Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
performance coaching

Home - Profile - Archives - Friends

performance coaching voor fotografen

Posted on 23/9/2007 at 12:26 - 0 Comments - Post Comment - Link

masterclasses MARKETING  in de vorm van ronde tafel sessies(groepen van maximaal 6, 4 sessies van 2 uur).*)

 

Of éénopéén BRAINSTORM sessies om je plannen een nieuwe push te geven. Kandidaten willen meer opdrachten verwerven, hun marktpositie verstevigen, opnieuw solliciteren, een boek op de markt zetten, een plan presenteren, zijn in een nieuwe positie terecht gekomen, willen zich ontplooien in een outsourcing, willen beter kunnen omgaan met de pluriforme samenstelling van hun team. Willen van hun creativiteit hun beroep maken. Voor al deze situaties is er een gerichte aanpak te bedenken om in de goede flow te komen.

Een behoorlijk aantal fotografen hebben de cursus met succes gevolgd en kunnen nog dagelijks via mail of telefoon op korte vragen direct vrijblijvend support krijgen. 

Arps verzamelde onschatbaar veel marketing ervaring als theaterproducent, sponsoring adviseur, schouwburgdirecteur, als vrije ondernemer en in diverse lijnfuncties bij grote instellingen. DE SESSIES ZIJN ONTWIKKELD ALS EEN UNIEK COACHING SYSTEEM DAT VOOR DE KANDIDATEN ONMIDDELLLIJK TOEPASBAAR IS.

*)Een uitgebreide en zeer informatieve reader met alle actualiteiten over het vak vormen onderdeel van de marketing masterclasses.

 ARPS is curator en organisator van een aantal internationale exposities. Eigenaresse van galerie Arps&Co fine arts since 1902 en beheerder van galerie De Prinsenkelder aan de Prinsengracht 438 beide in Amsterdam.

LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT.

 

Bel voor een kennismakingsgesprek of voor meer informatie met Ella Arps 020 7781947 of  mail ella.arps@gmail.com

zie ook

www.arpsgallery.com 

.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer