Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mijn leven in een verhaal

Description

Ik zal vertellen over mezelf, ik hoef geen kritiek, liever tips. Ik denk niet dat ik het zwaar heb, al is het erg makkelijk om toch wat hulp te krijgen.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Just some points

Hey [3]
Ik heb wat dingen waargenomen ;)
Ten eerste; Ik kan nooit optijd wegkomen van huiswerkbegeleiding zodat ik me niet heel erg moet haasten voor hockey.
Ten tweede; Ik ben het mikpunt van blesures.
Ten derde; Sam is echt super schattig als hij mijn Ray Ban draagt hihi.
En dan als laatste; Als je naar een andere school gaat is het heel moeilijk om contact te houden met de mensen van je vorige klas.

Posted: 17:17, 31/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Dreamgirl

Hey[2]
Ik had dus een droom over een vriend van mij, ik heb vooral  contact met hem via facebook.
Ik droomde eerst dat ik samen met mijn klas op een uitje was. We gingen naar een prachtig huis waar we van alles over te weten moesten komen. Ik ging samen met mijn vriendin naar de voordeur toe en belde aan. Een man deed open, hij had een vriendelijk gezicht en liet ons binnen. Hij gaf ons een kop thee en vertelde over zijn huis, waar hij samen met zijn vrouw, dochter en zoon in woont. Toen kwam hij binnen, gevolgd door een meisje Ik vroeg aan Mats vedrontwaardigd waarom hij hier was. Het antwoord kwam echter van de man die ons binnen had gelaten hij zei: "Dit is het nieuwe vriend van mijn dochter." Ik nam aan dat dat het meisje was dat achter Mats stond. Ze was erg mooi maar ik was stomverbaasd. Ik vroeg:"Mats kan ik je even spreken?" Hij knikte en we liepen naar een rustige kamer. "Wat is er met Benthe gebeurd, hoe kan je vreemd gaan! Jullie zijn zo'n leuk stel." "We hebben ruzie."antwoorde hij. "We gaan uit elkaar." Ik moet zeggen dat ik erg verbaasd was. hij en Benthe waren net een jaar samen en hij had me nooit verteld dat ze ruzie hadden, niet dat we vaak over zijn relatie spraken maar ik moet zeggen dat het me verbaasde. Ik werd wakker, twee dagen later las ik op Facebook dat Mats en Benthe uit elkaar waren. Mats heeft mij met tranen in zijn ogen verteld dat ze ruzie hadden. Ik heb heel veel medelijden met hem maar ik vind het wel merkwaardig.

Posted: 20:10, 29/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

My Mind

Hey [1]
 Ik ben een meisje van 14 jaar, ik leef in holland en heb een normaal leven met mijn vrienden en tijd voor mijn hobby's.
Ik zit op hockey en ik heb daar dus een coach, ik ken hem al 5 jaar en ik vind hem al 5 jaar leuk.
Natuurlijk ben ik al die tijd niet vrijgezel geweest, ik vind mezelf best spontaan en ik vind mezelf echt niet lelijk, dus ik ben ook niet verlegen om iniatief te nemen. Behalve bij mijn coach; laten we zeggen mijn coach heet Sam dus die naam zal ik veel gebruiken. als je mijn blogs gaat volgen let dan dus op deze naam want die zal vaak terug komen. Sam is 18 jaar. Dat is dus 4 jaar ouder dan ik ben.

Tja het is een beetje triest eigenlijk.....
laat asjeblieft je kritiek bij jezelf.
X Eef

Posted: 19:52, 29/10/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer