Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dunya 2011

Description
«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

recht

De afgelopen dagen sprong mijn gemoedstand in verschillende standen.

Was het eerst de ex van het monster van België dat het recht zo wist te draaien dat ze vervroegd vrij komt. Die arme arme slachtoffers, levend en niet meer....

Met de schrale troost dat dit monster geen leven zal kennen buiten de poort, probeerde ik gevoed door zon en natuurlijke afleiders, het gemoed weer enigzins te stabiliseren.

Tevergeefs. Daar kwam de volgende die een beroep op het recht doet. De zwemleraar.....mijn maag maakt een mega draai als ik er alleen maar aan denk....maar joh het was maar een menselijke fout. Zo klein dat tbs niet noodzakelijk is.....mijn hoofd hangt.

Heb ik dan mijn portie onrecht voor deze week gehad en ik kan ik de natuurlijke kalmeringsmiddelen in de la laten......nee. Dan is er ineens een taxichauffeur die het recht van een weerloos slachtoffer schoffeert door haar voor het leven te schaden. Twee jaartjes mag hij daarover nadenken. Het slachtoffer heeft heel wat meer jaartjes voor de boeg.

Het is weekend en ik kan gaan genieten van de heelijke onschuld omheen.....nou ja als ik niet denk aan de duizenden zielen die niet kunnen rusten omdat een van hun eeuwige beulen ten eerste eeuwig lijkt te leven en vervolgens vrij komt omdat hij al eeuwig bestaat.

Soms vraag ik me af of ons rechtsysteem wel beter is dan de gevreesde andere systemen in de wereld gebasseerd op relegieën of andere idealen. Voelt het recht dat de dader toekomt goed? Voelt het onrecht van de slachtoffers rechtvaardig?

Ik vertrouw er nog steeds op dat ons falend systeem zal worden ingehaald door karma en dat recht zal zegenvieren.

Zen.......uiteindeliijk.

NM

 

 

 


Posted: 09:56, 13/5/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

energie, geen energie dat is de vraag

Sommige zaken zijn je energie waard en sommigen niet. Dat is niets nieuws. Maar wat doe je als je toch je (kostbare) energie aan iets besteedt dat niet de moeite waard is?

Neem nou bepaalde politieke partijen en diens aanhang. Je wil niets zeggen noch reageren op absurde handelingen dan wel uitspraken. Maar het kriebelt, leest alle reacties van mensen die wel hun energie daar aan hebben besteed. Je denkt nog: nee dit is niet voor mij, ik heb veel belangrijke zaken waar ik aan (moet) denken....

Maar dan kriebelt het steeds meer en meer: ik moet wat zeggen, bent toch vrouw, allochtoon, moeder, geboren en getogen Nederlander/ Marokkaan/wereldburger: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Wilders en aanhangers: hoewel andere zaken zoveel meer energie waardig zijn: schaam u, schaam u voor wat u Nederland aandoet, ons prachtige imago wordt door u en die schaapachtige kudde van u bedoezeld. Ik vind u lachwekkend, maar ondertussen zit u en co. mijn belastingcenten te verspillen.

Zo censureer deze laatste alinea maar. Ik heb nog energie genoeg!

Goede dag en salam!

NM

 


Posted: 15:14, 11/5/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer