Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

ElfenPost - De Elfen Blog


ElfenPost (EP) is een Elfenblog opgericht door (Elfen naam) : Amroth . Sinds 29 November 2011 Met Onder Andere : - Nieuws Uit de magische wereld - Het verhaal van een 15 jarige elf Contact opnemen? , dat kan! Elfenpost@hotmail.nl

Home | My Profile | Archives | Friends

Avond Bericht van 2 dec.

Posted at 21:38 on 2/12/2011

Weekend.

Nu heb ik eindelijk weer tijd om dingen te doen , waar ik van hou.

Als elf , wil ik ook wel eens leuke dingen doen hoor!.

Maar toch is het leven als elf nu wat minder fijn.

De dreiging om gevangen en gedood te worden...

Wil jij ook een stukje voor "ElfenPost" schrijven?

Dat kan mail naar : Elfenpost@hotmail.nl

Volgen op twitter? : http://twitter.com/elfenpost

Groetjes Amroth , Fijn weekend!

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Editie van Vrijdag 2 december

Posted at 17:09 on 2/12/2011
Zucht... Eindelijk weekend! Na weer een lange school dag. Ik mocht me niet ziek melden van mn ouders... Ze zeiden dat ik goed genoeg was. Hmmpf! Voor je het weet hang ik in n val net en wordt ik daarna opgegeten... Hoe gaat ze dat dan doen? Bakken? , koken of braden? Ik heb er eigenlijk nooit bij stil gestaan. Vandaag kwam ze weer op school, ze concentreert zich minder op de lessen, ik ook trouwens... Ze let gewoon op iedereen in de klas. Vast om er achter te komen of er ook elfen in de klas zitten. Hopelijk krijgt ze het niet door! Ze mag me sws al niet, en als ze er achter komt dat ik n elf ben hoef ik echt niet te vragen : spaar me! . Ontdekking (2). Verder heb ik ontdekt dat er 2 andere elfen op mn school zitten. Twee meisjes om precies te zijn. Zei weten het ook van mij. Ze zitten in een andere klas, maar ik heb ze natuurlijk wel gewaarschuwd. Ze schrokken wel ontzettend, ook zei zullen stoppen met toveren in de buurt van school. Waarom zijn er van die nare mensen die je opjagen... Dat ze je willen doden! En dan ook nog op te eten dat doe je toch niet bij n mens!... Ach wat lul ik... Ik ben niet eens een normaal mens! , ik ben n elf... Zucht. Uit school ga ik ook met de 2 om. Ze blijken de zelfde soort elfen als mij te zijn. Alleen houden zei zich veel minder bezig met magie. Ze lijken veel meer op mensen, maar toch voor hun geld de zelfde waarschuwing! Als we gepakt worden zijn we er geweest. Ander nieuws: Elfenpost op twitter. Om meer gelezen te worden hebben we nu ook twitter: www.twitter.com/Elfenpost Wij tweeten als er een bericht is geplaatst op de blog. Wist je dat... Dit bericht in totaal 1340 tekens bevat en 323 woorden?
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

bericht 4! Kluisje Doorzocht

Posted at 17:13 on 1/12/2011
Hoi! Daar ben ik weer Gelukkig was de gothic er vandaag niet. Ze is vast bezig met beter worden in magie. Ik heb vandaag stiekem haar kluisje open getoverd. Dit lag er in - "Hoe vang ik Elfen?" - Een stroomschok schieter of hoe je dat ook noemt. - een spreukenboek Ze houdt zich dus ontzettend veel bezig met elfen vangen... Ik hoop niet dat ze door krijgt dat ik er ook een ben. Zou ik van school af gaan? .... Nee dan krijgt ze direct argwaan. Hmm meer oefenen met toveren? Ja dat doe ik! Ik meld me gewoon ziek, aan een briefje kan ik wel komen en een handtekening tover ik er zo op. In die tussentijd ga ik beter worden in magie, met na druk op vlucht technieken. En ik moet ook een beetje afvallen, anders vlieg ik niet zo snel weg. Vanavond post ik misschien weer wat
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Avond Berichtje

Posted at 19:24 on 30/11/2011
Hoi! Ben ik weer! 
Vandaag heb ik al eerder gepost, maar ik had gewoon zin om nog een keer te posten.


Wat is het toch vervelend als je geen magie mag gebruiken op.school.
Althans dat zeggen mn ouders.
Voor je het weet ben je ontdekt! zeggen ze altijd. Er zit dus een heel naar kind bij mij in de klas. Altijd scheld ze me uit of maakt ze mij belachelijk. Ik heb ook geen zin om naar de mentor te gaan want dan keert iedereen zich tegen mij.
Als het mocht had ik haar zo veel mogelijk vernederd met allerlei spreuken.
Maar goed dat gaat niet lukken.
En anders zou.ik er voor zorgen dat we meer uitval kregen.

Ontdekking.
Bij mij in de klas zit een meisje, ze is gothic, dat wist ik al.
Dat ze als gothic een hekel heeft aan elfen, kon ik zelf ook wel bedenken.
Maar nu blijkt het dus dat ze vaak naar een geheime vergadering gaat. Waar ze spreuken leert!
Ik zag haar in het bos allemaal rituelen uit oefenen en spreuken uitspreken, foute boel dus.
Haar leraar leerde haar ook dat elfen eetbaar zijn.
Op dat Moment toen ik dus hoog in n boom mee keek, voelde ik me even niet lekker. Stel je voor! Gevangen en opgegeten worden! Door een klasgenoot nog ook!.
Toen de leraar ze opdracht gaf om het bos uit te kammen op zoek naar elfen vloog ik er snel van door.
Ik zal maar stoppen met maggie gebruiken tijdens school. Als zij er achterkomt dat ik een elf ben....
Het enige pluspunt momenteel is: ze is een lachwekkende beginner als het om magie gaat.
Maar dat zal denk ik ook snel afgelopen zijn :-(.

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Trollen, Vamps en meer!

Posted at 16:39 on 30/11/2011
Hoi! daar ben ik weer! Met Nieuws uit de elfen wereld. Elfen bestaan dat klopt. Maar ooit gehoordt van vampieren en trollen? Jammer genoeg zijn die er ook. Vampieren en Trollen zijn namelijk dol op puber elfen ( om te eten! ) Het klinkt misschien wel stom, maar puber elfen zijn dus echt de favoriete maaltjes van deze 2. Vooral omdat er in puber elfen nog veel magische krachten zitten en levenskrachten. Levenskrachten zitten ook in gewone mensen (vooral pubers), vandaar dat normale pubers soms.ook te prooi vallen. Verder vinden Vampieren en Trollen Puber vlees gewoon lekker, omdat het nog zo jong is. Brrrr laat ik maar overstappen op ander nieuws. Vanacht heb ik ook nog een eindje gevlogen, lekker door de lege straten. Dat is een van de pluspunten van elf zijn. Ik heb met een snelheidsmeter gemeten dat ik met luchtsturing 139 km/h vloog! Vanmiddag nog even geoefent met aardsturing. Dat ging best wel lekker, een steen van 30 kilo optillen met een vingerknip!.
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

1ste Bericht!

Posted at 20:25 on 29/11/2011

Hoi ik ben Amroth (Elfen naam) een mannelijke elf, aangenaam kennis te maken.
Ik hou van alle 4 de elementen.
- Water
- Vuur
- Lucht
- Aarde
Ik ben 59 Seizoenen oud (Bijna 15 jaar dus). Ik zal mijn woonplaats niet verklappen. Aangezien er ook Elfen Jagers en Elfen eters zijn :-(.
In deze blog vertel (momenteel alleen ) ik over het leven van een elf.

Ieder mens weet dat elfen niet sterk zijn. Ik ben ook niet sterk, maar wel slim.
Het is erg moeilijk om te verbergen dat je een elf bent. Om niet opgemerkt te worden ga ik ook naar de middelbare school.
Ruzzies probeer ik altijd te ontwijken, omdat ik als elf dus niet sterk ben. Als het er wel op aan komt, ren ik er vandoor en speel een beetje vals door het element "lucht" te gebruiken.
Dan laat ik de lucht uit mn handen schieten waardoor ik me zelf weg duw.
Er is dan ook geen een in de klas die mij bijhouden kan.

Vandaag maakte ik weer zoiets mee.
In de klas werd over mij geroddeld, ze maakten persoon A wijs dat ik hem uitschold.
Dit vond persoon A niet erg leuk.
Dus hij loopt op me af en zegt: ,,dus jong! Grote bek over mij?
Ik: nee, waarom zou ik...
Persoon A : lul niet man, kom hier klein *** kind!.
Hij balde zijn vuisten en liep op me af.
Dat was voor mij het teken om weg te rennen.
Maar ik werd omsingeld door 4 van zijn vrienden en echt!! Ze keken me met een gemene grijns aan!. Ik koos er voor om in de richting van Rob te gaan, aangezien hij ook niet sterk is.
Dus ik zette zoveel mogelijk kracht in en beukte langs hem. Direct zette ik n sprint in, door de "gelukkig door iemand opengehouden schooldeur" En toen ik ver genoeg was hield ik een adempauze.
Persoon A kwam ondertussen ook mijn richting op rennen. Dus ik ging door de nooddeur weer naar binnen, naar het lokaal waar ik les had.
Ik had het geluk dat de docent er was. En Persoon A dus niks kon doen.
De les ging zoals gewoonlijk.
Gelukkig was er iemand die voor mij op durfde te komen. Ze zei het op het laatst.
De docent was nieuwsgierig en liet mij samen met Persoon A en de andere vier nog even bij hem blijven na dat de bel ging. Ik deed mijn verhaal en persoon A ook. En uit eindelijk werdt het als vergissing gezien en werden we vrij gelaten. Gelukkig kon Persoon A na het gesprek gewoon sorry zeggen en dus ging hij er vandoor met zijn vrienden.

Ja het was me een dagje.

Uit school heb ik nog geoefend met watersturing. Ik kan al aardige golven maken en tegenhouden. Als elfen nou eens overal geliefd werden dan hadden we misschien heel wat tsunamis en overstromingen kunnen voorkomen.
Maar aan gezien er nog genoeg figuren zijn die wel een puber elf lusten, doe ik dit maar niet.

Dit lijkt me wel weer genoeg voor vandaag!


Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer