Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Drie meiden.....

Een weblog over een moeder van 2 geweldige meiden...Over alles wat we beleven, spannende, verdrietige en vooral leuke dingen!

19 en 20 januari 2008...

Wordt het WK sprint in Thialf gehouden en.....ik ben er bij! Heb kaartjes weten te bemachtigen voor de zondag. Weliswaar "maar" want de zitplaatsen waren binnen notime uitverkocht! Echt, op 8 november begon om 9u de kaartverkoop, dus ik probeerde toen al op de site te komen, maar werd er telkens afgeknikkerd en toen ik eindelijk kon bestellen om 9.15 waren er alleen nog maar staanplaatsen. Ach, ik zit al een poos in de auto dus een middag staan/hossen moet zeker wel lukken! Dat hou ik wel vol! En ik ben blij dat ik uberhaupt kaartjes had want 's avonds was het evenement al uitverkocht.....Kijk er naar uit, wordt vast 1 groot feest! :-)

Vandaag kreeg ik de tickets binnen.

songtekst....

Er zijn mensen die zich er kennelijk aan storen dat ik hier een songtekst plaats van mijn favoriete groep, misschien omdat ze het akelig herkenbaar vinden? Ach, ze hoeven het natuurlijk niet te lezen.......

 

Heb vandaag de nieuwe CD ontvangen van Wet Wet Wet....zo anders dan alle voorgaande CD's maar oooooo, wat is ie goed!! Ga lekker verder met luisteren! :-)

Wet Wet Wet songtekst

Too Many People (Single Mix)

He took one step over the line
He didn’t know what he would find
It’s just a matter of time
He’s gonna blow his mind
He tells you this he’s telling you that
He’s been lying behind your back
You gotta face the facts
He don’t know his mind

Too many people
Walking the line
Trying to run as fast as they can
Too many people
Crossing the line
Till they run out of time

Outta time

Thought that he was one of a kind
But growing up can be a dangerous time
He’s got a mind of his own and his world is one big show
He’s caught up in the headlines
He says that it's alright
He says he’s got his feet on the ground
It's just a matter of time
Before he blows his mind

Too many people
Walking the line
Trying to run as fast as they can
Too many people
Crossing the line
Till they run out of time

Out of time

There’s people lost in this cold world with hunger in their eyes
People riding the sidewalk just sleeping under the sky

(Too many people walking the line)

(They run out of)
(They run out of)

It's just a matter of time

Too many people
Walking the line
Trying to run as fast as they can

(Too many people)

Too many people
Crossing the line
Till they run out of time
Too many people
Walking the line
Trying to run as fast as they can

(Too many people)

Too many people
Crossing the line
Till they run outta time
Too many people

 

Een van de liedjes. De andere twee liedjes van de singles (Sail on en Luv of a women) zijn ook geweldig en dan heb ik het nog niet over het liedje Run wat ik alleen nog maar gedeeltelijk live heb gehoord......Gisteren is het album Timeless uitgekomen, als het goed is heb ik die donderdag in huis. Kan bijna niet wachten tot het zover is. De verhalen uit Engeland zijn erg enthousiast dus ben benieuwd!

Ben ik weer eens.....

Werd ook wel weer eens tijd. Maar het is hier zo'n gekkenhuis dat de tijd ontbrak om hier wat te schrijven. Kinderen en werk gaan dan toch echt even voor. Ook veel gedoe weer met Anne de afgelopen tijd en ook dat kost een hoop negatieve energie. Daarnaast moet ik veelste veel van mijzelf...van het weekend mar eens goed bij slapen!

Op mijn werk is de gekte losgebarsten, klanten die op het laatste moment nog even bestellen en het dan ook het liefst gisteren in huis willen hebben.....Zal wat dat betreft blij zijn als week 50 is aangebroken, dan is de ergste drukte voorbij.....

Met de meiden gaat het ook goed! Had vanavond het 10 minuten gesprek op school van Nienke, de juffen zijn erg tevreden over haar, ze kiest veel verschillende dingen, waarbij tekenen wel favoriet is en de letterhoek wat minder. Ze laat de kaas niet van haar brood eten, maarvoert ook niet het hoogste woord. Werkjes doet ze ook prima. En meester Sven is haar favoriet, ze vind het dan ook errug jammer dat hij morgen voor het laatst is want dan is zijn stage afgelopen. Het enige is dat ze zo veel dingen leuk vindt dat ze nog wel eens wat snel afraffelt om wat anders te gaan doen.

Wel mag ze mee doen met de werkjes voor groep 2, terwijl ze een hele vroege leerling is.

 

En Mirthe, die is een donderstien. Vanavond zaten we boerenkool met worst te eten. Boerenkool dat vindt ze maar niets, maar die worst......die smaakt wel. Dus wipt ze de boerenkool van haar lepel en eet het worstje op. Helaas voor haar was de worst vervolgens op en had ze nog boerenkool. Evengoed toch ook nog boerenkool gegeten!

 

Vanochtend om 9u begon de kaartverkoop voor het WK sprint dat op 20 januari in Thialf wordt gehouden en daar wilde John en ik graag heen. Kaarten waren alleen via internet te kopen, dus voor 9u l ingelocht maar toen je eindelijk kon bestellen werd ik er telkens uitgeknikkerd. Uiteindelijk is het me gelukt, al waren de zitplaatsen reeds uitverkocht! Dus mochten jullie kijken, ergens in de menigte sta ik met mijn oranje jas!! :-) Jippee, heb er zin in!!

 

En toen kwam ik vanavond thuis en vond de 2 nieuwe cd-singles van Wet Wet Wet op de deurmat!! Wow, wat klinken die goed zeg!! Bij CD2 hebben ze nog een videoclip, met fragmenten van het concert wat ze op Newmarket hebben gegegeven afgelopen augutus en werden de jongens geinterviewd. Volgende week komt hun nieuwe album uit en morgen nog 5 weken en dan....zit ik in Londen voor het concert!!

Jaahaaa......

Ze (Marti en Greame C) hebben vandaag in een radio interview gezegd dat ze begin 2008 naar het vaste land van Europa willen komen voor een tour!! Jippeeeeeeee.....Kan ik ze nog een keer zien!!

En op de vraag welk concert ze buiten Europa het leukste vonden, noemden ze het concert wat ze in Paradiso/Amsterdam gaven. En ik was daar bij!! Ben het volledig met ze eens, dat was een geweldig concert!!

 

Zo en nu ga ik naar bed! Heb zojuist een geweldige zeemeerminnentaart gemaakt voor Nienke's verjaardag!!

Wat is het toch dat je soms helemal niet kan reageren op een weblog?? Ik wilde net reageren op een blog van mijn blogvriendinnetje Hilde, wilde schrijven dat ik het een dappere beslissing vind en haar veel plezier wensen met het etentje morgen samen met haar vriend en het enige dat ik te zien krijg is een raar wit leeg scherm....Dus mocht je het lezen Hilde: ik vind je een dappere vrouw!

 

Het begint zo langzamerhand een gekkenhuis te worden op mijn werk. Volop in de kalender, agenda's en kerstkaartendrukte. Maar ook wel weer lekker, de dagen vliegen zo voorbij!

Vanavond hadden we weer meidenavond, gezellig hoor! Nienke had vanmiddag samen met opa een DVD uitgezocht en ze koos voor de 101 Dalmatiers. Dus toen Mirthe in bed lag hebben we limonade ingeschonken en een pakje marsepein er bij gepakt en zijn we lekker op de bank gekropen om de film te zien!

 

Ik ga zo even de nieuwe single en CD van Wet Wet Wet bestellen in de voorverkoop! Wordt ie naar me toe gestuurd zodra hij uit is. Is wel zo gemakkelijk. En ik las zojuist op internet dat ze in een radio interview hebben gezegd dat als de verkoop en de tour in de UK goedloopt dat ze dan misschien wel naar Europa komen voor een tournee.... Nou, dan zal ik er wéér bij zijn!! Want live zijn ze gewoon één van de beste popgroepen ter wereld!!

 

Hmmm...ik heb trouwens een rare klok. Hij had al een tijdje kuren, eerst liep hij wel, sloeg ook, maar liep veelste snel! Toen liep hij wel, maar deed de klingel het niet meer. Was de klingel gerepareerd liep de klok zelf niet meer.....Mijn moeder pakt de klok op, schud hem heen en weer (wat ik zelf ook al tig keer had gedaan zonder resultaat) en hij loopt en de klok loopt en slaat nog steeds.......

effe promotie maken......

Gisteren was dan eindelijk het nieuwe nummer van Wet Wet Wet op de Britse radio. Het had nog heel wat voeten in de aarde voordat ik er naar kon luisteren, maar het is me uiteindelijk gelukt. En ik kan niet anders zeggen!! Hij is écht super goed!! Heel anders dan de oude Wet Wet Wet nummers, een echt dansnummer. En heb je het refrein eenmaal gehoord dan blijft hij in je hoofd zitten (of je nu wilt of niet)

 

Via de website werd bekend dat ze (Marti en Tommy van Wet Wet Wet) in de radioshow van Ken Bruce op BBC2 kwamen met de popcelebraties quiz. Daarna werd bekend dat dan ook het nieuwe nummer "Too many people" voor het eerst werd gedraaid. Alleen was die radioshow natuurlijk precies onder mijn werktijd. En op mijn werk geen radio en geen geluid op mijn computer. Maar de oplossing was snel gevonden dacht ik tenminste.... 's Avonds probeerde ik thuis online de show nog te beluisteren maar omdat ik Vista heb, werkte het niet. Uiteindelijk bij mijn ouders achter de computer gekropen, mijn voicerecorder aangezet en...het werkte! Pfoe, moest echt goed luisteren naar wat ze zeiden. Ze maakten er zelf ook een opmerking over, dat als ze onder elkaar waren helemaal broad glaswegians spraken...Nou dan wil ik niet eens weten hoe dat klinkt hahaha!! Maar het was een geweldig interview, kijk nu nog meer uit naar het concert in December.....Nog 2 maanden en 4 dagen geduld. Op 5 november komt hun single Too many people uit en een week later hun nieuwe cd Timeless.......

 

Voor de rest heb ik het echt giga druk! Druk met voorbereidingen voor de verjaardag van Nienke. Ze probeerd op alle mogelijke manieren te vissen naar de cadeautjes die ze zal krijgen. Maar ze weet al dat ze van ons niet te horen krijgt wat ze zal gaan krijgen tot het moment dat ze haar cadeautjes uit mag pakken...Maar toch proberen he!? En op van die hele sneeky manieren!! Evengoed geweldig, slimme griet van me!!

En dan Mirthe, Nienke is slim, maar Mirthe is net zo slim!! gisteravond gaf ze iedereen voor het slapen gaan een kusje behalve ik. Mij liep ze met een ondeugende grijns voorbij en beklom gauw de onderste 2 traptreden (ik stond op dat moment direct achter haar, want natuurlijk mag ze nog niet alleen de trap op en af). Ik deed net alsof ik verdrietig was en je zag haar kijken: wat moet ik met deze situatie? Ze besloot de trap af te gaan, sloeg haar armpjes om mij heen en kroop tegen mij aan!! Toen smolt ik even helemaal weg.....Ik heb haar toen ook een stevige knuffel gegeven!

 

Vandaag was er avond op school georganiseerd ivm de kinderboekenweek. Dat was allemaal erg leuk gedaan.

 

Gisteren nog even langs het Kruidvat gefietst voor die treinkaartjes. Je kon max. 4 treinkaartjes kopen voor € 9,95 per stuk. En met zo'n kaartje mag je dan 1 dag onbeperkt door Nederland touren. Eind november heb ik afgesproken met mijn vriendinnen van het oktobermoederforum in Brabant, dus dat komt dan al goed van pas. En ik ga ws. ook nog eens naar Maastricht en nog een keer nar het noorden van het land. De kaartjes zijn geldig tot eind januari 2008 dus ik heb nog even de tijd om te bedenken wat ik ga doen.......

Hilde...

....als je dit leest....

 

Ik wou je een antwoord geven op je je blog, maar op de 1 of andere manier kan ik niet reageren! Scherm wordt helemaal wit?? Kan ook geen persoonlijk berichtje naar je sturen, dan heb ik hetzelfde probleem

Dus dan maar effe zo, hopende dat je mijn blog leest! Ik wou je juist een berichtje sturen om je sterkte te wensen voor morgen en dan lees ik weer een ziekenhuisbijdrage van jou. Bah, bah, bah....daar zit je nou net niet op te wachten zeg!! Is het nou al duidelijk wat het nu precies was?

 

Meid, hou je koppie op de golven! Het gaat vast allemaal wel weer goed komen! Dikke knuffel vanuit Zaandam!

Grmblll......

Maandagavond downloade ik mijn ontwerp op de site van teetonic, maar om wat voor reden dan ook is het tot nu toe nog steeds niet geplaatst? Geen flauw idee waarom.... De foto mag gebruikt worden, ik heb niet teveel kb gebruikt, en het juiste bestandsformaat gebruikt, dus wat kan het zijn?? Ik ben nog bezig met een ander ontwerp, maar weet niet of ik dat op tijd af krijg......

Ach, we zien het wel of het lukt. Het zou écht super gaaf zijn, maar ook al win ik niet...ik ga evengoed naar het concert van hun! Er zit wel een ander geweldig gaaf design tussen, dus mocht ik het niet winnen dan hoop ik dat die het gaat worden.....

 

Een andere troost: ik heb weer een nieuw boek van Dick Francis gescoord!! Ja, dat er nog boeken van hem zijn die ik niet heb gelezen.....Hij is weer als vanouds en waarom? Nou lees maar:

 

Helaas is het bij paardenraces niet ongebruikelijk dat er doden vallen.

Drie op één middag was echter zo ongewoon dat het niet bij een enkele opgetrokken wenkbrauw bleef. En dat slechts een van de drie doden een paard was, was voor de plaatselijke politieman reden genoeg om spoorslags naar de renbaan te komen.

 

Zo begint de eerste alinea van het boek, inmiddels ben ik al 8 hoofdstukken verder....Heerlijk spannend boek, lig zo tot 24u te lezen......Voor degene die van lezen houden is dit boek echt een aanrader!! Ik stop met dit berichtje, want jullie weten vast wat ik nu lekker ga doen!!

Mijn inzending voor de t-shirt ontwerp wedstrijd...

Het wil maar niet lukken om hier mijn inzending te plaatsen vn de t-shirt ontwerpwedstrijd...

 

Ik heb het ontwerp inmiddels gedownload op de site van teetonic, nu is het wachten tot mijn inzending goedgekeurd gaat worden en vervolgens wordt geplaatst. Vanaf dat moment kan er gestemd worden!

 

Ga hiervoor naar www.teetonic.com

Klik vervolgens op het blauwe blok middenboven met de tekst "Your votes counts"

Vervolgens kan je kiezen via een dropdown menu voor Wet Wet Wet en dan komen alle ontwerpen naar boven! Mijn nickname daar is Nicami. Zal een korte beschrijving van mijn t-shirt geven:

een zwart t-shirt met daarop een zwart-wit foto

rode tekst aan de bovenzijde van de foto (Wet Wet Wet Timeless)

aan de linker onderzijde een half ronde boog met romeinse cijfers.

 

Ik denk dat het morgen, dinsdag 2 oktober, wel op hun site staat. Vanaf dat moment kan je dus stemmen!! En stem aub op mij als je dat wilt want het lijkt me geweldig om ze nou eens van dichtbij te kunnen zijn en vragen aan ze te kunnen stellen. En dan wordt ook nog eens mijn ontwerp in productie genomen!! De kans is klein, maar stel toch eens dat.....

T-shirt ontwerpwedstrijd....

Van de week heeft mijn favoriete groep Wet Wet Wet een t-shirt ontwerpwedstrijd uitgeschreven, de hoofdprijs is een concertkaartje, backstagepas, een ingelijst en gesigneerd t-shirt en 5 t-shirts met jou ontwerp! En kijk daar wil ik mijn best wel voor doen!!

Ik ben dus druk bezig in Adobe Photoshop, een programma waar k nog niet superhandig mee ben. Het ontwerp had ik direct in mijn hoofd zitten en is inmiddel al grotendeels uitgewerkt. En ik ben er trots op, het is helemaal zoals ik het in mijn hoofd had!! Morgen op mijn werk in de pauze er nog even de puntjes op de i zetten, want 1 ding krijg ik nog niet helemaal zoals ik het hebben wil. Een leek zal zeggen: waar maak je je druk om. Maar het moet gewoon perfect zijn want ik wil die jongens wel eens ontmoeten na 20 jaar fan zijn!! :-)

Wanneer ik het ontwerp geplaatst heb, moeten er zoveel mogelijk mensen op mijn ontwerp stemmen, dus tegen die tijd schakel ik jullie in om mij daarmee te helpen!! Want wat zou het gaaf zijn om het te winnen!! En de plaats voor het ingelijste, gesigneerde t-shirt weet ik ook al: boven mijn bed!! :-)

Zie www.teetonic.com

100e bijdrage aan dit blog.....

5 november komt dus het nieuwe album uit van Wet Wet Wet, het is nog maar afwachten wanneer en of hij uitkomt in Nederland. Onderstaand stukje komt van de My Space site van Wet Wet Wet.....

 

The album is an updated twist on the classic Wet Wet Wet formula of melody, harmony and lyric. As usual, Pellow’s voice is immaculate, strong and full but is now set against a combination of luscious background of luscious guitar chords mixed with the symphonic depth of an orchestra, fantastically hook-laden melodies/lyrics and gorgeous, crisp production. Standout tracks include the up-tempo modern rock masterpiece ‘Run’, the harmonically layered ballad ‘Weightless’ and other favourites ‘Through The Night’, ‘Too Many People’, ‘Eyes Wide Open’ and ‘What Do You Know’. Collectively, all twelve tracks that make up ‘Timeless’ come together to create a sublime and polished presentation of pop rock at it’s best

 

Ik ben benieuwd........

weer even tijd

Voor een bijdrage aan mijn weblog. Dat werd wel weer eens tijd!

 

Afgelopen zaterdagavond ben ik met John uit eten geweest. De kinderen waren naar Anne toe, dus geen oppasprobleem. Ondanks dat mijn gedachtes regelmatig afdwaalden naar de meiden toch ook een hoop lol gehad! We besloten naar restaurant Hielander te gaan, het eerste Schotse restaurant van Nederland. Nog nooit daar gegeten, maar het was een goede keus! Het was alsof je in een huiskamer zat. Tafeltjes met schots geruite lopers, lege whiskyverpakkingen langs de muur, de muur hing vol met foto's/prenten van Schotse helden etc. De eigenaar was een echte Schot (oke ik heb niet gevraagd wat hij onder zijn quilt had ;-)), in vol ornaat. Prachtige verhalen kon hij vertellen over Schotland, whisky etc. en de beruchte Schotse humor!! En het eten was lekker!! Om 20.30u hadden we gereserveerd en pas na 23u liepen we weer naar buiten.....

Het verhaal achter dit restaurant vond ik wel bijzonder. Ze hadden eerst een restaurant met Franse keuken, maar dat liep voor geen meter. Toen hield Alkmaar een feestweek ter ere van de band met hun zusterstad Bath uit Engeland. Ze vroegen vervolgens aan de eigenaars van het restaurant of ze mee wilden doen met de Engelse week. Tja dat moet je niet zeggen tegen een Schot, dus hebben ze heel eigenwijs Schotse gerechten geserveerd en het sloeg aan. Nog nooit zo druk gehad. Toen was de keuze simpel en hebben ze het roer om gegooid. Mocht je ooit uit eten willen in Alkmaar dan is dit restaurant echt een aanrader!

 

Zondag lekker uitgeslapen en daarna richting de duinen. Heerlijk gewandeld engeeindigd bij een ijsboer. Om 17u waren de meiden gelukkig weer thuis. Anne stuurde later nog een heel enthousiast emailtje hoe geweldig ze het wel niet hadden gehad. Maar van Nienke komen de afgelopen dagen hele andere verhalen naar buiten....We zien echter wel weer hoe dit loopt!

Op mijn werk is het duidelijk te merken dat we weer richting het einde van het jaar lopen want het begint weer behoorlijk druk te worden! Ook wel weer lekker eigenlijk, zo is het gauw 14 december! Wat er die dag is? Nou het concert van Wet Wet Wet natuurlijk!! 5 November komt hun nieuwe album Timeless uit, helaas is nog niet duidelijk wanneer en of de CD hier wel uit komt....Maar ook daar is een oplossing voor!!

 

Komende zondag hebben we hier de Dam-tot-Damloop. Nienke loopt dde 600m en mama mag mee! De weersvoorspellingen zijn gunstig, al zou je dat niet denken als je vandaag naar buiten keek!! Nienke heeft er zin in want er doen een hele hoop vriendjes/vriendinnetjes aan mee. Daarna nog naar de grote loop kijken want er lopen nog wat bekenden mee die het verdienen om aangemoedigd te worden. Want 16,1 km hardlopen...ooit heb ik het ook gedaan! Hoe langer de afstand, hoe beter het ging, maar nu moet ik er echt niet meer aan denken! Voor al diegene die het wel doen....Petje af!!

 

Beetje druk.....

Heb het een beetje druk de afgelopen tijd.

Tja, als je bij een bedrijf werkt wat kalenders, agenda's en kerskaarten produceert, is dat niet verwonderlijk. In de lente en zomer denken de mensen er niet aan, totdat....de zomervakantie voorbij is. Vanaf nu tot halverwege december zal het alleen maar drukker worden. De eerste order voor kerstkaarten heb ik 2 weken geleden al mogen noteren!!

Dinsdagavond ben ik naar Kirsten geweest die een kledingparty van Tom-Du hield en had gevraagd of ik ook kwam. Omdat ze in een wijk woont die slecht bereikbaar is met openbaar vervoer mocht ik een auto lenen. Ik heb een rijbewijs, maar rijd absoluut niet vaak. En toen bleek er nog maar 1 klein rot plekje vrij te zijn enmoest ik achteruit inparkeren. Het zweet brak me al uit, maar wonder boven wonder had ik hem in 1x goed!! Het zal vast geluk zijn!! Heb daar een leuke spijkerbroekrok voor Nienke gekocht en een heel hip jasje. Het lijkt een beetje op een officiersjasje. Maatje 128/134!! De mouwen moet ik omslaan want die zijn echt te lang maar voor de rest past ze die al prima!! Echt niet normaal meer. Vorig weekend laarzen met haar gekocht, want die had ze echt nodig. Blijkt ze dus al maat 32 van die laarzen nodig te hebben (al vielen ze wel klein). Jemig, ze is gelijk uit de kleuterlaarzen/schoenen...Dat is wel even wennen hoor, je meisje van 4 in eens op hippe grote meiden laarzen!! Voor Mirthe ben ik ook goed geslaagd voor schoenen. "Het zijn wel jongensschoenen mevrouw!" zei de verkoopster. Ja en? Ik vind ze leuk en ze loopt er goed op!! Bruin met petrolblauw, ik vind het kunnen en kennelijk vind Mirthe ze ook mooi want iedere keer als ik ze uit doe, probeerd zij ze weer aan te trekken......

 

Deze week is er kermis en afgelopen zaterdag zijn we naar de kermis geweest. 's Middags waren Nienke en Mirthe beiden even naar bed gegaan zodat ze 's avonds wat langer op mochten blijven. Ze keken hun ogen uit. Ze mochten ballen gooien en touwtje trekken. We zijn in een "hotel" geweest met bewegende trapreden, draaiende schijven etc. Maar het leukste van alles vond Nienke om met mij in de achtbaan te gaan. Ik geloof alleen dat mama het wat minder vond hahaha!! De karretjes waren nl. wat breder dan de rails, ging de rails al de bocht om maar het kaaretje nog rechtdoor.....En het leek niet zo hoog, maar toen we er in zaten bleek het toch best hoog te zijn!!

Nu vraagt Nienke telkens of we nog een keer naar de kermis kunnen. "Mama, als ik nou door eet, dan kunnen opa & oma even op Mirthe passen en dan kunnen wij weer naar de kermis voor de achtbaan" Ze had het helemaal uitgedokterd... Maar helaas de volgende dag moest ze gewoon weer nar school dus dat ging even niet!

 

En zo is er al weer een week om...tijd vliegt!!

Gisteren waren de meiden voor het eerst weer eens een dagje bij hun vader. Erg rustig had ik het niet want de x daarvoor heeft ie het gepresteerd om Mirthe 20 minuten alleen in de auto achter te laten.... Om het toch wat van mij af te kunnen zetten heb ik geprobeerd om me op wat anders te richten: Het opknappen van mijn huisje en plannen te maken hoe dat aan te pakken en om te kijken wat ik wil..... Dus gisteren naar IKEA gegaan om voor een keuken te kijken. Nou ik heb wel een hele mooie gezien en heel verassend: Nog lang niet de duurste ook!! Kijk dat scheelt!!

Ook nog een heel mooi bureautje gezien, mooie stoel voor bij dat bureau ook, maar dat heb ik nog even laten staan. Wel wat accesoires gekocht: een mooie knalroze dekbed overtrek (ja, hoef nou toch geen rekening meer te houden met een man ;-p), een houten lectuurbak (wil ik mooi gaan bewerken met verf en scrappapier, een 2 wekkers en een klok. Die wil ik slopen, om vervolgens een eigen wijzerplaat te maken en dan de klok/wekker weer in elkaar te zetten....Plannen zat dus!!

 

Vandaag moest ik gewoon weer werken. Hadden we vorige week al 3 dagen gebak, vandaag gingen we vrolijk door en er was nog eens niemand jarig ook!! September is sowieso een drukke maand wat verjaardagen bij ons op het werk. Nou doe ik niet aan Sonja dus dat scheelt alleen...collega's van mij weten dat ook en vinden dat ik er nog wat bij kan gebruiken dus als er gebak over is weten ze mij altijd wel te vinden. En tja, wat zouden jullie doen wanneer er een gebakje met marsepein voor je neus wordt gezet??

 

Koopje....

Voor Mirthe's verjaardag heb ik cadeaubonnen gekregen van mijn favoriete kinderkledingwinkel Kids & Zo en die hielden nu uitverkoop. Daar moest ik natuurlijk van gebruik maken, 3 halen en maar 1 betalen klonk wel heel aanlokkelijk. Nou dat was het ook, ben super geslaagd voor Mirthe! Heb 3 geweldige jurkjes gekocht, 2 van Cakewalk en 1 van Oilily...De normale prijzen durf ik niet eens hier op te schrijven.....Lekker roze, rood, oranje, blauw en bruin, echt meidenachtig, klokkende rokken echt helemaal geweldig, het staat haar zooooo leuk!! En dankzij die actie en de cadeaubonnen heb ik er amper wat voor hoeven te betalen alsof ik bij de zeeman ging winkelen..... Mirthe zelf vond het ook allemaal wel interessant want die liep gelijk naar de spiegel hahaha!! :-)

Verassende stem......

Eens kijken of het nu werkt....

Dit zijn beelden van het concert dat WetWetWet afgelopen vrijdag heeft gegeven in Newmarket. En echt.....ik wou dat ik er bij was geweest!! De verslagen waren zo goed, ze hebben een nieuw nummer gespeeld, Tommy schijnt de boel op stelten te hebben gezet met een stukje van Status Quo en ook Neil zong een stukje. Zoals jullie weten is Neil mijn favoriet. Maar dat is niet de reden waarom ik het clipje heb geplaatst. De reden is dat ik hem nog niet eerder iets heb horen zingen of zeggen, altijd doen de andere bandleden het woord. Toch vorm je een beeld hoe zijn stem zou klinken en dat beeld komt niet overeen met zijn stem die ik had. Ik had niet verwacht dat hij zo'n lage stem had....

 

Een oud collega van mij had het ooit omgekeerd, die vond de stem van een klant zo mooi en maakte daar een heel beeld van en.....dat beeld klopte niet met de werkelijkheid hahaha

 

En zo zie je maar weer hoe een mens zich kan vergissen......

Bling Bling

Mijn nieuwe lampen hangen en schitteren je tegemoet!! Het had wel wat voeten in de aarde...Gisteravond alle kristallen bolletjes er op bevestigd en toen bleken er 8 kapot te zijn. Gelukkig deed de winkel daar vandaag niet moeilijk over en werden ze zonder problemen omgeruild voor goede. Het geeft een zee van licht en een mooie schittering, ik ben helemaal blij ermee!!

 

Au...Mirthe heeft in de lampen winkel nog wel een behoorlijke val gemaakt, met als gevolg een giga ei op haar voorhoofd die een blauw kleurtje heeft.... Ik stond bij de kassa de kapotte bolletjes te pakken en Mirthe was samen met Nienke naar het kindertafeltje met speelgoed gelopen, daar stonden ook 2 kleine kinderstoeltjes. Mirthe klom er ook op één, maar ze maakte een misstap of gleed er van af, het ging zo snel dat ik het even niet goed kon zien hoe het nu daadwerkelijk gebeurde. Maar ze viel in ieder geval van het stoeltje. Met het brullen viel het wel mee, maar zoals geschreven een flinke blauwe bult. Ter plekke wat boter op de plek gesmeerd, een koude doek wilde mevrouw niet. En thuis wat arnifloor. Heb har wel in de gaten gehouden maar ze is de rest van de dag aardig alert geweest en ook vrolijk dus ik denk dat het uiteindelijk wel meevalt.....

 

Nu ze eindelijk loopt heb ik kleine crocs voor Mirthe gekocht, echt de allerkleinste maat die je heb (maatje 3/4) in zachtroze. En natuurlijk moesten er ook jibbitz op van Nienke, dus op iedere croc prijken nu 2 bloemetjes. Ze staan haar zo schattig!!

 

Gisteravond heeft Wet Wet Wet een concert op Newmarket gegeven en heb daar vandaag de recensies van gelezen en gehoord op BBC en de website en die zijn goed. O, wou dat ik er bij had kunnen zijn, zeker toen ik ook de filmpjes zag op youtube en mybucket......Nog minder dan 4 maanden wachten gelukkig en dan kan ik ze ook live mee maken......

 

 

http://s212.photobucket.com/albums/cc301/penguinlegs/?action=view¤t=Neilsinging.flv

Computerproblemen

Hmmm..gisteravond zomaar telkens van internet afgeknikkert, telkens offline en waarom?? Geen flauw idee, wat ik er aan moest doen ook niet trouwens...

Dus een complete berg strijk weg gewerkt en ondertussen naar Tussen Kunst & Kitsch gekeken en een Touch of Frost.

Er nog maar eens een nachtje over geslapen in de ijdele hoop dat het de volgende dag wel over zou zijn, nou nee.....dat was ijdele hoop! Dus hulp ingeroepen maar ook dat was niet de oplossing. Dan zelf maar weer even proberen te prutsen. Stroom er af gehaald, stekkertje uit de speedtouch gehaald en er weer in terug gestopt en naar het configuratiescherm gegaan waar ik vervolgens niets heb aan geklikt. Vervolgens kreeg ik weer het zelfde schermpje in beeld als gisteren en eerder vanavond, weinig hoopvol drukte ik op herstellen en...prompt doet hij het weer?? Snap er niets van, maar dat kan mij eigenlijk niets schelen want ik heb het voor elkaar gekregen!!

 

In september heb je de Dam-tot-Damloop weer. Nienke heeft er vorig jaar voor het eerst aan mee gedaan. Eigenlijk is het vanaf 4 jaar en toen was ze nog maar 3, maar omdat ze in oktober al 4 werd knepen ze een oogje dicht. Nienke vond het geweldig en heeft de rest van het jar geroepen als we met de fiets over het parkoers richting zwembad fietsen dat ze weer wil rennen. Nou ze is opgegeven en ze mag 23 september weer hollen!! Eens kijken of haar vriendinnetje Rani ook mee gaat doen, kunnen ze samen hollen!!

Jippie......

De ene vakantie is nog maar net afgelopen of de volgende is al weer geregeld...... Nou ja, het was al bekend dat we naar Londen zouden gaan in December, maar de vliegreis is nu ook geboekt en eergisteren kreeg ik een email van Steven en Mark dat zij een hotel voor ons hebben geboekt. Een stop met de underground vanaf Wembley Arena waar het concert van WetWetWet wordt gehouden. Voor ons 2 nachten en voor hun 1 nacht. Wij komen vrijdagochtend aan en verkennen dan zelf lekker de stad, 's avonds dan het concert. Zaterdag hebben we vervolgens afgesproken met Steve en Mark en gaan we met hun Londen onveilig maken. Ga zeker naar Harrods om een kleinigheidje voor de meiden te kopen. Je kan niet in Londen zijn geweest in kersttijd zonder naar Harrods te zijn geweest. En elke keer zie ik dan telkens Mr. Bean voor me..... Ik vermoed zomaar dat het een zeer vermoeiend, maar keigaaf weekend gaat worden en dat we tijd te kort hebben....Maarre...kan het al december zijn?? Vandaag nog precies 4 maanden wachten, wat kan de tijd toch langzaam gaan!!

 

Gisteren het kort geding gehad en het heeft mij meer opgebracht dan dat ik vantevoren had gedacht terwijl het kort geding tegen mij aangespannen is. Bezoekregeling blijft zoals hij is en mijn ex moet zich aan de afspraken houden die gemaakt zijn. Daarnaast dient hij binnen 2 weken de achterstallige alimentatie te betalen. Ook heeft mijn advocaat er op gestaan dat de definitieve inboedelverdeling ter plekke werdt geregeld en dat is gelukt. Ein-de-lijk ben ik dan helemaal van hem af, al zal ik nog een boel jaar met hem te maken hebben ivm de kinderen. We zijn in ieder geval weer een stuk verder dus dat is positief en zo moet ik het ook maar blijven bekijken. Het voelt in ieder geval goed dat het is afgerond!!
Was gisteren trouwens nog wel even stressen....het kort geding begon om 9.30u in Haarlem en we (mijn vader en ik) stonden om 8u al op het station. Eerste trein kwam niet opdagen, 2e trein ook niet en er werd niets omgeroepen...Leuk, wij gaan eens met de trein. Toen dus maar terug naar huis gehold en in de auto gesprongen. Ik mag dan nog blij zijn dat het hier nog vakantie is want er stond gelukkig geen file voor de Wijkertunnel. Vervolgens stonden we voor de verkeerde rechtbank. Ookzo handig dat was even niet doorgegeven, wij dachten dat het in de zelfde rechtbank als de vorige keer werd gehouden maar dat was dus niet het geval. Gelukkig was de juiste rechtbank in dezelfde straat. 5 Minuten voor tijd kwamen we daar binnen gelopen....

 

Inmiddels ook weer aan het werk, is ook wel weer lekker. En tja...er zal ook weer geld op de plank moeten komen.

 

Kreeg vandaag ook nog bericht dat de lampen al binnen gekomen waren die ik afgelopen vrijdag had besteld. Zou 3 weken duren......Dat werden dus 3 korte weken. Het schijnt wel een heel bouwpakket te zijn op zijn Chinees, we zullen zien...... Een hoop bling, bling.

 

Zondag had John als verassing een fluisterbootje gehuurd in Broek en Waterland, was hardstikke leuk. Nienke mocht op de grote meren sturen. Wat was die apetrots dat ze kapitein mocht spelen, l gingen we zigzaggend over het meer hahaha!! Of we zaten lekker met zijn 2tjes met de benen buiten boord in het water te bengelen. Ook Mirthe had het naar haar zin, die vond ook alles wel interessant. Het was een mooi gezicht 2 van die meiden met allebei zo'n groot, dik, oranje reddingsest aan.....Veel dieren gezien, waaronder een kiekendief en nog een aantal roofvogels.

 

Was wel lachen....ik ben bezig in het boek The Secret, daar gaat het dat je gedachten kan sturen. Positief denken en het komt naar je toe. Goed het grootste gedeelte van de boottocht hing er best wel een dreigende lucht en wij: het blijft droog, we gaan een heerlijke dag hebben. En verdraaid het werkte, de hele bootreis is het droog, we ziten in de auto op de terugweg en het spat, we zijn net thuis en het klapt toch uit de lucht.......Toen was ik blij dat we niet in dat bootje zaten ergens tussen Broek en Waterland en Monnickendam....


<- Last Page :: Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer