Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dries Theys Home | Profile | Archives | Friends

Snel Gewicht Verliezen Zonder Sporten, Tips Die Helpen4/11/2013

Snel gewicht verliezen zonder trainingen te doen kan uiteraard! Je gevolgen zullen iets langzamer gaan dan als je zowel een dieet als lichaamsbeweging op hetzelfde moment doet. Er zijn vele oorzaken waarom iemand zou moeten gewicht verliezen, maar een van de belangrijkste reden is dat de meeste mensen gewoon niet echt de tijd hebben, zeggen ze. Klik hier...

Ons leven wordt steeds drukker en drukker en we hebben nauwelijks tijd om meer te bewegen. Met dat gezegd te hebben, ga ik een paar trucs delen om snel gewicht te verliezen. Laten we beginnen met de eerste regel:Om gewicht te verliezen moet je meer calorieën verbranden dan je inname. Welk type van voeding moet je eten om gewicht kwijt te raken, zonder oefeningen te doen?

Begin je dag met een ontbijt. Het ontbijt is erg belangrijk omdat het je metabolisme stimuleert en het geeft de vitaliteit die je nodig hebt gedurende de dag. Het voorkomt ook dat je honger krijgt in de loop van de dag , dat kan leiden tot eten van ongezond voedsel.

Verspreid de maaltijden gedurende de dag. Het is normaal dat mensen 3 grote maaltijden hebben: ontbijt, lunch en diner. Echter, als je wil om snel gewicht te verliezen, moet je jouw maaltijden verdelen over de dag. Je moet streven naar minstens 5 - 6 'kleinere' maaltijden en niet minder. De reden hiervoor is dat je stofwisseling altijd in een vetverbrandingsmodus staat. Houd in gedachten dat, hoe meer je eet, hoe sneller je stofwisseling zal zijn.

Drink veel water gedurende de dag. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water dus drink ten minste 8-10 glazen water gedurende de dag is geen geintje. Water heeft zo veel voordelen voor ons lichaam als het gaat om snel gewicht te verliezen, het helpt om je stofwisseling te stimuleren, zodat vet verbranden in een versneld tempo gaat.

Respecteren wat je eet, noteer alles op dagelijkse basis in een boekje. Gewicht verliezen is niet moeilijk, maar het vraagt discipline, aandacht en bereidheid om en het volgen van een bewezen plan voor geweldige succes.

Heb je nog geen methode om gewicht kwijt te raken, meld je dan hier aan voor mijn gratis ebook waar ik vertel hoe je snel gewicht gaat verliezen op een eenvoudige en natuurlijke manier.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Personal Training, De Reden Dat Je Moet Kiezen Voor Een Personal Trainer24/10/2013

 


Als je besloten hebt om meer aandacht te besteden aan je gezondheid of betere sportprestaties te krijgen, dan moet je weten dat een personal trainer hierin een rol kan spelen. Dit zijn ervaren en scherp opgeleide professionals die je algehele fitheid zullen beoordelen en komen met een plan van aanpak, dat je zal helpen om je gezondheidstoestand te optimaliseren. Druk hier ...

Wil je je lichaam coachen en je weet niet waar te beginnen? Als dit zo is, dan is een personal trainer het antwoord op jouw vragen !Een nadere blik op de voordelen van het werken met een Personal TrainerEen van de voornaamstevoordelen is dat een personal trainer gepersonaliseerd werkt en je gemotiveerd houdt op lange termijn. Goede personal trainers leggen de nadruk op programma's die tussen de 30 a 45 minuten duren: wat wordt gedaan in de vorm HIT. Druk hier ...

Het is een workout dat bestaat uit intense fysieke oefeningen die de nadruk leggen op spiertraining. Op deze wijze kan je er zeker van zijn dat je het lichaam krijgt waar je altijd al van gedroomd hebt. Een gekwalificeerde personal trainer zal altijd luisteren naar je plannen en doelen, en biedt jou een professionele ondersteuning bij de verwezenlijking ervan. Als je een paar kilo%u2019s verliezen, een beter figuur wil krijgen, het verkrijgen van meer spiermassa, optimaliseren van je sportprestaties, dan is je PT er om je te motiveren. Deze trainers zijn professionals die weten hoe deze zaken aan te pakken en te helpen met je doelstellingen. Ben je op zoek naar een trainingsprogramma dat is zeer efficiënt, doeltreffend, motiverend en nuttig is op lange termijn ? Dan alleen kan een PT je helpen gemotiveerd te blijven en ervoor zorgen dat je het juiste programma volgt. Iedereen weet dat het werken naar een gezondere levensstijl, sportprestaties verbeteren of wat gewicht verliezen , zeer uitdagend kunnen zijn in deze tijden , gelukkig kan een PT het je een stuk gemakkelijker maken!

Hormonen zijn uiterst belangrijk in ons lichaam, en hormonale disbalans kunnen grote schade stichten, op zowel je gezondheid als en op je gewicht en (sport)prestaties. Dit is waarom het erg belangrijk is om deze stabiel te houden gedurende de trainingen. Een PT kan je nuttige tips en trucs geven over hoe je je hormoonspiegel kan stabimaken en hoe je deze moet stimuleren met de juiste trainingen en voeding, zonder gebruik te maken van gevaarlijke pillen. Personal trainers zijn opgeleid om te werken met efficiënte technieken die gegarandeerd resultaten behalen op lange termijn.

Als laatste dan , een personal { coach | trainer } kan echt het verschil maken met het halen van je doelen. Ben jij op zoek naar een personal trainer in en rond de stad Hasselt en ben je echt gemotiveerd om er voor te gaan, meld je dan hier aan voor een vrijblijvend adviesgesprek en maak kennis met onze methode van trainen en ondersteunen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Snel Afslanken Is Een Droom Van Heel wat Mensen, Hier Zijn Een Paar Trucs Die Gaan Helpen.22/10/2013

Snel afslanken kan, als je maar de juiste dingen doet. Veel mensen hebben te kampen met ernstige ziekten die verbanden met te veel lichaamsvet. Dus het wordt nu wel heel cruciaal dat we ons lichaam gezond,fit en gezond houden. Snel afvallen is een middel om de totale lichaamsmassa, lichaamsvet en andere aangesloten weefsels te beperken.Als het gewicht zal aanwinnen worden mensen lui en hebben ze geen energie. Er zijn vele manieren om gewicht te verliezen. Iedereen heeft voor snel gewichtsverlies een advies op basis van hun ervaring. Hier vind je een paar van mijn bevindingen die snel afslanken mogelijk maken.

- Maak water als je favoriete drankje. Drink een groot glas als je opstaat om je metabolisme te starten en zorg dat je aan die 2,5 liter per dag komt.Eet vijf of zes keer kleine maaltijden per dag ipv 3 grote maaltijden. Door het eten op deze wijze zal je lichaam minder insuline vrijgeven, om zo die bloedsuikerspiegel stabiel te houden en de honger te beheersen.

- Wijn heeft een zeer dominante antioxidant geheten resveratrol. Deze antioxydanten worden in de huid van druiven aangetroffen en helpen om de vetopslag in ons lichaam te stoppen. Drink dit uiteraard met mate want alcohol maakt ook wel vet. Mijn raad is 2 glazen per week.Groene thee bevat de maximale concentratie van krachtige anti -oxidanten polyphyenols. Dit soort van anti-oxidanten strijd met vrije radicalen en helpen om gewicht te verliezen. Na inspectie van groene thee, komen we te weten dat het drinken van 5 kopjes je zal helpen om vet te beperken rond de maag.

- Snel afslanken met een volmaakt eiwitrijk dieet helpt het lichaam vet te verbranden, het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel en controleert het gewicht. Natuurlijke bronnen zoals groenten, bonen, kip bevatten minimale hoeveelheid vetten. Grapefruit, watermeloen, selderij, witte eieren, quinoa, water en vis zijn een aantal levensmiddelen die je zullen helpen om gewicht te verliezen.Joggen, rennen, wandelen , fietsen, fitness ,%u2026. elke training is goed als je dagelijkse beweging. Iedereen kan gewicht terugbrengen door het uitvoeren van dagelijkse oefeningen.-Gebruik minder zout. Veel zout is zeer schadelijk voor de nieren en de bloedsomloop. Het veroorzaakt vochtophoping , wat leidt tot gewichtstoename.

Conclusie : snel afslanken heeft te maken met de juiste voeding en beweging. 80% van afslanken heeft te maken met wat je eet . Ben je op zoek naar een fit en vitaal lichaam? Vraag hier nu gratis de eerste 15 pagina's aan van mijn ebook, waarin ik ga vertellen hoe je lichaam fit, vitaal en slank kan krijgen in 90 dagen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Personal Trainer, 6 Adviezen Die Belangrijk Zijn Als Je Op Zoek Bent Naar Personal Coaching21/10/2013

Een personal trainer kan een prachtige manier zijn om een %u200B%u200Bvliegende start, of correctie van je trainingsregime, te krijgen. Het werken met de juiste trainer kan inspirerend zijn. Daarbovenop, kan een goede personal trainer de juiste manier aanleren voor een vitaal, fit en vitaal lichaam met gegarandeerd resultaat. Hier zijn zes dingen waar je moet opletten als je een personal trainer zoekt.

1 . Ervaring. Vind een personal trainer die weet hoe kracht, conditie- en functionele training en lenigheid af te wisselen, want je zult ze allemaal nodig hebben . Volg deze link...

2. De trainer moet ook volwassenheid uitstralen. Je moet echt inzien dat het niveau van trainingen kan verschillen. Sommige personal trainers hebben meer fysiologische achtergrond terwijl de andere meer een karakter hebben. Kies iemand die een top combinatie heeft van deze 2 aspecten. Vraag een %u200B%u200Bgratis adviesgesprek aan met je trainer, waarin je gaat merken wat zijn achtergrond is en hoe hij het gaat beetpakken om je te trainen.

3. Sterke persoonlijkheid. Je wilt iemand wiens persoonlijke uitstraling motiveert en inspireert. Nooit kiezen voor een trainer die met zwaarlijfigheid of merkbaar ondergewicht zit. Kies iemand die overgave uitstraalt qua voeding en levensstijl, en die in goede conditie zit.

4 . Compatibel. Weten wat voor soort trainingsstijl het best voor je zal werken. Heb je een drill sergeant nodig met weinig ruimte voor een babbel ? Of liever een vriendelijke benadering ? Een man of een vrouw ? Het is jou keuze, het is jou tijd om te relaxen en te concentreren. Kies een trainer die je een beter gevoel geeft op fysiek en emotioneel vlak wanneer je sessie afgelopen is.

5. Betrouwbaar. Je betaalt voor zijn diensten en het is belangrijk, als er afspraken gemaakt worden mbt de trainingen, dat deze altijd kunnen doorgaan op het gewenste tijdstip. Begrijpelijk zijn er soms onverwachte zaken die kunnen gebeuren maar zorg dat je een trainer zoekt die steeds op tijd op de afspraak is. Ook is het belangrijk dat er wederzijds soliditeit is, omdat jou en zijn tijd natuurlijk kostbaar zijn.

6. Perfecte focus. Of het is 30 minuten of 60 minuten, het is jou tijd ! De trainer moet gericht zijn op jouw van begin tot einde. Neem geen genoegen met een trainer die weg loopt of geen interesse toont in jouw. De juiste trainer zal je de onverdeelde aandacht geven om aan je behoeften te voldoen. Het is jouw tijd om hard te trainen en resultaat te behalen en je moet je comfortabel voelen bij je trainer, zonder afbreuk te doen aan de training .

Oefenen naar een gezondere levensstijl zal een inspanning vragen van jouw ! Maar zorg ervoor dat je de juiste personal trainer kiest. Als je dat doet, zal je sporten en trainen prettig vinden en zullen de resultaten beslist komen. Zonder twijfel! Ben je op zoek naar personal trainer die rekening houdt met alle aspecten, meld je dan via deze link aan voor gratis adviesgesprek en je wordt zelf uitgenodigd om kennis te maken met personal training.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer