Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Love Life

WWWWWWEEEEKKKEEENNNDDDD!!!!!

Posted in Unspecified

WAT FIJN! Weekend. Sjonge jonge. Afgelopen week dus weer overgegeven en ziek en moe en stresserig etc, etc. Ik heb tentamenweek. Hoe goed mijn vorige tentamens gingen, hoe slecht het deze week gaat. (voor mijn gevoel)

 

Toen vriendlief aandrong dat ik toch maar eens naar de dokter moest gaan, deed ik dat dan maar braaf want er zit gewoon iets niet helemaal goed... Ik ben nooit misselijk, ik geef over, ik ben zo moe als een hond, maar ik slaap minstens 8u per nacht.... Je snapt 't niet!

 

Doktertjelief had een spoedgeval en zijn lieftallige assistent hield haar mond. Ik en mams dus vol ergernis 3 kwartier later dan afgesproken tijd bij die beste man. En natuurlijk, na 2 minuutjes stond ik weer buiten, bloedprikken.

 

Uhm tja. Aan het overgeven kon hij niets doen en het hoort bij de leeftijd. Sorry, maar mijn leeftijdsgenoten hebben hier zeker geen last van. Ze zijn misschien een keertje moe maar dat overgeven... Maarja ik moet het dus nog maar aanzien, wat ik al een hele lange poos doe.

 

Helaas, omdat ik elke keer té moe ben om ook maar een stap te zetten gaat dat hardlopen van mij ook niet erg goed. Maar morgen ga ik weer lekker een rondje door het park want stiekem vind ik het toch wel fijn. EN daarbij heb ik een fijne yogavideo van 20minuten die ik elke dag doe! Speciaal om spieren te krijgen!

Hello muscles!!!! :-)

 

 

20:19 - 27 January 2012 - comments {0} - post comment


Winterdipje

Posted in Unspecified

 

Oke, bij deze titel denk je waarschijnlijk weer aan een depri blog blabla! Nou ik wil niets liever, geloof mij! Maar ik zal jullie  besparen!

Ik lig toch heerlijk in bed TV te kijken, en die arme Edwin... Het kan dus altijd erger! Ik vind het echt zielig, ook al is het een serie en dat snap ik heus wel!

 

Ik heb ook een goed puntje in dit stukje! Mijn goede voornemen: hardlopen! Ik ben er echt mee bezig en loop 2 keer in de week volgens een schema. Ik wil liever 3 keer lopen maar ik kan de tijd er niet echt voor vinden... Er zit een tentamenweek aan te komen en daar ben ik nu vooral druk mee bezig!

 

Ik vind het nu gewoon lekker en fris om 's ochtends lekker een rondje te gaan lopen. Daarna lekker douchen en dan heb ik gewoon nog de hele dag voor me!

Echt,  degenen die nooit hardlopen en het wél willen die denken nu: je maakt een grapje!

Ik weet precies hoe jullie nu denken. Want zelf was ik ook zo! Ik liep dan 1 keer hard en nooit weer. Maar nu gaat het dus lekker!

 

Misschien moet ik m'n winterdipje maar eventjes van me af lopen?  (En ik loop niet op zulke mooie, roze schoenen als op het plaatje jammer genoeg maar er zit roze in mijn schoenen!!)

20:25 - 17 January 2012 - comments {0} - post comment


Goede voornemens waar maken!

Posted in Unspecified

Zoals jullie weten was ik in de kerstvakantie een hele week ziek en niet zo'n beetje ook. Ik heb toen dus ook weinig gepost... Nu dacht ik er lekker bovenop te zijn maar nee. Ik kreeg gewoon een tweede griep !

Ik was er echt bovenop ik weet het zeker! Totdat ik maandagnacht wakker werd. Ik kon echt niet slapen en m'n hart ging op de 1 of andere manier te keer. Nog geen uurtje later (sorry voor dit) kwam dus ook alles eruit.

Gister en vandaag dus ziek thuis gebleven en morgen heb ik maar 1 uurtje les. Dus ja, ook morgen blijf ik thuis! Zo  heb ik ineens een week langer vakantie, maar geloof mij, zo'n vakantie wil -zelfs ik- niet!

 

Ik heb tijdens mijn griepje op de laptop veel beauty dingen gekeken en grrr weten jullie nog HOE enthousiast ik was over mijn h&m bestelling? Nou nu dus niet meer want hij is er nog steeds niet en het is een maand geleden!

Oke ik weet dat ik geduld moet hebben blabla... HEB IK NIET !!!

 

Maarja ohja, goede voornemens waarmaken! Ik ben vorige week gaan hardlopen! En nou ja, omdat dit 2e griepje dus een beetje het verpestte sinds toen niet meer. Terwijl ik net zo'n mooi schema heb met 2 of 3 trainingsdagen.. Nu ga ik er morgen dus weer volop tegenaan!!

 

en nog zo'n voornemen dat ik elk jaar heb, en zelfs vaker in het jaar terug komt: sparen.

Ik wil zooooooooo graag een baantje maar ik word gewoon nergens aangenomen. Nu heb ik morgen dus echt een suuuuuper kans !! Dus ik hou jullie op de hoogte ! Want een inkomen is altijd handig als je wilt sparen!!!

 

 

23:24 - 11 January 2012 - comments {0} - post comment


Laaaaaaazzzyday

Posted in Unspecified

Vandaag was dus echt een luie dag !! De afgelopen paar dagen waren zeker heel leuk !!

Heb met me lieve vriendinnen afgesproken, we zijn zelfs bezig geweest voor school en ook mijn lieve vriend was vaak bij me!

 

Gisteren naar een voetbaltoernooi geweest, waar me team in de finale stond.. Hoor mij nou: ''me team''.. Ik bedoel: het team waar ik voor ben! We werden 6e!! van de 6... haha maar we hebben wel 94 teams achter ons gelaten!

Daarna lekker wezen stappen met vriendinnen en vriendlief was ook van de partij met zijn vrienden! Was een zeer geslaagde avond die (zoals gewoonlijk lijkt wel) met ruzie eindigt.. Gelukkig hadden wij er niks mee te maken maar toch vind ik dat maar niks hoor!

 

Vandaag was echt een luie dag. Ik ging weer naar huis, mét vriendlief en we hebben van 2 tot half10 op de bank gelegen. In de tussentijd ben ik van de bank afgekomen om drinken te pakken. (Ik haalde meteen een fles sinas zodat ik niet steeds hoefde te lopen, terwijl ik ALTIJD ranja drink..) En ohja, om naar de wc te gaan.. Ik hield het wel zo lang mogelijk op!!

Om half10 ongeveer besloten we maar lekker naar bed te gaan en nu liggen we super lekker TV te kijken. Morgen word echt........ SCHOOL!!!

Ik hoef pas om een uurtje of 11 te beginnen maar ik moet wel tot kwart over 4 en dat is bést een ramp..

Als ik er alleen al aan denk boeeehhhhh

 

Goodnight voor jullie allemaal !!!

23:00 - 8 January 2012 - comments {0} - post comment


Happy New Yeaaaar !!

Posted in Unspecified

Hoi hoi lieve allemaal !!!

 

Ten eerste: gelukkig nieuw jaar allemaal !! Ik hoop dat jullie het allemaal leuk hebben gevierd met loved ones. Ik heb dat in ieder geval wel gedaan en zeker genoten !!

Ik bracht de avond -en middag eigenlijk- door met vriendinnen en 's avonds lekker gegourmet en voor later hadden we allemaal heerlijke hapjes !! We dronken wat en, wonder boven wonder, heb ik geen druppel drank gehad. Daar mag een mens met oud & nieuw best trots op zijn volgens mij... 12.00u wilden we een mooie foto maken maar we waren zo histerisch dat die totaal mislukte dus nu weer wachten op volgend jaar  want we spelen natuurlijk niet vals !!

 

Na 12.00u gingen we als eerst naar mijn lieve vriend en dit was onze eerste oud&nieuw !! Whiii superleuk. Ik wist nooit wat; verliefdheid maakt blind inhield maar nu denk ik wel... Niet dat het fout is ofzo hoor !

 

Maar omdat ik al m'n vriendinnen bij me had gingen we snel weer verder (helaas). Ik ging naar me mama, daarna naar m'n papa om vervolgens weer lekker met mijn vriend door te brengen !!

We hebben zeker een gezellige avond gehad en rond 06.00u lagen we dan eindelijk in bed. Voor mijn gevoel lag ik nog geen seconde en ik was al vertrokken.

 

De next morning.... Ik was als eerste wakker en ben me meteen gaan douchen !! 1 januari staat volop in het teken van familie bezoekjes en daar komt bij dat ik nu ook nog een 'schoonfamilie' heb !!

Na enige discussie kwamen we er dan ook achter dat het niet mogelijk was om op 1 dag naar beide families te gaan.. (Eerst tot grote ergernis van mij)

Mijn opa is helemaal alleen en ik baalde wel dat ik niet heenkon, maar dat hebben we vandaag dan maar gedaan !!

 

En nu... Nu is de 2e dag van 2012 alweer voorbij ! Ik denk echt dat 2012 een TOP jaar word, waarin ik veel, heel veel leuke dingen ga doen !!

 

Ik ga naar Barcelona met vriendinnen, het is het jaar waarin ik 16 word, ik vooral erg leuke dingen ga doen met vriendlief zoals weekendjes weg etc. Maar, erg cliché, ik hoop gewoon dat iedereen happy is en natuurlijk gezond!! Niets lijkt me verschrikkelijker dan mijn familie of vrienden te verliezen!!

Natuurlijk wens ik jullie ook ALLEMAAL -1 voor 1- een super fijn jaar, vol liefde en geluk!! gezondheid, happiness,  plezier en allemaal leuke dingen!!

 

Ennnn trouwens, laat me jullie goede voornemens weten!!!

23:26 - 2 January 2012 - comments {0} - post comment


sorry!

Posted in Unspecified

Hey guys !! als allereerst wil ik effe zeggen: sorry sorry sorry, dat ik zooo lang niks van me heb laten horen!

 

Ben aardig druk geweest met een voetbaltoernooi, kerst en verjaardagen.

Eerste kerstdag was mijn lieve papa jarig en het was wel gezellig !! Eerst dacht ik wel: pff dit hou ik niet de hele dag vol, maar toen er wat meer familie kwam was het super gezellig. Helaas werd ik in de loop van de dag zo ziek als een hond  en ja, dat ben ik nu nog steeds !! Ik had het bijna gehaald; een jaar zonder ziek zijn rond kerst-oud en nieuw... Maar het mag niet zo zijn, en ben net als elk ander jaar ziek..

 

Tweede kerstdag ging ik naar m'n lieve schoonfamilie en daar hebben we lekker gezeten en gegeten.. Dat eten was iets minder, niet het eten zelf, maar krijg al dagen geen hap door mijn keel!! Toch was het wel gezellig en hebben allemaal kadootjes gekregen van oma etc. Wat een schat is dat :)

 

'Derde' kerstdag zou ik iets met al m'n vriendinnen doen maar helaas, ik ging niet want was zo ziek als een hond. Van tevoren had ik al gezegd dat ik misschien niet kwam, maar nu kwam ik dus écht niet.. Een saaie dag thuis was dat, heerlijk op de bank!!

 

Gisteravond was het protos weering zaalvoetbaltoernooi, waar ik élke keer heenga als m'n teampje doorgaat in ieder geval. Gisteren was het even spannend maar ze zijn gewoon door ! Jippie.

Ik twijfelde erg of ik wel heenging, en achteraf ben ik blij dat ik ben gegaan... Ben er alleen niet fitter op geworden!

 

Dan heb ik ook nog een piercing gekregen, bovenin m'n oor! En aiiii wat heb ik er nu toch een last van. Echt, ik kan hem amper draaien en ik heb echt een rot gevoel in mijn oor.. Maar ik haal hem er voor geen goud uit !

 

Vandaag is de verjaardag van m'n zusterlief. Niet dat ze het echt houdt ofzo, maar we eten altijd lekker kebab. Helaas moet ik dat dit jaar dus ook aan me voorbij laten gaan.. Misschien bestel ik er wel 1 en kijk ik wel hoe ver ik hem opkrijg, en voor hoelang ik het binnenhoud.....

15:03 - 28 December 2011 - comments {0} - post comment


Posted in Unspecified

Vandaag weer een heerlijke dag vrij!

Gister was ook een fijne dag! Ik had 1 uurtje les en daarna gym gym gym. Onze school had een toernooi voor de 4e klassen georganiseerd. Ik deed volleybal met een slecht team joh pff. Niet dat ik er zelf ook maar iets van bak! Dus na de eerste pouleronde lagen we eruit...

 

Eenmaal thuis was ik zo moe, ik ben op de bank gaan liggen met laptopje, oordoppen en Serious Request! Oh wat een goed doel is dat. En wat een goede actie.

 

Ik kijk het echt elk jaar, en zodra ze iets meer in de buurt zijn ga ik er zeker heen! Nu gaan vandaag 2 vriendinnen van me naar Leiden, en gaan ze alle DJ's zien en dan ook Gerard Ekdom!

Ik vind hem echt zo leuk hihi. Maarja genoeg hierover!!  Toch ben ik echt jaloers op hun die naar Leiden gaan!

 

Ben nu dus een dagje vrij, en ik doe eigenlijk niet veel meer dan gister middag. Op de bank, TV aan, serious request.

Moet eigenlijk een kado kopen voor vaderlief, aangezien die zondag jarig is... Ik ben echt het type 'zoveel mogelijk alles uitstellen' dus morgen ga ik wel kadootjes kopen!

 

Oh en jongens en meisjes, ik wens jullie allemaal fijne kerstdagen natuurlijk!!

11:19 - 22 December 2011 - comments {0} - post comment


5 Days of Xmas!

Posted in Unspecified

De maandag zit er voor mij bijna weer op en ik lig gewoon al heerlijk in bed met me laptop! Ik kijk wat TV want nu komt Mathilde er op! Super leuke film over een té slim klein meisje, jullie kennen hem wel!

 

Oke, deze maandag was de meest dramatische maandag ook. Maar in mijn achterhoofd spookt de hele tijd het idee dat dit de laatste maandag voor de vakantie is, dus nog eventjes volhouden! Nu heb ik mezelf vandaag ongeveer 1000 keer moeten toespreken om niet ziek, zwak en misselijk naar huis te gaan van school! En ja, dat is heel moeilijk als er dan ook nog een tussenuur bij komt! Maar ik heb het volgehouden!

 

Eenmaal thuis gekomen ben ik gewoon eventjes een uurtje op bed gaan liggen voor het eten en na het eten weer druk bezig voor school!!! Serieus, school slokt mijn hele leven op! Morgen een belangrijke toets dus blokken as hell. Maar het komt goed!

 

Morgen zie ik m'n lieve vriendje weer en van de week ga ik eventjes slingers, versiering en al dat soort rompslomp kopen voor mijn lieve papa die 25 december jarig is.. Ja dat hebben jullie goed gezien, met kerst. Pffff daardoor haat ik kerst maar gelukkig vier ik dit jaar 1 kerstdag bij mijn vriend en ein-de-lijk een keer wat anders!!

 

Vandaag was opzich ook wel leuk! Plannen gemaakt voor oud en nieuw, die eigenlijk nog steeds onduidelijk zijn maar toch ontstaan er leuke ideeën. Ik heb het dan over appelflappen en cupcakes maken. Mooie make-upjes bij elkaar opdoen en lekker gourmetten etc.

Dit allemaal vind plaats met me leukste vriendinnetje met het minst gezeur. Ik weet niet wat het de laatste tijd is maar al m'n vriendinnen hebben gezeur of het gaat ongemakkelijk!  Hopen dat we met z'n allen lekker gezellig en ouderwets het nieuwe jaar in gaan!!!

 

20:24 - 19 December 2011 - comments {0} - post comment


Saturdaynight fever!

Posted in Unspecified

Na een saaie dag vol niks doen, alleen zijn en me stierlijk vervelen ga ik zometeen lekker een feestje vieren! Oke ik lieg als ik zeg dat ik niks heb gedaan. Ik was alleen, heb wasjes opgevouwen, gestofzuigd/stof gezogen, mijn beddengoed verschoond, vaatwassertje uitgepakt en weer ingepakt om vervolgens aan te zetten.

Ik heb me dus eigenlijk helemaal niet verveeld en ook zeker niet niks gedaan!!! Toch vind ik het niets aan om de hele dag thuis te zitten. De rest van mijn vrienden gaan vanavond allemaal naar een feest en ik heb nu dus een andere verjaardag!

 

Na een klein meningsverschilletje, gaat het dan toch allemaal door! Een verjaardag. Super gezellig en leuk! Ik ga over 10 minuutjes ongeveer weg en doodsbang in het donker, als jullie niks meer van me horen dan weten jullie ervan...

 

Voor nu geniet ik nog even van mijn wijntje onder het genot van Let's get married. Vind het eigenlijk niet eens super leuk maar wijntje smaakt prima!

 

Have a nice saturdaynight everyone!!!

 

20:45 - 17 December 2011 - comments {0} - post comment


Friday night !!!

Posted in Unspecified

 

whoaaa boring friday night. Ik doe eigenlijk áltijd wel wat met friends/boyfriend en zit nooit stil... Behalve nu! Ik kijk wat make-up filmpjes en natuurlijk ook mijn favoriet:  

Qua make-up filmpjes kan ik jullie zeker www.beautygloss.nl aanraden! Wauw, zij doet het zo leuk, voor oudere vrouwen maar ook zeker voor meiden van jongere leeftijd maakt ze leuke looks met essence bijvoorbeeld.

Daarbij heb ik de meest geweldige kerstkleding gezien (ook al heb ik een superleuke blouse gekocht). Bij elk leuk ding dat ik nu zien gebruik ik wel de smoes ''ahw dat is leuk voor kerst mam!'' Niet dat me moeder betaald want krijg gewoon maandelijks kleedgeld wat áltijd veel te snel opraakt.

Heb super mooie dingetjes gezien op het internet en in de winkels. Zie de foto hierboven! Oke het jurkje met de nagellak en die S U P E R mooie schoenen komen van LC's aka Lauren Conrads website. Ik heb echt een super groot zwak voor miss Conrad! Wauw. Wat een lady! Haar haar, haar make-up, haar kledingstijl. Ik kan géén minpunt noemen aan haar!

Heb vandaag trouwens supertip gekregen voor een sollicitatie !!! yeeyy love my classmate !

Morgen dus eventjes daar langs en echt hopen (nee, meer dan hopen!) dat ik ooit ergens word aangenomen!

 

Nu ga ik heerlijk TV kijken met m'n mamsie (super voor op de vrijdag) maarja alles beter dan alleen zijn toch? ;)

 

22:37 - 16 December 2011 - comments {0} - post comment


Nederland bewijst zich weer eens...

Posted in Unspecified

okay guys, worden jullie ook al zo droevig van dit weer?

Nederland is écht weer Nederland... Ik word er niet goed van! Vandaag was een fijne dag op school, kon 'redelijk' uitslapen maar toen ik eenmaal naar school moest regende het!!! niet normaal pff.. Maar om niet alleen maar te zeuren etc. zal ik jullie ook wat leuks vertellen en niet zo deprimerend.

 

Ik ben écht veel te enthousiast over dit soort dingen, en het komt nogal eens voor maar ik heb echt te fijne make-up kwasten gekocht in een té mooi doosje met allemaal glittersteentjes. I'm totally in love! Ze werken super fijn en ben er helemaal blij mee! Blijf oefenen met leuke oog-creaties voor de kerstdagen en niet te vergeten oud&nieuw.

Maak allemaal plannen met de leukste vriendinnetjes van de wereld waar cupcakes, gourmetten en wijntjes in voorkomen ! Nooit verkeerd dacht ik.

 

Nog iets 'veeelll'  leukers dan mijn nieuwe make-up kwasten: kleren besteld bij H&M.  de h&m is voor mij echt een uitkomst, niet te duur, opzich wel goede kwaliteit (al moet je van de broeken niet te veel verwachten) en allemaal van die leuke hebbedingetjes... Kost me dus veel te veel hmpf.

 

Toch solliciteer ik lekker verder bij allemaal winkels, bedrijven, etc. Ik solliciteer werkelijk waar overal maar mijn leeftijd zit me nog erg tegen. Jammer jammer. Maar je doet er niks aan...

 

En ben dus in love met deze muts maar helaas heb ik hem moeten schrappen vanwege mijn budget. Nu ik dit weer zie huil ik diep van binnen!

16:06 - 16 December 2011 - comments {0} - post comment


Dagje vrij!

Posted in Unspecified

ahww spannend ! Mijn eerste echte blog!!! Het is al aardig laat en lig heerlijk in bed! Het idee van een blog zat al een hele tijd in mijn hoofd want ik ben dol op andere blogs etc. Ik zal eerst even wat over mezelf vertellen misschien?

Ben Demi, woon in Nederland, ga nog 'gewoon' naar de middelbare school wat de ene dag geweldig is en de andere dag totaal niet... Over school gesproken en de titel van dit blog: ik was vandaag vrij! Heer-lijk!! Even een dagje niks en er morgen nog 1 dagje tegen aan om dan te genieten van het weekend.

Het vreemde is dat ik dit weekend nog niet eens plannetjes heb ! Ik ben de laatste beetje wat aan het uitproberen met leuke make-up voor kerst maar jonges, ik ben een échte kluns met make up maar vind het zooo mooi.. Nog eventjes oefenen dus!

Ik heb me voorgenomen echt bij elk stukje dat ik schrijf/typ een foto toe te voegen maar ik heb op het moment niet echt een foto... Die houden jullie nog van me tegoed okay guys??? 

 

Dan ga ik nu dus heerlijk mijn bed in en zal ik jullie snel weer op de hoogte houden van wat ik ga doen/heb gedaan !!!

 

23:22 - 15 December 2011 - comments {0} - post comment


Description
Hoi allemaal! Ik ben Demi, 15 jaar. Ik hou super erg van alles wat met fashion te maken heeft. Van make-up tot de inrichting van een huis etc. Ik hou jullie graag op de hoogte van alles: the bad and the ugly, maar vooral the good and the pretty!
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- WWWWWWEEEEKKKEEENNNDDDD!!!!!
- Winterdipje
- Goede voornemens waar maken!
- Laaaaaaazzzyday
- Happy New Yeaaaar !!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer