Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Duitse Auto Importeren Home | Profile | Archives | Friends
Alles over het importeren van auto's uit Duitsland

Schadeauto's duitsland24/9/2013

Schadeautos Duitsland

Sinds Januari 2006 is het makkelijker geworden om schadeautos binnen de EU te importeren. Het voertuig hoeft geen technische keuring meer te ondergaan door de RDW. Het enige wat de RDW nog doet is het controleren van de autopapieren met het chassisnummer. Het importeren van schadeautos uit Duitsland kan financieel erg aantrekkelijk zijn. Aangezien je alleen BPM betaald over de werkelijke waarde van de auto, kun je hoge kortingen krijgen op de BPM van schadeautos.

duitseautoimporteren.com

Schadeautos en BPM taxatie:

BPM kan op verschillende manieren worden berekend worden. Standaard wordt gebruik gemaakt van de tabelmethode. Zeker met een schadeauto is het verstandig uw auto te laten taxeren. De taxatiewaarde van een schadeauto ligt stukken LAGER dan het bedrag in de standaard tabel van de Belastingdienst/Douane.

Schadeautos met een WOK status

Als een auto dusdanig schade heeft dat de RDW vind dat er eerst een aantal punten verholpen moeten worden aan de schade dan geeft de RDW het voertuig een zogenoemde WOK status. De schadeauto wordt wel in het kentekenregister opgenomen maar deel 1A wordt pas afgegeven als alle WOK punten verholpen zijn. Vervolgens kun je de BPM aangifte doen. Dit kan namelijk niet als het voertuig nog de WOK status heeft.

Klik hier en bespaar een hoop geld op je schadeauto!


Meer informatie over duitse auto importeren? Vind alles op http://www.duitseautoimporteren.com

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer