg euforisch omdat hij erover na dacht om een stapje verder te nemen. Het blijft in mijn hoofd hangen die paar woorden en ik word er helemaal gek van. Het is een prachtig idee (en ik ben al hartstikke blij dat hij er op zo'n manier over nadenkt) maar als ik er meer en meer over na ga denken dan weet ik ook  hoe ik me voel, want er is bijna geen gevoel.. Waarom nou niet? Ik vind hem leuk, hij is lief voor me... en ik heb geen vlinders :(

Ook mis ik de echte woorden. Ik wil alles, niet een beetje. Ik wil dat ik het gevoel heb dat hij meer voor me is dan gewoon een flirt, meer dan een vriend, meer dan een "sexuele" relatie... Ik wil er gewoon meer uit kunnen halen..

 

Ahh fuck it.. Ik ga er gewoon voor :) Wat er nu is is tenslotte ook erg fijn.

 

xx.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

why would you be so interested if it's only an imagination of myself?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer