Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Egypt

Description

A site build on the beauty of Egypt and about the days we spend at TOPIT


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends

me

Ik heb niet zoveel verteld over mijzelf dus hier vertel ik wat meer. Mijn naam is Wietske en ik ben christelijk. Mijn hobby is gitaar spelen en ik heb nu eindelijk een eigen gitaar!! Ik vind het leuk om dingen te doen met mijn vrienden en ik kijk veel series. Verder vind ik eigenlijk dat je iemand niet kan leren kennen door diegenes weblog te lezen, maar om je een indruk te geven van hoe ik eruit zie dan kan je kijken naar de pic hieronder.  (een zingende ik)

 


Posted: 19:55, 4/8/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Het 1e bezoek aan TOPIT

We gingen met de fiets en Ceylan en ik waren verdwaald. We gingen naar elke school die we konden vinden met dezelfde naam. Wanneer we het uiteindelijke gebouw hadden gevonden gingen we naar boven en ze waren bezig met het vertellen over het maken van een weblog. Dus toen begon ik met het maken van mijn weblog. Eerst hoorde veel gezeik erover en toen moesten we een tekening gaan maken van hoe het eruit moest zien. Uitieindelijk ziet het er helemaal niet uit naar hoe ik het eruit wou laten zien. Mijn achtergrond is een simpele foto van het internet. Toch vind ik het wel mooi. We kregen voor het daadwerkelijk maken van onze weblog een pauze (30 minuten). Dat was wel gezellig. Ze hadden een enorme tv en een enorme bank. Je moet wel van die bank houdenXD). Toen gingen Ceylan en ik beginnen aan onze weblog terwijl we eigenlijk de bank niet meer wilden verlaten:P. Eigenlijk had ik al iets geschreven over mijn eerste bezoek bij TOPIT maar ik verloor mijn weblog dus moest ik een nieuwe maken. (een verbeterende versie hoop ik.) Het was opzich wel leuk om een weblog te maken. Hieronder zie je een foto van het gebouw waar we in zijn geweest.


Posted: 19:01, 2/8/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Het 2e bezoek aan TOPIT

Ik heb nog 1 TOPIT te gaan en om heel eerlijk te zijn ben ik blij dat het voorbij was. Het was leuk om het te doen, maar school kost veel tijd en TOPIT koste eigenlijk ook redelijk veel tijd.

Nou dat was mijn kleine intro en nu ga ik pas beginnen met iets nuttigs te vertellen. (althans ik zal het proberen). We zijn naar de museum van communicatie geweest. De bedoeling van dit bezoek was om te leren hoe je kan communiceren en op welke manieren. We waren in 2 groepen verdeeld. Amsterdam en London. Het doel was om het nieuws te gaan vertellen met de 2 steden, gescheiden van elkaar. Ik vond dat wat ik moest doen wel leuk was. Ik was soort van degene die alles ging controleren, zorgden dat alles goed ging en ik ging veel praten met London. Onze communicatie ging via, mail, fax, telefoon en via de webcam. Ik dacht dat ik het wel goed deed en het was niet zo moeilijk. Ik vond het echt leuk om degene te zijn die soort van 'de baas' was. Je ging veel met de mensen praten en je schepte een soort van band met de mensen waar je mee werkten. Ik had opzich niks te maken met het nieuws of met het uitzenden ervan, maar het werd soms wel hectisch. Alles ging soms een beetje snel. De uitzending ging wel goed. We waren niet echt profs, maar het ging wel goed zover ik het zag. De samenwerking (waar het vooral om gaat) ging wel goed. Ik heb niet echt heel erg veel geleerd, alleen dat het erg leuk is om de baas te zijn over dingen. Controle hebben is best wel leuk. Het vervelende was wel dat ik vergat waar ik werkte. Het faxen was wel erg vervelend. Hier zijn nog wat foto's van manieren hoe je kan communiceren met mensen. (telefoon, mobiel, postzegels voor brieven en een webcam)


Posted: 19:15, 31/7/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Het 3e bezoek aan TOPIT

Daar ben ik alleen niet geweest, aangezien ik ziek was.
Link Parkdreef: www.onc.nl
een foto hieronder van het personeel van Parkdreef. (leraren enzo).

 


Posted: 19:00, 10/6/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer