Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Nagels, fotografie en het dagelijkse leven

Description
«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

De start van mijn blog

Na een aantal maanden met het idee te hebben rondgelopen om een eigen blog te starten, de koe nu bij de horen gevat. Mijn weblog is geboren!

Ik hou al trouw 4 jaar de weblog van mijn kinderen bij maar dat is echt wat voor hun om later terug te lezen, dit is een stukje voor mezelf en voor anderen. Mijn weblog zal voornamelijk gaan over mijn passies, nagellakjes, fotografie, reptielen, tattoo's, pierings, ons dagelijkse drukke leven en uiteraard mijn 4 lieve kinderen.

Bij een start van een blog hoort een korte introductie. Wie ben ik, wat doe ik en wat houdt mij zoal bezig in het dagelijkse leven? In het kort zal ik mezelf voorstellen...

Mijn naam is Ellen, 29 jaar een woonachtig in Zaandam in de gemeente Zaanstad. Samen met mijn man Sebastiaan zijn wij de trotse ouders van 4 zoontjes, Wesley van 6, Jayden van 4, Nigel van 3 en Toby van 2 jaar. Ik ben werkzaam bij Ahold op de afdeling Customer Support waar ik 24 uur per week werkzaam ben. Ik heb een druk leven en in de weinige vrije tijd die ik heb ben ik voornamelijk bezigmet fotografie. De droom is om uiteindelijk voor mezelf te beginnen. Daarnaast is een van mijn grote passies alles wat met nagels temaken heeft en dan met name de lakjes. In deze blog zal het daar hoofdzakelijk over gaan maar ik zal ook persoonlijkere dingen hier vertellen maar wel tot op zekere hoogte want het is en blijft internet ;) Ik hoop dan ook dat jullie met plezier mijn blogs zullen lezen.

 

Groetjes,

Ellen


Posted: 00:38, 11/9/2013
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer