Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
een dag van een normale tiener zoals jij en ik

Home - Profile - Archives - Friends

Een start van een lange weg!

Posted on 17/3/2012 at 11:56 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vanacht was een leuke nacht. ik ben tot iets van 3/4 uur opgebleven. Ik heb nagedacht over wat vandaag mijn  eerste stap zou zijn naar de top.
Na een uur piekeren en protesteren tegen andere onderwerpen die mijn hoofd binnen kwamen, ben ik tot een eigelijk best wel goed idee gekomen, en dat idee ga ik ook weken lang uitvoeren.

Ik heb geleerd van vriendinnen dat je moet blijven oefenen, en dat je elke dag een bepaalde hoeveelheid in tijd moet besteden om zo beter erin te worden.
Ik heb me zelf de tijd van 30 minuten per dag gegeven, zoveel moet ik zingen per dag.
Hoewel ik ook nog maar in de 2e klas zit van de middelbare school, moet het wel lukken.
Ik en mijn vriendinnen hebben een website gevonden waarmee we kunnen oefenen, we kunnen dan tegen elkaar Battlen met verschillende engelse en amerikaanse liedjes, 1 liedje duurt ongeveer 3 minuten, dus na 10 liedjes heb ik mijn tijd er al weer op zitten.
Mijn stem werkte vanmorgen niet echt mee, dus ik zal veel moeten kuchen en hoesten om hem weer normaal te krijgen.
Deze week heb ik geen huiswerk, alleen een toets voor wiskunde.
Ondertussen dat ik straks ga zingen, moet ik ook eten, dus het lijkt me makkelijker als ik rond 2 uur ga oefenen.

Tot nu, doei en onthou, Geloof in je zelf!

 

Groet, een normale tiener zoals jij en ik!


Vrijdag 16 maart 2012 20:56

Posted on 16/3/2012 at 20:56 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vandaag was weer een dood normale dag op school, Ze zouden het moeten verbannen! dan hadden we gewoon elke dag vakantie. Maar zonder school kom ik nergens, naja ik wil artiest worden, daar zul je niet zo'n hoge opleiding voor nodig hebben, of wel ? Elke dag die leraren die zeuren dat ik beter mijn best moet doen. Als ik echt artiest wil worden, moet ik er ook voor gaan, Daarom ook deze blog, hier post ik (bijna) elke dag in, wat ik doe, hoe ik het doe, en waarom ik het doe! Ik heb al een paar stappen gedaan dit jaar, zoalss mezelf inschrijven voor een film van carry slee, die doen het altijd wel goed. Maar natuurlijk schrijf ik ook wat ik dagelijks meemaak op school, ik blijf een normale tiener net als iedereen! Natuurlijk ben ik ook wel gepest geweest, maar daar heb ik wat tegen gedaan, dat zouden meer mensen moeten doen, het is niet leuk om elke dag uitgescholden te worden... Maar goed. mijn leven is verandert, en dat hou ik zo! Met mijn vriendinnen en vrienden hou ik alles gewoon vol zoals iedereen dat doet. Mijn jaar komt er nog wel... Dat ik op een podium sta, of ik op tv sta! De mensen die mij dan al die ellende hebben aangedaan die zullen vast en zeker opkijken! Nou, dat kan mij dus helemaal niets schelen! Deze blog is er niet alleen om te klagen, maar ook om jullie leuke dingen te laten lezen, net als vandaag, we hadden super humor. Morgen zal ik er weer eens flink tegen aan gaan, en mijn stem weer trainen! Misschien vandaag nog, Dat zou ook vast en zeker nog wel kunnen. Ik ben en blijf een tiener die niet alles in 1x kan... Als ik elke dag blijf oefenen, kom ik er zeker wel... En dat geldt ook voor jullie, geef niet op en maak je droom waar, ook al lijkt deze on bereik baar, probeer het net als ik. Oefen elke dag, dag in, dag uit. Trainen en nog eens Trainen! Zo oefen ik ook, en geloof mij. Bij mij is al een grote voorruit gang te vinden.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer