Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Love Life

Happy New Yeaaaar !!

Posted in Unspecified

Hoi hoi lieve allemaal !!!

 

Ten eerste: gelukkig nieuw jaar allemaal !! Ik hoop dat jullie het allemaal leuk hebben gevierd met loved ones. Ik heb dat in ieder geval wel gedaan en zeker genoten !!

Ik bracht de avond -en middag eigenlijk- door met vriendinnen en 's avonds lekker gegourmet en voor later hadden we allemaal heerlijke hapjes !! We dronken wat en, wonder boven wonder, heb ik geen druppel drank gehad. Daar mag een mens met oud & nieuw best trots op zijn volgens mij... 12.00u wilden we een mooie foto maken maar we waren zo histerisch dat die totaal mislukte dus nu weer wachten op volgend jaar  want we spelen natuurlijk niet vals !!

 

Na 12.00u gingen we als eerst naar mijn lieve vriend en dit was onze eerste oud&nieuw !! Whiii superleuk. Ik wist nooit wat; verliefdheid maakt blind inhield maar nu denk ik wel... Niet dat het fout is ofzo hoor !

 

Maar omdat ik al m'n vriendinnen bij me had gingen we snel weer verder (helaas). Ik ging naar me mama, daarna naar m'n papa om vervolgens weer lekker met mijn vriend door te brengen !!

We hebben zeker een gezellige avond gehad en rond 06.00u lagen we dan eindelijk in bed. Voor mijn gevoel lag ik nog geen seconde en ik was al vertrokken.

 

De next morning.... Ik was als eerste wakker en ben me meteen gaan douchen !! 1 januari staat volop in het teken van familie bezoekjes en daar komt bij dat ik nu ook nog een 'schoonfamilie' heb !!

Na enige discussie kwamen we er dan ook achter dat het niet mogelijk was om op 1 dag naar beide families te gaan.. (Eerst tot grote ergernis van mij)

Mijn opa is helemaal alleen en ik baalde wel dat ik niet heenkon, maar dat hebben we vandaag dan maar gedaan !!

 

En nu... Nu is de 2e dag van 2012 alweer voorbij ! Ik denk echt dat 2012 een TOP jaar word, waarin ik veel, heel veel leuke dingen ga doen !!

 

Ik ga naar Barcelona met vriendinnen, het is het jaar waarin ik 16 word, ik vooral erg leuke dingen ga doen met vriendlief zoals weekendjes weg etc. Maar, erg cliché, ik hoop gewoon dat iedereen happy is en natuurlijk gezond!! Niets lijkt me verschrikkelijker dan mijn familie of vrienden te verliezen!!

Natuurlijk wens ik jullie ook ALLEMAAL -1 voor 1- een super fijn jaar, vol liefde en geluk!! gezondheid, happiness,  plezier en allemaal leuke dingen!!

 

Ennnn trouwens, laat me jullie goede voornemens weten!!!

23:26 - 2 January 2012 - post comment


Last Page Next Page
Description
Hoi allemaal! Ik ben Demi, 15 jaar. Ik hou super erg van alles wat met fashion te maken heeft. Van make-up tot de inrichting van een huis etc. Ik hou jullie graag op de hoogte van alles: the bad and the ugly, maar vooral the good and the pretty!
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- WWWWWWEEEEKKKEEENNNDDDD!!!!!
- Winterdipje
- Goede voornemens waar maken!
- Laaaaaaazzzyday
- Happy New Yeaaaar !!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer