Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
no 'body' is perfect

Description

weblog over de bestrijding van eetstoornissen.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Dag 5: de laatste werkdag

Beste bloggers,

Na een hele week werken, kwam het einde in zicht. (Hoera!!) Vandaag is vooral aan de afwerking gewerkt . Het visuele dagboek en het printen van de foto's kregen vooral de aandacht. De sfeer was rustig, maar nog steeds productief. Het deed deugd om alles eindelijk af te hebben en ons resultaat te bewonderen.

Zo dit was het voorlopig. Vergeet zeker niet onze gebeurtenissen van de tweede exploratieweek te volgen.

Vele groetjes,
Het EDEN-team


Posted: 11:34, 27/11/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

dag 4: de laatste loodjes wegen het zwaarst.

Heey bloggers,

Vandaag was het  vooral 'afwerkdag'. En we kunnen deze dag in één woord omschrijven: CHAOS! Alles leek zowat in het honderd te lopen, maar door als team samen te werken, lukte het wel. Per 2 werkten we een taak af en gingen op zoek naar schoonheidsfoutjes.
De leukste opdracht bleek één van de moeilijkste te zijn: het visuele dagboek. Gelukkig zitten we met 6 creatieve geesten in de groep en slagen we ons er hopelijk wel door.

Jammer genoeg is het morgen onze officiële laatste dag als EDEN-team. Uiteraard blijven we nog actief, als team en als vriendinnen.

Zin in meer EDEN? Moedig ons aan om verder te gaan, dan zullen wij voor jullie klaar staan!

Veel liefs,
het EDEN-team


Posted: 16:13, 26/11/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

dag 3:

Hey bezoeker!!

De twee hoofdpunten van de planning van vandaag waren het afnemen van onze straatenquête en het interview met Dr. Van Vreckem.
Terwijl Yanou en Julie naar Evergem reden, bleven Viki, Natascha en Pia achter om de enquête af te nemen.
Die laatste drie besloten om hun enquête af te nemen in de Stadsfeestzaal, wegens het slechte weer. Maar daar werden ze al snel buiten gegooid door de security. Inmiddels nat geregend, maar nog steeds gemotiveerd, liepen ze de Grand Bazaar binnen om hun opdracht verder te zetten. Maar ook daar zat de security hen al snel op de hielen. Gelukkig was de 30ste persoon juist ondervraagd.

Yanou en Julie daarentegen zaten in plaats van in Evergem, bijna in Gent. Zij hebben duidelijk geen coördinatiegevoel. Zij weten al wat ze aan de Sint gaan vragen: een GPS.
En toen ze na veel vertraging uiteindelijk aankwamen, deed de uiterst vriendelijke Dr. Van Vreckem haar gezellige privépraktijk open.
Een interview dat eigenlijk maar vijf minuten moest duren, werd een interview van meer dan veertig minuten. Allemaal super interessant!

Tegen de middag herenigde ons groepje zich terug in het EMI, waar we weer veel maar leerrijk werk hebben verzet.

Wel bloggers, een fijn weekend gewenst en tot maandag, voor meer blogplezier.

Groetjes,
het EDEN-team


Posted: 15:36, 23/11/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

dag 2 : druk druk druk

Reeds om 8u45 stonden we in het lectorenlandschap voor een bespreking met onze begeleider. Nadat we onze planning en de richtlijnen overlopen hadden konden we er weer volledig invliegen!
Niet veel later hadden we het interview en de straatenquête opgesteld. We volgden nauwgezet onze planning en begonnen zeer gemotiveerd aan de hoofdopdracht en de adverties voor Engels.
Enkele telefoontjes later kwam onze topprestatie van de dag uit de bus: we hebben Dr. Van Vreckem (psychotherapeute, gespecialieerd op het gebied van eetstoornissen) kunnen strikken voor een interview. Nog enkele foto's, wat gelach, stommiteiten en opzoekwerk voor we onze dag goed konden afsluiten.

Bezoek morgen zeker en vast onze weblog voor het verslag van het interview met Dr. Van Vreckem!

Vele groetjes,

Het EDEN-team.


Posted: 14:23, 22/11/2007
Comments (1) | Add Comment | Link

dag 1 : teambuilding + introductie


Woensdag 21 november 2007

Aangekomen op school om 8u45 begonnen we ijverig aan de eerste teambuildingactiviteit. We waren zeker niet de eersten maar we hebben de opdracht met succes volbracht. Het werken als 'team' verliep zeer vlot, ook al kenden we elkaar nauwelijks.
Terug aangekomen op school konden we tijdens de middagpauze genieten van het zangtalent van onze medeleerlingen. Tot onze grote spijt kwam hier een einde aan en voor we het wisten, begon het echte werk.
Nog eventjes een kleine introductie en enkele praktische afspraken rond het verloop van de exploratieweek voordat we aan de slag konden.

Daarna zijn we naar het EMI getrokken om de taken te overlopen en onze weblog aan te maken. En hier ziet u het resultaat.

De komende dagen vindt u hier al onze belevenissen.

Veel leesplezier!

Het EDEN-team


Posted: 14:56, 21/11/2007
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer