Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Love Life

Friday night !!!

Posted in Unspecified

 

whoaaa boring friday night. Ik doe eigenlijk áltijd wel wat met friends/boyfriend en zit nooit stil... Behalve nu! Ik kijk wat make-up filmpjes en natuurlijk ook mijn favoriet:  

Qua make-up filmpjes kan ik jullie zeker www.beautygloss.nl aanraden! Wauw, zij doet het zo leuk, voor oudere vrouwen maar ook zeker voor meiden van jongere leeftijd maakt ze leuke looks met essence bijvoorbeeld.

Daarbij heb ik de meest geweldige kerstkleding gezien (ook al heb ik een superleuke blouse gekocht). Bij elk leuk ding dat ik nu zien gebruik ik wel de smoes ''ahw dat is leuk voor kerst mam!'' Niet dat me moeder betaald want krijg gewoon maandelijks kleedgeld wat áltijd veel te snel opraakt.

Heb super mooie dingetjes gezien op het internet en in de winkels. Zie de foto hierboven! Oke het jurkje met de nagellak en die S U P E R mooie schoenen komen van LC's aka Lauren Conrads website. Ik heb echt een super groot zwak voor miss Conrad! Wauw. Wat een lady! Haar haar, haar make-up, haar kledingstijl. Ik kan géén minpunt noemen aan haar!

Heb vandaag trouwens supertip gekregen voor een sollicitatie !!! yeeyy love my classmate !

Morgen dus eventjes daar langs en echt hopen (nee, meer dan hopen!) dat ik ooit ergens word aangenomen!

 

Nu ga ik heerlijk TV kijken met m'n mamsie (super voor op de vrijdag) maarja alles beter dan alleen zijn toch? ;)

 

22:37 - 16 December 2011 - post comment


Last Page Next Page
Description
Hoi allemaal! Ik ben Demi, 15 jaar. Ik hou super erg van alles wat met fashion te maken heeft. Van make-up tot de inrichting van een huis etc. Ik hou jullie graag op de hoogte van alles: the bad and the ugly, maar vooral the good and the pretty!
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- WWWWWWEEEEKKKEEENNNDDDD!!!!!
- Winterdipje
- Goede voornemens waar maken!
- Laaaaaaazzzyday
- Happy New Yeaaaar !!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer