Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Autodealer Chevrolet

nieuwe auto

23:19, 29/10/2009 .. Posted in foto's .. 0 comments .. Link

 Na lang twijfelen heb ik deze auto ook in de zaak opgenomen. Er is veel vraag naar en hopelijk zal het de omzet dus vergroten.zal het goed komen?

22:28, 29/10/2009 .. 0 comments .. Link

 

15 april 2008

Ik heb het laatste nieuws over de crisis gehoord en het voorspeld niet veel goeds voor mijn bedrijf . In de Verenigde staten is er een credietcrisis. Dat wil zeggen dat ze hypotheken hebben verstrekt en de mensen kunnen ze nu niet meer terug betalen. De mensen zitten in de problemen maar de banken ook. Zij maken grote verliezen en bedrijven investeren nu niet meer. Ook al niet meer in mijn bedrijf, althans het wordt minder.

Ik hoop nog steeds dat het met mijn bedrijf goed zal komen, daar ben ik van overtuigd!moeilijke tijd...

22:27, 29/10/2009 .. 0 comments .. Link

15 juni 2008

De actieweken rond mei heeft de schade een beetje weten te beperken, maar ik ben bang dat de crisis waarschijnlijk ook mijn bedrijf zal treffen. Ik heb met andere dealers uit het dorp gepraat en die zien dezelfde cijfers zoals ik ze zie. De verkoopcijfers van mijn bedrijf dalen enorm en als een actieweek daar niet verbetering in kan brengen weet ik het ook niet meer. Ik kan het nog niet echt bevatten als straks mijn bedrijf failliet zal gaan. Ik moet er gewoon niet te veel aan denken en het komt vast ook wel goed. We zitten gewoon in een wat moeilijke tijd.actieweken!

22:25, 29/10/2009 .. 0 comments .. Link

15 mei 2008

Vandaag zijn de actieweken in het bedrijf van start gegaan. Ik geef nu korting op auto’s boven de 15.000 euro. De korting kan wel oplopen tot 20 procent. Ik moet de autokopers wel een korting geven anders zal de verkoop snel dalen. Ik denk dat we net tegen de crisis aanzitten. In de Verenigde Staten is het al een crisis en hier in Nederland zitten we er bijna in.

Om nu dus nog te overleven heb ik een actie bedacht ook voor de werknemers. Ik loof beloningen uit voor degene die de meeste auto’s verkocht hebben in de maand. Zo houd ik mijn werknemers actief bij het verkopen van mijn auto’s. En als een werknemer te weinig auto’s verkoopt zal ik hem wel moeten ontslaan, omdat de werknemer anders te veel kost en ik nog meer verlies zal draaien.economische crisis?

22:20, 29/10/2009 .. 0 comments .. Link

15 maart 2008

Ik heb vandaag in de Telegraaf gelezen dat er in Amerika en Nederland hypoteken verstrekt zijn door banken terwijl er helemaal niet gecontroleerd is of deze mensen dit wel terug konden betalen. In veel gevallen was dat niet zo stond in de krant en ze voorspellen een grote economische crisis.

Eerlijk gezegd geloof ik daar niet zo in. Tenminste het kan best zo zijn, maar ik denk niet dat dat bij mijn bedrijf gebeurt. Als je kijkt naar de verkoopcijfers van de laatste jaren dan is er toch wel duidelijk te zien dat we bijna aan onze maximale verkoop zitten. Het is logisch als dat wat afneemt, maar echt heel erg fout zal het niet gaan. Toch?10- jarig bestaan

22:18, 29/10/2009 .. 0 comments .. Link

15 januari 2008

 

Gister hebben we met alle werknemers een feestje gevierd omdat wij als Chevrolet dealer 10 jaar bestaan. Het was ontzettend gezellig. Het gaat gelukkig ook hartstikke goed met het bedrijf. Deze 10 jaar heb ik dan ook ontzettend mijn best gedaan dit bedrijf zo goed mogelijk te laten lopen, en dat is ook zeker gelukt. Hier kon ik vroeger alleen maar van dromen, dat ik zoveel auto’s  in de maand zou verkopen. Ik heb ijverige werknemers en ze zijn erg ambitieus, en er hangt een leuke sfeer. Het gaat Super!oorzaken economische crisis.

11:51, 29/10/2009 .. Posted in oorzaken economische crisis .. 0 comments .. Link

De oorzaak van de kredietcrisis ligt in de VS. De laatste jaren was er veel welvaart in Amerika, het ging goed met de economie. Mensen hadden veel te besteden en kochten allerlei luxe goederen, er werd overgeconsumeerd. Mensen gaven meer uit dan ze eigenlijk hadden. Amerikaanse banken verstrekte leningen aan mensen waarvan niet eens was nagegaan of ze het terug konden betalen: hypotheekcrisis. Mensen stopte met sparen en gingen leven van het geleende geld. Ook de Amerikaanse overheid gooide het geld over de balk zoals aan defensie, oorlog en overheidsprogramma’s. Uiteindelijk kwam het punt dat mensen de hypotheken niet meer af konden lossen. De Amerikaanse banken gaan failliet, dus gaan de aandelenbeurs in Nederland met procenten achteruit: bankencrisis. Ook verhogen de banken in Nederland uit voorzorg de hypotheek rente. Hierdoor kunnen mensen heel moeilijk een nieuwe  hypotheek afsluiten, omdat ze het niet kunnen betalen. Doordat Nederlandse banken in contact staan met die van Amerika, komt de crisis ook dichterbij in Nederland. Doordat alle Nederlanders van de crisis in Amerika weten, gaan ze sparen. Ze willen wachten met grote uitgaven doen tot de crisis in Nederland is geweest en voorbij is. Het consumentenvertrouwen is weg. Bedrijven verkopen veel minder dan zou moeten, ze gaan failliet of houden ook geld apart. Zo stagneerd de economie. Er komt een crisis, die als feite in een kringloop te verklaren is.

De inkomsten die afhankelijk zijn van de beleggingsresulaten bijvoorbeeld pensioenen, lopen ook vast.

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

foto's
oorzaken economische crisis

Recent Entries

nieuwe auto
zal het goed komen?
moeilijke tijd...
actieweken!
economische crisis?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer