Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Love Life

Winterdipje

Posted in Unspecified

 

Oke, bij deze titel denk je waarschijnlijk weer aan een depri blog blabla! Nou ik wil niets liever, geloof mij! Maar ik zal jullie  besparen!

Ik lig toch heerlijk in bed TV te kijken, en die arme Edwin... Het kan dus altijd erger! Ik vind het echt zielig, ook al is het een serie en dat snap ik heus wel!

 

Ik heb ook een goed puntje in dit stukje! Mijn goede voornemen: hardlopen! Ik ben er echt mee bezig en loop 2 keer in de week volgens een schema. Ik wil liever 3 keer lopen maar ik kan de tijd er niet echt voor vinden... Er zit een tentamenweek aan te komen en daar ben ik nu vooral druk mee bezig!

 

Ik vind het nu gewoon lekker en fris om 's ochtends lekker een rondje te gaan lopen. Daarna lekker douchen en dan heb ik gewoon nog de hele dag voor me!

Echt,  degenen die nooit hardlopen en het wél willen die denken nu: je maakt een grapje!

Ik weet precies hoe jullie nu denken. Want zelf was ik ook zo! Ik liep dan 1 keer hard en nooit weer. Maar nu gaat het dus lekker!

 

Misschien moet ik m'n winterdipje maar eventjes van me af lopen?  (En ik loop niet op zulke mooie, roze schoenen als op het plaatje jammer genoeg maar er zit roze in mijn schoenen!!)

20:25 - 17 January 2012 - post comment


Last Page Next Page
Description
Hoi allemaal! Ik ben Demi, 15 jaar. Ik hou super erg van alles wat met fashion te maken heeft. Van make-up tot de inrichting van een huis etc. Ik hou jullie graag op de hoogte van alles: the bad and the ugly, maar vooral the good and the pretty!
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- WWWWWWEEEEKKKEEENNNDDDD!!!!!
- Winterdipje
- Goede voornemens waar maken!
- Laaaaaaazzzyday
- Happy New Yeaaaar !!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer