Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

EK HONKBAL SENIOR LEAGUE HONKBAL NOVARA 2010

De derde dag. Een dagje vrij

11:38, 7/7/2010 .. 1 comments .. Link

Na de nacht hebben we besloten het ontbijt te veranderen naar 09:30 uur. Helaas was deze boodschap niet aangekomen bij Dancio en Jim (slaperig??). Zij zaten dus netjes om 08:45 knus samen aan het ontbijt. De rest kwam om 09:30 uur. Na het ontbijt gingen we voor een lichte training naar het Novara CENTRAL PARK. Lekker getraind en om 12:45 uur terug voor de lunch. In de middag zijn we naar het zwembad gegaan. Leuk die macho boys met een badmuts op. Lekker gedold in het zwembad en relaxed. In het zwembad heeft de enige echte Schiedamse casanova 2 Italiaanse vriendinnen opgedoken (niet letterlijk). Helaas wilde Sylvia niet met hem op de foto.Terug in het hotel opgefrist om naar het stadion te gaan voor eten en de.

Onze eigen BAVARIA BABES zijn vandaag naar MIlaan, en gingen daar proberen nieuwe knuppels te kopen. Ondanks alle inspanningen hebben ze alleen maar Milaanse cultuur gescoord, en helaas geen knuppels. BEDANKT VOOR ALLE INSPANNINGEN en WANDELINGEN.De eerste dag een reisdag

22:00, 6/7/2010 .. 0 comments .. Link

eindelijk is het 4 juli 2010. de dag van vertrek naar Novara Italie om deel te nemen aan het EK honkbal. Bijna iedereen was op de afgeproken tijd, op de afgesproken plaats. Na het inchecken, waarbij wat bagage heen en weer gegooid werd om de onder de maximale 15 kg per koffer te blijven, vertrok het vliegtuig iets te laat vanaf Eindhoven airport om toch op tijd te landen op Bergamo airport. Voor de spelers met hun vliegdoop is het goed gegaan, en was het een hele belevenis. De koffers waren snel ontvangen, maar daarna hadden we enige vertraging, omdat Jesse alles wat hij heeft inclusief al zijn charmes in de strijd moest werpen om twee Nederlandse zeer schone BLONDEN te assisteren bij het weer dicht krijgen van de koffers. Helaas, zij naar Como, wij naar Novara.

Heel snel werden we opgevangen in de aankomsthal, en naar de bus gebracht die ons zeer luxe en snel naar het hotel in Novara bracht. Het is zelfs gelukt om de bus de supporters bij hun hotel te laten afzetten, en nog mooier, Gino en Michiel konden we in het spelers hotel onderbrengen met een all-inclusive deal. Dank en hulde voor de Italiaanse organisatie!!!

Nadat we in de kamers waren ingechekt, en geinstaleerd, kregen we een zeer goed kompleet diner. De jongens waren verder vrij, en Tony en Eric gingen naar de managers meeting die 1,5 uur duurde. Daar zal ik verder over vertellen in mijn volgende verhaal.

Groetjes van spelers:Mark, Olof, Dancio, Roland, Twan, Jesse, Jelle, Dario, Auke, Jim, Wessel, Titus; coaches: Tony en Eric; hulptroepen: Gino en MichielHet begin van het toernooi

11:10, 6/7/2010 .. 0 comments .. Link

Nadat Tony en Eric naar de managers meeting waren geweest, is het team de laatste informatie meegegeven. Het zijn voornamelijk gedragsregels in het hotel. De Amerikanse vrienden hadden de max load van de lift uitgeprobeerd, en deze is nu kapot. Daarnaast waren er klachten gekomen van het hotel over "BENIDORM GEEDRAG" van een aantal spelers. Onze Nederlandse jongens gedragen zich prima. Daarna het programma van de volgende dag doorgenomen. Het wordt lang wachten, totdat om 14:45 uur de opening is, en om 20:30 uur de eerste wedstrijd voor ons. 's Morgens iedereen eerst naar de supermarkt om drinken etc. te kopen. Daarna lunch in het hotel, en de bus naar het stadion.

De opening en ceremonie was weer indrukwekkend, met alle toespraken en volksliederen. Het Wilhemus is door alle Nederlanders (team en supporters) luid meegezongen. Deze keer moesten ook alle managers de eed voorlezen. Daarna was het wachten tot de wedstrijd.

De eerste wedstrijd was tussen Duitsland 1KMC (RAMSTEIN) en Duitsland  2nationals. KMC begon voortvarend en nam een voorsprong. Maar door nogal wat fouten aan beide kanten werd de 7e inning begonnen met 2 punten voorsprong voor Duitsland Nationals. De nationals scoorden niet, en door goed slagwerk scoorden de Amerikanen 3 punten en behaalden de overwinning.

Om 19:00 uur konden wij de voorbereiding op de wedstrijd beginnen. Dat liep goed. Helaas mogen we om LL veiligheidsredenen geen batting practice doen in het stadion. een tegenvaller dus. De startende werper Jim, en de eerste reliever Mark waren goed opgewarmd, aan het begin van de wedstrijd.

In de eerste inning kwamen we met 2-0 achter door een verre 3-honkslag van de Italiaanse kort stop. In de tweede inning sloegen de Italianen toe met veel honkslagen. Helaas konden we daar geen acties tegenover zetten. In de derde inning scoorden  we 2 punten door goed aanvallend spel. Helaas eindigde de inning met 3 honken bezet. In de 4e en 5e inning scoorde Italie nog 4 runs, zodat de wedstrijd eindigde in 12-8. Italie sloeg 10 honkslagen, en de werpers gooiden 9 keer 3-slag. Wij hadden 2 honkslagen en 3 keer 3-slag. Beide partijen maakten 2 fouten. Deze cijfers verklaren ook de uitslag. Vermeldenswaardig zijn de diving catch van Titus, de vangballen van Auke en de field acties van Olof en Dario op het tweede honk.

Tijdens infield-outfield kreeg Wessel een vervelende stuitbal op zijn gezicht, net onder zijn oog. Met de verzorging van het aanwezige Italiaanse rode kruis kwam het goed, ondanks het taal probleem. Door deze blessure kon Wessel helaas niet spelen.

Na de wedstrijd waren we om 11:15 uur terug in het hotel. Een lange maar ook mooie dag. Morgen hebben we onze vrije dag. About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

De derde dag. Een dagje vrij
De eerste dag een reisdag
Het begin van het toernooi

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer