Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Drukwerk

flyers drukken

{ 11:58, 15/9/2014 } { 0 comments } { Link }

Flyers drukken

Een goede manier om reclame te maken voor je bedrijf kan door middel van flyers. Flyers drukken heeft meerdere functies, die we hier voor je op een rijtje gaan zetten. Allereerste schetsen we even een voorbeeld.
Stel, je wilt een nieuwe winkel openen in het centrum van een grote stad. Je richt de winkel in, je zet je voorraad er in en kijkt vol trots hoe de winkel open gaat. Maar dan zijn er geen klanten, want ze kennen je niet en weten je niet te vinden. Bovendien wil je je klanten op een aangename manier kennis laten maken met je winkel en met je producten. Om dat te bereiken moet je niet alleen zorgen dat ze in je winkel komen, maar ook dat ze daadwerkelijk een aankoop doen. Flyers drukken is hiervoor een ideale oplossing.

Waarom flyers drukken

Stel je voor: Op een flyer laat je je logo drukken en een kortingsbon. Zo kan je er bijvoorbeeld opzetten: Bij inlevering van deze flyer ontvangt u 20% korting op uw eerste aankoop. Hou er wel rekening mee dat je er een datum op zet. Zo kan je kortingsbonnen maken die twee weken geldig zijn, of juist alleen op de dag van de opening. Dat is dus belangrijk om even over na te denken. Daarnaast is het belangrijk dat je even nadenkt over de layout van de flyers. Je wilt dat een flyer niet te veel informatie geeft, dan dan hebben mensen geen geduld om te gaan lezen. Je wilt dus kort, duidelijk en zakelijk zijn, maar ze wel verleiden om naar je winkel te komen.

Waar moet je nog meer op letten

Het is belangrijk dat je flyer uitstraalt wie je bent. Heb je een chique winkel, dan moet je hier rekening mee houden met je keuze van lettertype en kleurgebruik. Heb je juist een goedkope winkel, dan mag je dit ook uitstralen. Op deze manier benader je de juiste mensen en komt je doelgroep naar de winkel. Iemand die alleen op zoek is naar koopjes, heeft geen zin om naar een dure winkel te gaan, tenzij je een super mooie kortingsactie hebt.
Verder moet je er op letten dat je degene die gaan flyeren goed instrueert. Je laat immers geen flyers drukken om ze vervolgens naast een afvalbak terug te vinden. Zorg er dus voor dat de mensen die aan het flyeren zijn te vertrouwen zijn. Daarnaast kan je ervoor kiezen om alle mensen die flyeren een leuke outfit te laten dragen. Bijvoorbeeld werkkleding, maar je kan ook iets nog opvallenders doen. Misschien wil je ook wel dat ze kleine cadeautjes uitdelen (dit kan al een snoepje zijn, maar natuurlijk ook wat anders kleins) om mensen nieuwsgierig te maken en echt de aandacht te trekken. Let je er ook op dat je voldoende flyers bestelt? Je kan er beter te veel hebben dan te weinig. Zo hebben je flyeraars echt wat te doen en staan ze niet na een uurtje met lege handen naast je. Dit zijn dus allemaal dingen waar je over na moet denken als we het hebben over flyers drukken. flyer drukken

{ 09:23, 15/9/2014 } { 0 comments } { Link }

Mijn werk

Sinds enkele tijd werk ik als gastouder aan huis. Dit betekent dat ik een kleinschalige opvang heb en aan huis kinderen opvang. Dit zijn kinderen in de leeftijd van nul tot twaalf jaar. Over het algemeen zijn mijn klanten ouders met jonge kinderen tot vier jaar. Ik heb een leuke, uitdagende en drukke baan en hou van mijn werk. Wat ik echter lastig vind is het maken van reclame. Ik heb een eigen website, maar deze vinden ouders niet snel. Daarnaast doe ik mijn best om met mond op mond reclame bij zoveel mogelijk gezinnen terecht te komen, maar daar heb ik niet veel invloed op. Ik heb een advertentie op marktplaats gezet en ik sta in het profiel van het gastouderbureau waar ik zaken mee doe. Maar toch hield ik nog plekjes over bij mij op de opvang en dat vond ik vervelend. Ik ben natuurlijk voor mezelf begonnen omdat ik met kinderen wilde werken en ik wil ook dat de kinderen met elkaar kunnen spelen en van elkaar kunnen leren. Daarnaast verdien ik natuurlijk ook meer als ik meer inkomen heb. Toen zei iemand tegen me dat het misschien een idee is om flyer drukken te proberen. Ik vroeg me in eerste instantie af waarom, maar al snel kreeg ik het trucje door. Met een flyer drukken kan ik snel en gemakkelijk reclame maken. 

Flyer drukken


Ik heb eerst een flyer ontworpen en deze vervolgens in grote oplage laten drukken. Dit soort flyers uitdelen in de stad heeft niet zoveel zin, dus ben ik op zoek gegaan naar andere manieren om deze flyers te verspreiden. Het flyer drukken heb ik bij een groot bedrijf gedaan, zodat ik zeker was van een goede kwaliteit. Daarnaast wilde ik graag een wat grotere oplage, zodat ik er voldoende kon verspreiden. 
Toen de flyers eenmaal binnen waren ben ik gaan nadenken.... waar komen mijn klanten? En waar komen mijn toekomstige klanten? Ik heb pakketjes gemaakt van de flyers en deze uitgedeeld. Zo heb ik een pakketje bij alle verloskundige praktijken in de buurt neergelegd. Zij geven deze flyers mee bij een allereerste afspraak (de moeders in spé krijgen dan een tasje mee met cadeautjes en met reclame en zo, daar zit mijn flyer ook bij in). Daarnaast mocht ik een stapeltje in de wachtkamer neerleggen. Bij de consultatiebureaus bij mij in de buurt heb ik hetzelfde gedaan, alleen wilden ze ze daar niet meegeven aan klanten. Ik mocht ze wel neerleggen, zodat mensen ze mee kunnen nemen. 
Het ziekenhuis leek me ook een goede plek en ik ben ook de huisartsen in de omgeving langs gegaan om daar flyers neer te leggen. 
Naast de flyer drukken heb ik ook posters drukken gedaan. Deze heb ik opgehangen aan prikborden en deuren. 
Tot slot heb ik de resterende flyers bij mensen in de buurt door de brievenbussen gedaan en de overige posters heb ik bij scholen hier in de buurt opgehangen. Een paar dagen was het stil en ik dacht even dat het verspilde moeite was, maar het bleek dat ik al vrij snel telefoontjes kreeg. 
Inmiddels zit mijn opvang vol en is er zelfs een wachtlijst. Flyer drukken was voor mij dus perfect!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

flyers drukken
flyer drukken

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer