Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Love Life

Dagje vrij!

Posted in Unspecified

ahww spannend ! Mijn eerste echte blog!!! Het is al aardig laat en lig heerlijk in bed! Het idee van een blog zat al een hele tijd in mijn hoofd want ik ben dol op andere blogs etc. Ik zal eerst even wat over mezelf vertellen misschien?

Ben Demi, woon in Nederland, ga nog 'gewoon' naar de middelbare school wat de ene dag geweldig is en de andere dag totaal niet... Over school gesproken en de titel van dit blog: ik was vandaag vrij! Heer-lijk!! Even een dagje niks en er morgen nog 1 dagje tegen aan om dan te genieten van het weekend.

Het vreemde is dat ik dit weekend nog niet eens plannetjes heb ! Ik ben de laatste beetje wat aan het uitproberen met leuke make-up voor kerst maar jonges, ik ben een échte kluns met make up maar vind het zooo mooi.. Nog eventjes oefenen dus!

Ik heb me voorgenomen echt bij elk stukje dat ik schrijf/typ een foto toe te voegen maar ik heb op het moment niet echt een foto... Die houden jullie nog van me tegoed okay guys??? 

 

Dan ga ik nu dus heerlijk mijn bed in en zal ik jullie snel weer op de hoogte houden van wat ik ga doen/heb gedaan !!!

 

23:22 - 15 December 2011 - post comment


Last Page Next Page
Description
Hoi allemaal! Ik ben Demi, 15 jaar. Ik hou super erg van alles wat met fashion te maken heeft. Van make-up tot de inrichting van een huis etc. Ik hou jullie graag op de hoogte van alles: the bad and the ugly, maar vooral the good and the pretty!
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- WWWWWWEEEEKKKEEENNNDDDD!!!!!
- Winterdipje
- Goede voornemens waar maken!
- Laaaaaaazzzyday
- Happy New Yeaaaar !!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer