Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

E-Books


ipad ebooks.jpg

Ebooks

Ebooks

Startpagina's

ebooks.begincool.nl

ebooks.bestelinks.nl

e-book.linksstart.nl

Blogs

Mijn e-books

E-book

E-boek

Wat zijn e-books, wat zijn interessante e-books, hoe lees je e-books.

Home | My Profile | Archives | Friends

E-books mee op vakantie!

Posted at 09:32 on 29/9/2011

Veel mensen lezen het hele jaar niets en als ze op vakantie gaan nemen ze een hoop boeken mee. En waarom ook niet, vakantie is de ideale manier om eindelijk eens dat boek te lezen waar je al een hele tijd naar ui kijkt. Ontspannen op het strand of liggend in de hangmat en alle tijd! Tijdens de vakantie kun je optimaal genieten van je boeken en je mee laten slepen in een mooi verhaal.

Een spannende thriller, een heerlijke chicklit of echte literatuur, het kan allemaal. Met de komst van de ebooks kun je je favoriete boeken overal mee naar toe nemen zonder dat je kilo’s extra bagage hoeft te sjouwen. Ook in het vliegtuig kun je gerust meerdere boeken meenemen zonder dat je alsmaar in het bagagerek hoeft te zijn. Lezen is natuurlijk altijd al ontspannend en heerlijk maar op vakantie kun je je daar helemaal aan overgeven!

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Verkoop ebooks in Verenigde Staten stijgt in juni met 167%

Posted at 15:38 on 28/9/2011
Er is door de Association of American Publishers bekend gemaakt dat het met de Amerikaanse markt erg goed gaat. De nieuwe verkoopstatistieken van ebooks zijn erg rooskleurig.
De meeste segmenten daalden echter voor de American publishers, maar het segment ebooks laat juist een enorme stijging van 167 procent zien ten op zichte van afgelopen jaar. Hiermee steeg de omzet van ebooks van $30 miljoen in juni 2010 naar $80 miljoen in juni van dit jaar. De opbrengst van e-books is dit jaar enorm gestegen. Met ziet een stijging van $181.3 miljoen naar $473,8 miljoen. Gemiddeld daalden de andere marktsegement met zo'n 20 procent.
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Booktrack levert geluidseffecten bij e-books

Posted at 16:22 on 30/8/2011
Is het een slim idee of een zeer onzinnige toevoeging aan het ebook? Booktrack levert sinds kort muziek en geluidseffecten bij e-books. Het kan geprobeerd worden aan de hand van het Engelstalige boek van Sherlock Holmes. Deze is zowel op de Iphone als op de Ipad te installeren. De geluidseffecten bevinden zich aan de rand van het scherm onder een pijltjes toets. Hier kan het in of uitgeschakeld worden. Via deze geluidseffecten wordt geprobeerd het gevoel van een film na te bootsen. De geluiden versterken het verhaal en laten je meer meevoelen met de gebeurtenissen. De geluidseffecten klinken automatisch afgestemd op je leessnelheid.

Naast Sherlock Holmes zullen er nog meer titels beschikbaar komen met deze functie. Een gedeelte hiervan zal gratis zijn waaronder de Avonturen van Huckleberry Finn, Peter Pan, De Drie Musketiers, Jane Eyre, Romeo en Julie en Pride and Prejudice. Deze zijn in onder meer de App store te vinden.

Het grote nadeel van deze functie is dat het slechts via tablets te luisteren is en niet via de E-readers. Hierdoor kan een gedeelte van de ebook lezers niet gebruikmaken van deze functie.

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Ebook lezen

Posted at 15:21 on 30/8/2011
Als je graag ebooks of digitale boeken wilt lezen zul je daarvoor op zijn minst een pc, e-reader, of tablet pc voor nodig hebben. In dit artikel kun je lezen hoe je op de verschillende apparaten een ebook kunt lezen.
Voor eigenlijk alle apparaten heb je speciale software nodig om jouw ebook te kunnen lezen.
PC/ desktop
Wil je een e-book op de pc/ desktop lezen, dan heb je software nodig met DRM (Digital Rights Management), deze software zal PDF en ePub bestanden moeten kunnen ondersteunen. Met de software van Adobe Digital Editions kun je ePub bestanden lezen. Deze software is gewoon gratis te downloaden en hoeft ook maar een keer te worden gedownload.
Voor het installeren van deze software heb je Windows of MAC (OSX) nodig. Als je nog nooit ADE hebt geinstalleerd zul je je een keer moeten registreren, waarna je een eigen gebruikersaccount krijgt. Vervolgens kun je de software installeren en je e-books makkelijk vanaf de pc lezen.
E-readers
Er zijn ook e-readers die speciaal gemaakt zijn om je digitale boeken te kunnen lezen. Met deze e-readers kun je overal je favoriete boeken lezen.
 Android tablet of iPad tablet pc
Tegenwoordig zijn de tablet PC's erg in trek. Vooral de iPad is erg populair, maar ook andere tablets zoals de Samsung Galaxy Tab of Archos Tabs ziet men steeds vaker in het dagelijks leven. Voor zowel tablets als e-readers kan dezelfde software gebruikt worden die we eerder al vermeldden. Installeer ADE van Adobe, waarna je eenmalig een account hoeft aan te maken, zodat je voortaan zonder problemen je favorieten boeken in de trein, op vakantie of gewoon lekker lui in de bank kunt lezen.
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Ebooks

Posted at 15:28 on 26/8/2011
Welkom op onze blog over ebooks.

Met deze blog willen we onze lezers op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ebooks. Men kan hierbij denken aan de meest recente en interessante ebooks die zijn verschenen, maar ook bijvoorbeeld aan nieuwe e-readers, zoals men tegenwoordig bijvoorbeeld veel gebruik maakt van de tablet pc's om e-books te lezen.

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer