Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
e-sigaret Home | Profile | Archives | Friends
Roken is uit, e-sigaret is in.

De e-sigaret28/5/2007

Nou, ik heb een nieuwe gadget.

De e-sigaret, ik vind het bijna de uitvinding van de eeuw.Ik heb een mooie, glanzende bordeaux rode. Een ekster zou er jaloers op worden.Terug naar de jaren van charleston fashion, sigarettenpijpje, daar lijkt het op.Het ziet er mooi uit, en vervult de behoefte van roken zonder alle kwalijke stoffen als teer, koolmonoxide enz. I Kortom het ziet er mooi uit, lijkt een beetje op een pen.

Mijn e-sigaret is merkloos, maar heel mooi en goed. 

De smaak lijkt een beetje op een shaggie, maar dan fijner. De eerste trek die ik nam was even schrikken. Ik had gelezen op een forum dat je flink moest trekken om wat te proeven dus ik deed natuurlijk mijn best. Ik begon spontaan net zo te kuchen als bij mij eerste sigaret. als het apparaat goed is opgeladen en de juiste ampul er in zit die bij je past, hoeft dit helemaal niet. Gewoon normaal trekken volstaat.

En de kinderen vonden het geweldig, een nieuwe sigaret die niet stinkt. Ik heb ook wel in de keuken gerookt, maar dan kwamen ze gewoon naast me staan, had geen enkel effect. Nou ja, en buiten in de tuin door weer en wind is ook niet fijn. Het ledje dat oplicht is ook intressant volgens hen. En het is voor niet schadelijk, nou ik ben verkocht.

Verkocht aan een e-sigaret. Had je mij dit verteld een paar maanden geleden had ik je hard uitlachen. Nu niet, ik ben blij dat ik een passende vervanger heb gevonden. En ik ga hiermee afbouwen, integenstelling tot alle andere anti- rookprogramma's beloven ze hier niets, geen percentage's van zoveel stoppers enz. Geen zogenaamde ondersteuning van een pillenfabriek, ze bellen toch niet. En deze pillen zijn ook niet gezond voor je, hebben ook allerlei bijverschijnselen. Snoepjes, kauwgom, die kennen we nu ook wel, niet te hachelen. En de fijne pleisters niet vergeten, geven huiduitslag, maar die neem je in het begin voor lief, om vervolgens na 10 dagen te bedenken, laat maar zitten. Tenminste dat is mijn ervaring.

Het enige kleine minpuntje is dat het nog niet in winkels verkocht wordt. Dat je bij een stellage kan kijken hoe het eruit ziet en eventueel kan proeven hoe het smaakt/ rookt. Wellicht dat binnenkort de lokale sigarenboer ze wel gaat verkopen. Ik ben heel benieuwd wanneer we bij de benzinepomp ampullen kunnen aanschaffen.

Wil je de e-sigaret graag hebben, binnenkort ga ik ze ook verkopen.

Prijs en vormgeving even in het midden gelaten, dat moet ik nog even na kijken.

 

 

10 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer