Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My doggy Bobby

Description

Ins & Out of my doggy Bobby


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Stoute Bobso

Bobby is heel stout. Hij trekt telkens de planten/gras uit de plantenbak van pa met zijn tandjes. De hele tijd moeten pa en ma de aarde en gras terugstoppen of weggooien. Ma denkt dat Bobby die plantjes erg irritant vind. Daarom ze eruit trekt. Zonet zat ma en ik buiten in de tuin. En Bobby liep rond. Ineens trok hij een boomstronk uit de tuin! Ma was gelijk boos. Hij deed het precies 30 cm naast me waar ik zat. We zaten bij de schuur. Want daar was de schaduw. Ik zat bij die pah poh kant. Ma was gelijk boos en Bobby zat zielig onder tafe. Maar echt raar he? Zonet ging ma weg, en toen zag ik Bobby weer ruiken aan de plantjes. Hij doet echt stom!!!


Posted: 12:52, 6/5/2006
Comments (2) | Add Comment | Link

Sexy Bobby

Pa en ma zijn weg. Bobby slaapt alweer. Nadat hij zijn bakje andijvie stampot schoongelikt had. Hij is echt wai sik. Ik ga vanavond vroeg Bobso uitlaten. Ik moet veel leren nog. Ik en ma waren vanmiddag boven, en toen is Bobby stiekem binnen gekomen. Hij zat eerst in de tuin. Toen ging ik bij hem zitten buiten. Hij was heel lief op zijn balletje aan het kauwen. Maar balletje rolde per ongeluk weg. Dus Bobby heel lui lag hij naar balletje te kijken. Maar ik zag achter nog een andere bal. En die pakte ik toen en stopte die in Bobby mondje. Hij spuugde het eruit en stond en pakte die eerste balletje! Hij moest perse die ene balletje hebben. Echt een doepie!!


Posted: 16:18, 3/5/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Bobby is echt een stinkdier!!

Die Bobso.. Hij is echt een stinkdier. Hele dag liggen, niks doen, niet eens even aandacht voor mij. Totdat ik een zak chips van ma kreeg en hij was gelijk boven. Mama had hem daarna gelijk naar beneden gestuurt. Het regende de hele dag, dus ma heeft hem s'middags niet naar buiten gebracht. We aten vandaag ossenstaart soep, dus Bobby heeft een botje gekregen. Hij was zo lief, pootjes dichtbij elkaar en dan kwaktjai eten..!! Zonet 1 poepje gedaan in suu lam. Ik ging verstoppen, hij was gelijk bang. Toen hij mij vond, was hij heel erg blij. Morgen heb ik tentamen Facility STIP! Hele dag geleert en 2 redbull op. Ma is een redbull periode. In totaal heeft ze 12 blikken Redbull light voor me gekocht!! Omdat het volgens haar in de aanbieding was. Nou ik vind dat nou net teveel van het goede...Maar ja, je weet hoe ma is. Anyway, deze blogger gaat over Bobby en niet over ma's capriolen. Bobby heeft wel eventjes op de bank gelegen toen ik tv keek. Ma & pa waren toen boven. Heel stiekem ging dat.. Hahahaha!! Bobby slaapt nu. Hij stinkt alweer..


Posted: 20:39, 1/5/2006
Comments (2) | Add Comment | Link

Vrijdag 28 april 2006 12.14

3 Poepjes in de suu lam vandaag. En daarna alleen maar gras eten. Echt een raar doggy hoor! Al zijn pootjes waren nat. Thuis heb ik hem in de achtertuin gezet. Want het is vandaag echt een super lekker weertje! Ik heb zijn haartjes heel mooi geborsteld totdat het helemaal glom. Echt een sexy doggy met mooi slank lichaam. Heel zijn staart is nu uit de klitjes. Hele ochtend zat hij heel lief bij me op zijn balletje te kauwen terwijl ik naast hem lag om hem te kammen. *zucht* nu is hij weer aan het blaffen.. Altijd maar stoer doen... *zucht*


Posted: 11:41, 28/4/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Woensdag 26 April 2006 11:30

Mijn ma en zusje zijn naar Duitsland. Nu aan mij de taak om voor Bobby te zorgen. Nadat hij buiten poepie had gedaan, liepen we weer terug naar huis. Er was niks raar gebeurt onderweg. Alleen paar poesjes tegengekomen, maar na  een indringende blik van Bobby, deed hij er verder niks mee. Thuis aangekomen, zette ik Bobby in de achtertuin om uit te blazen. Daarna zette ik de voordeur open om het huis goed door te luchten. En riep Bobby mee naar buiten om saampjes de plantjes water te geven. Mn pa zat beneden op de toilet dus ik dacht, ik laat beide deuren gewoon open. Ik toen naar boven om te gameboy'en. Vanuit mijn moeders raam, zag ik dat Bobby een balletje naar de voortuin had gepakt en liet em per ongeluk vallen. En de balletje rolde weg. Bobby deed daarna heel sneaky, hij keek beetje om zich heen, liep uit de voortuin richting bal en pakte de bal bij het puntje van de stof mee. Heel snel liep hij toen terug. Ik ging toen terug naar mn kamer, totdat mijn pa mij riep. Bobby zat buiten naar vogels te kijken met balletje! Ik was even bang dat hij weggelopen was, maar gelukkig was dat niet zo!

 

 


Posted: 10:30, 26/4/2006 in Doggy
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer