Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dutch femslash

Grey´s anatomy..

 

Titel:  Ik bijt niet

 

schrijver:  morgaine

 

Fandom:  Grey´s anatomy

 

Pairing:  Meredith/Addison

 

Rating: We zitten hier gelukkig niet in Amerika, dus het is helemaal aan jullie of jullie verder gaan lezen. Wel kleine waarschuwing, 2 vrouwen en sex, interesseert je dit niet, ga dan vooral naar een andere siteJ

 

Disclaimer Deze karakters zijn (helaas) niet door mij bedacht, Ze zijn eigendom van ABC en dit is puur voor the fun of it  geschreven dus ik verdien er ook niks aan.

 

Setting: in het Seattle Grace ziekenhuis.

 

 

Meredith wil net de lift in stappen als ze Addison ziet staan.

“Oh, ik neem de volgende wel.” Zegt Meredith kortaf.

“Nee, kom er maar in, ik bijt niet”, zegt Addison terug, “niet nu in ieder geval.”

Meredith stapt er met tegenzin in en gaat zo ver mogelijk van Addison staan, zoveel mogelijk haar negerend.

 

De lift is bijna op de goede etage als hij plotseling stil valt.

“Verdomme, moet dat mij nou net weer treffen!” En Meredith drukt op de alarmknop en pakt de telefoonhoorn, “telefoon doet het ook niet, shit.”

“De stroom moet utigevallen zijn, de noodbatterij geeft alleen stroom aan de noodzakelijkste apparaten.”

“Dat kan ik zelf ook nog wel verzinnen.”

“Oh ja, als je zo slim bent, waarom kan je dan ook niet verzinnen dat je niet geïnteresseerd bent in Derek, maar dat je alleen maar zo aan hem blijft hangen om mij te stangen?” Addison zet een stap naar Meredith toe.

Meredith, totaal niet op haar mondje gevallen, blijft staan en kijkt de vrouw recht aan. “Wil je dat nu echt hier uitvechten, terwijl de deuren elk moment open kunnen gaan en we voor lul staan voor ik weet niet hoeveel mensen straks?”

Addison, die een beetje opgewonden begint te raken van Meredith´s verhitte gezicht, grijpt Meredith´s schouders en drukt haar tegen de liftwand aan.

Meredith haalt geschokt adem. “Wat doe je nou?”

“Besef je het dan niet? Derek doet er niet toe, hij heeft er nooit toe gedaan. Het moment dat ik jou zag, wist ik het zeker.”

Meredith liet deze woorden even inzinken en begon toen te beseffen waarom deze vrouw er zo op aandrong om in dit ziekenhuis te willen werken en ze wist dat Addison gelijk had over Derek, hij heeft er inderdaad nooit geïnteresseerd.

 

Addison ziet de blik op het gezicht van het meisje langzaam veranderen van schok naar een glimlach en Meredith vraagt: “Wil je het echt zo graag? Wel, doe er je best maar voor…”

Addison, altijd wel in voor een uitdaging, begint Meredith´s borsten te masseren en in haar tepels te knijpen.

Ze hoort Meredith´s adem stokken en denkt, dat wordt een makkie.

Ze kust Meredith´s nek en zuigt aan haar oorstukje waarna ze langzaam haar weg vervolgt naar Meredith´s mond. Meredith, meer dan klaar voor wat nu komen gaat, laat Addison´s tong gretig binnen en begint ermee te spelen tot ze allebei even pauze moeten nemen om adem te halen.

 

“Denk je niet dat ze elk moment die lift weer in beweging krijgen?” vraagt Meredith zich af, maar stiekem hopend dat dit nog lang niet zal gebeuren.

“Dat maakt het juist des te spannender, we kunnen elk moment betrapt worden.” Grijnst Addison, waarna ze door haar knieën zakt en Meredith´s benen begint te strelen vanaf haar enkels langzaam omhoog werkend naar haar dijen. Bij Meredith´s kruis aangekomen merkt ze dat het meisje al behoorlijk nat is en laat haar ene hand de broek binnenglijden, terwijl ze haar andere hand langzaam over de stof van Meredith´s kruis haalt. Meredith begint harder te kreunen en duwt Addison´s andere hand ook haar broek in die geleidelijk door Addison naar beneden getrokken wordt. Waarna ze haar lippen naar Meredith´s klit brengt en met haar handen tegen Meredith´s billen haar dichter bij duwt.

Ze proeft nog zo jong en onschuldig, denkt Addison, terwijl ze met een hand Meredith begint te strelen en langzaam 1 en vervolgens 2 vingers naar binnen duwt.

Meredith spant haar lichaam zo dicht mogelijk tegen Addison aan “oh, ik hou het zowat niet meer” waarna ze een zachte schreeuw uit haar longen laat ontsnappen.

 

Meredith zet vervolgens haar been tussen de benen van Addison nadat deze weer is opgestaan en duwt haar tegen zich aan. Ze trekt Addison´s gezicht naar de hare en proeft haar eigen smaak in Addison´s mond.

Addison, toch al dicht bij haar hoogtepunt door Meredith, wrijft haar kruis steeds harder tegen Meredith´s been aan en komt zuchtend klaar.

 

Na even later bij gekomen te zijn, fatsoeneren ze hun kleding en lachen ze naar elkaar. “Dat had je zeker niet verwacht toen je hier de lift in liep daarnet.” Lacht Addison. “Je hebt in ieder geval niet gebeten.” Grapt Meredith terug.

En niet veel later komt de lift in beweging en gaan de deuren open.

Derek kijkt met verbazing naar de twee lachende vrouwen. “ plezier gehad?”

“Je moest eens weten.” Zegt Meredith.

Addison geeft hem een bemoedigend lachje, laat hem maar denken dat hij het middelpunt is zoals gewoonlijk, wij weten intussen wel beter. Waarbij ze Meredith´s hand pakt en hier even in knijpt om vervolgens weer alles in de normale gang van zaken te laten vallen door te zeggen dat er nog patiënten op haar wachten.

11:12 - Fri 11 Aug 2006 - comments {0} - post comment

link naar lesbisch.goedbegin.com

 

 

Dit is een link naar een goede informatiesite:

 

lesbisch

 

 

8:20 - Thu 10 Aug 2006 - comments {0} - post comment

Last Page Next Page
Description
Ik kan moeilijk een site vinden waarop Nederlandse femslash staat en kan gelukkig wel engels lezen, maar m´n engelse spelling is beroerd dus heb maar een eigen weblog gemaakt hiervoor waarop ik ´t gewoon in het Nederlands kan laten staan:)

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Grey´s anatomy..
- link naar lesbisch.goedbegin.com
- NUMERO DUO:)
- Mijn eerste femslash verhaal!!

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer