Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Wil jij ook je eigen Webshop?

Een eigen webshop starten?

15:28, 9/9/2013 .. 0 comments .. Link

Uw eigen webshop startenOKE, je hebt het besluit genomen om een eigen Webshop te starten en je hebt misschien zelfs al de producten die u wilt verkopen, maar hoe ga je verder? Waar moet u beginnen? Er zijn verscheidene verschillende aspecten die u moet overwegen, de belangrijkste zijn 

  • Domeinnaam
  • Hosting van de site
  • e-commerce Webwinkel Software
  • Sitebeveiliging
  • Laden van producten op de site
  • Ontvangen betalingen van klanten
  • Domeinnaam

Als u wilt terugkeren naar de basis die een domeinnaam de naam die uw site is bekend op het web is, als u typt in het www-adres van de website die u wilt bezoeken typt u die site domeinnaam. Als u wilt uw eigen Webshop moet u eerst uw eigen domeinnaam aanschaffen, dan moet je die domeinnaam koppelen aan een fysieke IP-adres op het internet, dat mij mooi naar brengt...

 

Hosting van de Site

De software voor uw webwinkel moet fysiek zich bevinden op een computer die toegankelijk zijn via het internet, zodra u uw software moet 24 uur per dag worden uitgevoerd op een computer ergens hebt gekozen.

Hier hebt u de keuze of u uw Webshop run op een dedicated server of u ruimte op een server kunt delen met andere websites. Maar wat u ook u ook moet zitten kundig voor uw domeinnaam koppelen aan de fysieke (IP-adres) van uw server dat wil zeggen de DNS-instellingen kiest, dit zou normaal gesproken worden beheerd door wie de domeinnaam voor u geregistreerd, maar u hoeft te voorzichtig met dit als het slecht invloed kan zijn op de goede werking van uw Webshop, zijn echt belangrijk dat wanneer iemand in uw domeinnaam (url typt) dat uw website altijd is beschikbaar.

U hebt ook de keuze van of u wilt uitvoeren op een Linux-Server of een Windows-Server, in het algemeen er zijn meer opties beschikbaar voor Linux en als een andere generalisatie software voor Linux is beschikbaar tegen een lagere kostprijs dan Windows-software, maar zoals in alle dingen maar er zijn uitzonderingen en er is een aantal zeer goede windows software beschikbaar tegen concurrerende prijzen.

U moet ook ervoor te zorgen dat dingen zoals databaseback-ups worden opgevangen en dat u site certificaten etc. (meer daarover later laden kunt)

 

e-Commerce Software

Nu dat u uw domeinnaam hebt en u hebt uw server (of de hostingservice) en de twee goed samen u werken nodig hebt om te overwegen welke e-commerce webshop software uit te voeren, zoals eerder vermeld zijn er twee belangrijkste richtingen te gaan d.w.z. kun je ofwel beslissen op Windows of Linux

Zodra u de beslissing van het besturingssysteem hebt aangebracht dan heb je een enorme keuze van de verschillende Webshop software en dit kunnen variëren van gratis software (met beperkte ondersteuning) via tot software welke kosten duizenden van pond per jaar.

Er zijn enkele zeer goede gratis toepassingen voor een eigen webshop beschikbaar zoals Magento en OsCommerce, maar over het algemeen met deze zult u op uw eigen als het gaat om installeren en uitvoeren van de software.

Vervolgens moet u uw software te krijgen op zoek precies de manier waarop u wilt installeren en configureren. Evenals de lay-out zal je waarschijnlijk ook nodig om dingen zoals opstelling uw betalingsmethoden, bezorgingsopties, landen die u wilt behandelen en fiscale codes te doen.

 

Beveiliging van je eigen webshop

 Moet u om te voorkomen dat uw site wordt gehackt en uw klant details worden gestolen. In het Verenigd Koninkrijk in het algemeen moet u worden geregistreerd onder de data protection act, waarin bepaalde normen op hoe de gegevens worden beveiligd.

 Ook moet u ervoor zorgen dat wanneer uw klanten in gevoelige gegevens zoals wachtwoorden of creditcardnummers die er een laag van encryptie tussen uw klanten-PC's en uw eigen webshop, typen is zodat niemand kan kijken naar de gegevens die wordt omgeleid naar uw server om vast te leggen van de credit card nummers enz. Om dit gebeurt moet u ervoor zorgen dat uw server een SSL-verbinding ondersteunen kan en u wilt aanschaffen en installeren van een certificaat op de server die opnieuw zal verzekeren uw klanten dat deze beveiligde verbinding gebeurt.

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Een eigen webshop starten?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer