Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Een trap voor je Flikker

Gezocht: Enthousiast bedrijf

20:14, 25/11/2011 .. 0 comments .. Link
Gezocht: Enthousiast Bedrijf Enthousiast persoon zoekt een Enthousiast Bedrijf. Aantal uren in overleg, het belangrijkste is dat de opgestelde doelen behaald worden. Salaris cao-marktconform. Na twee maanden zal er een overleg plaatsvinden om de wederzijdse tevredenheid te bekijken. Dit gesprek zal nog voor het einde van de eerste werkweek gepland worden. Indien beide partijen tevreden zijn, is het cao een richtlijn en zal er extra verdiend worden. Immers, kwaliteit moet beloond en uitgesproken worden en niet stilzwijgend geaccepteerd worden. Wat voor enthousiast bedrijf wordt gezocht: - Het bedrijf moet om kunnen gaan met mensen die een eigen, onderbouwde, mening hebben. - Uren zijn vrij in te delen, net als de werkplaats. Het belangrijkste is dat de vooropgestelde doelen behaald worden. - Vergaderen liever niet. Als men dan toch denkt dat het nodig is, maximaal 30 minuten, duidelijke agenda en actiegericht. Indien vergaderingen gebruikt worden om over de punaises te klagen krijgt de betreffende medewerker een cursus ‘stoppen met janken en ga wat doen met je leven’ aangeboden. - Een medewerker met meer kwaliteit zal werknemers onder de hoede nemen om deze naar een hoger niveau te brengen. Dit kan door middel van het doorgeven van ervaringen als wel het aanbieden van trainingen. - Problemen worden mondeling opgelost en niet door het versturen van een e-mail. Indien men wel een mail stuurt om dit op die manier op te lossen zal het persoon voor straf de hele week in een jurk moeten lopen van Karin Bloemen. U hoeft als bedrijf niet te bellen indien: - U niet kan voldoen aan bovenstaande basispunten. - U niet in staat bent een gesprek te plannen met een sollicitant en een besluit te nemen binnen twee weken. En twee is dan nog naar boven afgerond met een week. - U van mening bent dat iedereen, net als u, moet gaan slapen in een pyjama van het bedrijf en bij het ontbijt de mail alvast door moet gaan lezen. - U moeilijk gaat doen met een kwartiertje eerder weg of later beginnen. U überhaupt moeilijk gaat doen omdat iemand een andere tijdsindeling maakt dan u. - U van mening bent dat een bedrijfsuitje goed is voor de teambuilding. Laten wij elkaar geen pannenkoek noemen, het is gewoon dronken worden op kosten van de baas. Ik wil graag met bedrijven in contact komen die gemotiveerd zijn om mensen wat te leren. Reageren voor morgen, tijd is geld.

Operatie

21:52, 1/9/2011 .. 0 comments .. Link
Wachten op een operatie is als wachten tot je meisje klaar is met ongesteld zijn spelen, je hebt totaal geen invloed. Ik moet worden geopereerd. Of ik dat erg vind? In principe niet. Ik zie het meer als een soort APK, even poetsen en ik kan weer een jaartje vooruit. Het gaat hier niet om het plaatsen van een drukverbandje waardoor ik helaas niet in staat ben om deze operatie zelf uit te voeren. Gevolg hiervan is dat ik afhankelijk ben van mensen die daarvoor gestudeerd hebben. Men noemt dat een arts of chirurg, zo eentje bij wie je vroeger in de klas zat die op elke vraag van de juf antwoord wist, geen bal kon vangen en sociaal absoluut gestoord. Wiens eerste vijf vriendinnetjes de plaatjes van de vagina’s waren in het biologieboek. Vanwaar de vergelijking tussen een operatie en ongesteldheid? Omdat je geen macht hebt, geen controle, geen niks. Als de arts niet wilt, mag je aan half jaartje wachten met je poetsbeurt. Als je dinnetje niet wilt omdat de rooie vlag uithangt, mag je daar ook even mee wachten. Niet bij iedereen, nee, maar wel vaak. Operatie: ‘Ik wil graag geopereerd worden, ongeveer gister’ ‘Dat kan, kom over twee weken maar weer terug voor een intake’ Dat is niet wat je wilt horen. Ongestelde vriendin: ‘Het is al twee weken geleden schat, zullen wij vanavond even doen waar Jozef en Maria niet aan toe waren gekomen omdat God ertussen kwam met een zuchtje wind?’ ‘Vanavond niet schat, de verdikte wand van mijn baarmoeder word opgeruimd’ Je zou er mee akkoord kunnen gaan als je nog paarse ballen hebt omdat je de avond ervoor een keer of vijf zonder enige vorm van liefde tegen het plafond aan bent gedrukt, omdat er na een ruzie altijd zonneschijn is, anders is het gewoon kloten. Je staat machteloos, en als je vind dat het niet zo is, zou het kunnen zijn dat je bij oom agent logeert omdat het dan verkrachting heet. Operatie: ‘U staat gepland op maandag aanstaande’ ‘Dat is goed, tot dan’ ‘U staat toch niet gepland voor maandag, kom over een week maar weer terug’ Je zou zo’n arts dan een ongegeneerde trap voor zijn flikker willen geven dat hij/zij de komende 10 meter niet in de buurt komt van de vloer. En tsja bij je dinnetje, gelukkig zijn er meerdere manieren om je een handje te laten helpen.

Test

15:40, 31/8/2011 .. 0 comments .. Link
Hier gaan wij beschrijven wie of wat er een trap voor zijn / haar flikker verdiend! Hulde!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Gezocht: Enthousiast bedrijf
Operatie
Test

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer