Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
bereik ik nu eindelijk mijn ideale gewicht??/

Super

Posted in Unspecified

Nog steeds gaat het super,niet nadenken over wat je eten moet vindt ik echt zalig.En het is nog steeds goed vol te houden. Dit weekend wel een klein dipje gehad TREK,,,maar niet aan toe gegeven. Goed he.

15:58 - 13/12/2005 - comments {1} - post comment


sinterklaas overleeft

Posted in Unspecified

Ja gisteren geen pepernoot of banketstaaf genomen goed he van kaatje. Wat ik echt heerlijk vindt van dit dieet dat ik niet na hoef te denken over wat ik eet. Zoals ik me nu voel hou ik dit wel mijn hele leven vol!!! Tenminsten als ik echt slank wordt natuurlijk. Mijn dochter is al 7!!!!kilo kwijt in 3 weken goed he. Moeders iets minder maar het gaat de goede kant op.

14:11 - 6/12/2005 - comments {1} - post comment


steeds beter

Posted in Unspecified

Het gaat echt steeds beter ben nu al 5 kilo kwijt,en dat in 3 weken,ik blijf wel wantrouwend hoor,geloof nog steeds niet dat het echt zal lukken . het liefst wil ik nog 10!!!!!kilo kwijt.Dat zou echt super zijn. We zullen het zien,ik hou nog steeds het dieet vol een het kost me ook niet echt moeite meer.Denk gewoon niet meer aan eten alleen aan wat ik mag eten van Sonja.

20:40 - 4/12/2005 - comments {1} - post comment


het gaat goed

Posted in Unspecified

Het gaat echt goed...met lijnen bedoel ik dus gan nog wel steeds met honger naar bed,maar overdag heb ik geen last. Wegen durf ik nog steeds niet,ik voel me nu slank en dat wil ik zo houden. Ik zie aan mezelf wel of ik al slank ben,en dan pas ga ik een keer op de weegschaal staan. Met de tussendoortjes heb ik nog wel eens last, ik vergeet ze gauw. Misshien komt nu toch echt mijn droom dichterbij,gewoon slank zijn.

11:51 - 26/11/2005 - comments {2} - post comment


zalig

Posted in Unspecified

vanavond heerlijk gegeten koolsalade,echt lekker. Goed vullend nu moet ik wel toegeven dat ik nu best wel weer trek heb,maar goed ik moet me inhouden. Het is natuurlijk voor een goed doel,,een strakke spijkerbroek van ,,indian rose,,vrij duur maar je heb er een heel lekker kontje in ,als je slank bent natuurlijk.

18:52 - 20/11/2005 - comments {1} - post comment


Het gaat beter

Posted in Unspecified

Gelukkig voel me nu wel beter maar heb nog geen voldaan gevoel na het eten. Verheug me wel iedere keer op de pistoletjes,die smaken wel na meer.. Moet me ook wel steeds voorhouden dat ik een doel heb anders was ik allang over de scheef gegaan. gewoon even volhouden denk ik dan zou moeilijk kan dat toch niet wezen. Dat is het natuurlijk af en toe wel helemaal in deze tijd (chocoladeletters) Kerst menu wat eraan komt,dat wordt nog wat

09:37 - 20/11/2005 - comments {0} - post comment


bah

Posted in Unspecified

Het avondeten was eigenlijk niet te pruimen,heb niet alles op gekregen zat er nog net niet bij te kokhalsen.Voor die prei moet ik dus wat anders verzinnen. Wat kan je nu als alternatief voor prei gebruiken? .Na het avondeten heb ik nog maar een kiwi genomen,om de smaak weg te krijgen. En ik zit nu aan de kruidenthee. Lees ook regelmatig in het boek om mezelf te stimuleren. Week 1 is bijna aan het einde,en weer een week dichter bij mijn doel(slank worden)

17:49 - 17/11/2005 - comments {0} - post comment


wat leuk

Posted in Unspecified

Wat leuk ,,buurvrouw,,dat je ieder dag ook iets gaat schrijven,de lunch van vandaag was echt lekker. ik verheug me ook al op zaterdag.

13:25 - 17/11/2005 - comments {0} - post comment


slank?

Posted in Unspecified

Vandaag gaat het een stuk beter,wel nog lusteloos,maar door de italiaanse bol goed gevuld. Denk er nog steeds de hele dag aan,gaat dit lukken of niet. Het avondeten van vanavond lijkt me niet zo lekker,maar goed, gewoon proberen. Heb mezelf belooft niet op de weegschaal te gaan staan,maar pas over 10 weken,ik ken mezelf anders ga ik er weer iedere dag op staan,en dat motivert niet echt. dus gewoon nog 9 en halve week volhouden.

13:16 - 17/11/2005 - comments {0} - post comment


misselijk

Posted in Unspecified

net mijn avondeten op en echt van genoten. Ben alleen nu best misselijk,weet niet of het van het lijnen komt of dat i mezelf misselijk maak. De hele dag zit het in mijn hoofd ,,wordt ik wel of niet slank?? dat is de vraag... Het lijkt me te mooi om waar te zijn. Echt als het lukt,dan dan koop ik een hele strakke spijkerbroek met een leuk topje. En naar de schrijfster van dit boek breng ik een hele grote bos bloemen.

17:56 - 16/11/2005 - comments {1} - post comment


bereik ik nu eindelijk mijn ideale gewicht??/

Posted in Unspecified

Dit is mijn laatste wanhopige poging om eindelijk slank te worden. Iets wat ik al jaren wil om op de een of andere manier niet echt lukt. Maandag werd ik door mijn buurvrouw er op attent gemaakt dat zij met behulp van het boek,,Bereik je ideale gewicht,,wou gaan afvallen,en of ik ook mee doe. Eigenlijk had ik zo iets van alweer wat om af te vallen,ik doe niet meer mee. Maar in mijn achterhoofd toch .......had al een paar verhalen van mensen gehoord dat zij er erg tevreden over waren,en veel waren afgevallen. Dus.....maandag ook meteen begonnen. Dinsdag had ik best wel trek vooral s,avonds,maar toch volgehouden. Vandaag is het woensdag en heb ik weinig energie ,ik hoop dat het komt omdat ik ongesteld moet worden. Ik blijft toch volhouden,want als dit niet lukt zal ik nooit slank worden.. En dat zou ik heel erg vinden,want dromen zijn toch niet altijd bedrog....

15:45 - 16/11/2005 - comments {0} - post comment


Description
Dagboek van een lijnster
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Super
- sinterklaas overleeft
- steeds beter
- het gaat goed
- zalig
Hosting door HQ ICT Systeembeheer