Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Love Life

5 Days of Xmas!

Posted in Unspecified

De maandag zit er voor mij bijna weer op en ik lig gewoon al heerlijk in bed met me laptop! Ik kijk wat TV want nu komt Mathilde er op! Super leuke film over een té slim klein meisje, jullie kennen hem wel!

 

Oke, deze maandag was de meest dramatische maandag ook. Maar in mijn achterhoofd spookt de hele tijd het idee dat dit de laatste maandag voor de vakantie is, dus nog eventjes volhouden! Nu heb ik mezelf vandaag ongeveer 1000 keer moeten toespreken om niet ziek, zwak en misselijk naar huis te gaan van school! En ja, dat is heel moeilijk als er dan ook nog een tussenuur bij komt! Maar ik heb het volgehouden!

 

Eenmaal thuis gekomen ben ik gewoon eventjes een uurtje op bed gaan liggen voor het eten en na het eten weer druk bezig voor school!!! Serieus, school slokt mijn hele leven op! Morgen een belangrijke toets dus blokken as hell. Maar het komt goed!

 

Morgen zie ik m'n lieve vriendje weer en van de week ga ik eventjes slingers, versiering en al dat soort rompslomp kopen voor mijn lieve papa die 25 december jarig is.. Ja dat hebben jullie goed gezien, met kerst. Pffff daardoor haat ik kerst maar gelukkig vier ik dit jaar 1 kerstdag bij mijn vriend en ein-de-lijk een keer wat anders!!

 

Vandaag was opzich ook wel leuk! Plannen gemaakt voor oud en nieuw, die eigenlijk nog steeds onduidelijk zijn maar toch ontstaan er leuke ideeën. Ik heb het dan over appelflappen en cupcakes maken. Mooie make-upjes bij elkaar opdoen en lekker gourmetten etc.

Dit allemaal vind plaats met me leukste vriendinnetje met het minst gezeur. Ik weet niet wat het de laatste tijd is maar al m'n vriendinnen hebben gezeur of het gaat ongemakkelijk!  Hopen dat we met z'n allen lekker gezellig en ouderwets het nieuwe jaar in gaan!!!

 

20:24 - 19 December 2011 - post comment


Last Page Next Page
Description
Hoi allemaal! Ik ben Demi, 15 jaar. Ik hou super erg van alles wat met fashion te maken heeft. Van make-up tot de inrichting van een huis etc. Ik hou jullie graag op de hoogte van alles: the bad and the ugly, maar vooral the good and the pretty!
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- WWWWWWEEEEKKKEEENNNDDDD!!!!!
- Winterdipje
- Goede voornemens waar maken!
- Laaaaaaazzzyday
- Happy New Yeaaaar !!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer