Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

yara

13/7/2014 - hoi!

hoi!

Ik ben yara en ik dacht ik schrijf mijn dagboek voortaan online. Misschien verwijder ik dit blog morgen weer omdat dit een van mijn impulsieve 'goede' ideeën is maar wie weet lees ik hier over een week al mijn problemen en diepe geheimen terug. Ik weet niet of jullie dit lezen en wie die jullie uberhaubt zijn, maar eigenlijk interesseert het me ook niet zoveel. als jullie mij advies willen geven vind ik dat echt tof maar ik weet niet eens of dat kán op deze site, dus ja.

Ik zal even kort iets over mezelf vertellen;

ik ben yara en ik ben 15. mijn leven bestaat vooral uit huilen over mijn uiterlijk en ongemakkelijke situaties die ik mee maak, maar meestal kan ik er om een tijdje wel om glimlachen. Ik ga hopelijk de komende tijd mijn gedachtes en gebeurtenissen hier met jullie delen zodat het even wat rustiger in mijn hoofd is.

Wat op dit moment het meeste speelt is mijn uiterlijk.

ik ben niet heel erg dik maar toch probeer ik altijd af te vallen. is streef ernaar om het lichaam van een model te hebben zodat ik zelfverzekerd door school kan lopen zonder de hele tijd te bedenken 'hoe ik er wel niet van die ene hoek uit zou zien'. ik heb lange tijd heel weinig gegeten en het hielp, ik viel in ongeveer 4 weken rond de 6 kilo af. (ik weet het, dit is niet gezond..) Het probleem was dat ik me emotioneel en fysiek ontzettend zwak voelde en dus probeerde ik meer te eten (terwijl ik mezelf had gezegd dat ik pas meer mocht gaan eten als ik op mijn streefgewicht zat, en dat was ik nog lang niet). na die dag ben ik veeeel meer gaan eten, en ook super ongezond. sochtends en smiddags at ik vrijwle niks, maar savonds at ik alles wat ik kon vinden. ik schrijf nu wel in de verleden tijd maar ik denk nogsteeds aan de koekjes die in vanavond gebakken heb en stuk voor stuk naar binnen werkte terwijl ik al 7 boterhammen met hagelslag had gegeten. Ik heb momenteel vakantie maar ik heb deze week nog wel een schoolfeest en omdat ik graag zelfverzekerd wil kunnen bewegen zonder constant naar de wc te rennen omdat ik zogenaamd een zwakke blaas heb, om vervolgens in de spiegel mezelf moed in te praten niet de deur uit te rennen en veilig op de bank naar mijn romantische komedies te grijpen en zachtjes te huilen om mijn duidelijk niet zo perfecte leven. nou ja, dit was mijn verhaal.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

ehhh

Recent Posts

hoi!

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer