Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De Onzin van Dre Broeders

Dre Broeders jaagt iedereen over de rooie

03:49, 16/12/2011 .. 2 comments .. Link

Dre Broeders jaagt iedereen over de rooie


Hallo

Vandaag lid geworden van dit forum in de hoop dat dit tot wat meer info zou leiden betreffende de Dominicaanse Republiek,jammer genoeg niets bleek minder waar!
Na activering van mijn lidmaatschap zag ik nog steeds het zelfde met die uitzondering dat ik nu posten kon, vandaar ook deze post betreffende mijn ongenoegen over dit forum, alhoewel forum het lijkt meer een blog pagina van een heer Broeders

Ik had bij zo'n domeinnaam toch wel wat meer verwacht in plaats van dit amateuristisch gedoe!Ik heb dit bord even door zitten spitten en wat ik voornamelijk tegenkom zijn kopie en plak berichten uit kranten door een heer Broeders welke ook de nijging heeft om internet links te plaatsen, tja ik weet niet hoe het met de rest van de leden gesteld is maar hier heb ik geen forum voor nodig dit kan een ieder zelf wel vinden op het wereldwijde web!

Ik had gehoopt op wat meer verhalen en ervaringen van leden hier maar daar is het karig mee gesteld, ja af en toe ben ik wel wat verhaaltjes tegengekomen vaak ook weer van de heer Broeders, welke jammer genoeg nooit over eigen ervaringen gingen maar meestal over Duitse vrienden van hem.

Ik weet niet hoelang dit forum al bestaat en zal het nog even aankijken maar ik heb weinig hoop op het voortbestaan van dit forum indien het op deze manier wordt voortgezet.Ik kan me overigens een ander forum herinneren met soortgelijke domeinnaam  wat veel professioneler in elkaar stak en ook veel levendiger is, ik kan deze jammer genoeg niet meer terugvinden kan me wel een strand met 2 voeten herinneren.

Pasofino


Leave a Comment

Angst

18:45, 16/12/2011 .. Posted by Anonymous
Daarom komt hij 's avonds de deur ook niet uit. Buiten scheit hij 7 kleuren strond. Overdag zit ook alles al op slot. Het groeten van de buren gaat dagelijks via de laptop.

re: Angst

01:23, 30/3/2013 .. Posted by Anonymous
Waarschijnlijk ben je zelf nog nooit in de Dominicaanse Republiek geweest en al helemaaaal niet bij het appartementencomplex wat Dre Broeders beheerd. Anders zou je wel anders lullen. (En btw, scheit is met een ij en strond met een t)

{ Last Page } { Page 10 of 22 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Bredanaar (61) betrokken bij mishandeling van twee vrouwen
Het eierwerpen kan niet stuk in Princenhage
Laag IQ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dre in zijn jonge jaren
Als je iemand met zo'n foto in je vriendenlijst,hebt moet misschien eens nadenken.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer