Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Love Life

WWWWWWEEEEKKKEEENNNDDDD!!!!!

Posted in Unspecified

WAT FIJN! Weekend. Sjonge jonge. Afgelopen week dus weer overgegeven en ziek en moe en stresserig etc, etc. Ik heb tentamenweek. Hoe goed mijn vorige tentamens gingen, hoe slecht het deze week gaat. (voor mijn gevoel)

 

Toen vriendlief aandrong dat ik toch maar eens naar de dokter moest gaan, deed ik dat dan maar braaf want er zit gewoon iets niet helemaal goed... Ik ben nooit misselijk, ik geef over, ik ben zo moe als een hond, maar ik slaap minstens 8u per nacht.... Je snapt 't niet!

 

Doktertjelief had een spoedgeval en zijn lieftallige assistent hield haar mond. Ik en mams dus vol ergernis 3 kwartier later dan afgesproken tijd bij die beste man. En natuurlijk, na 2 minuutjes stond ik weer buiten, bloedprikken.

 

Uhm tja. Aan het overgeven kon hij niets doen en het hoort bij de leeftijd. Sorry, maar mijn leeftijdsgenoten hebben hier zeker geen last van. Ze zijn misschien een keertje moe maar dat overgeven... Maarja ik moet het dus nog maar aanzien, wat ik al een hele lange poos doe.

 

Helaas, omdat ik elke keer té moe ben om ook maar een stap te zetten gaat dat hardlopen van mij ook niet erg goed. Maar morgen ga ik weer lekker een rondje door het park want stiekem vind ik het toch wel fijn. EN daarbij heb ik een fijne yogavideo van 20minuten die ik elke dag doe! Speciaal om spieren te krijgen!

Hello muscles!!!! :-)

 

 

20:19 - 27 January 2012 - post comment


Last Page Next Page
Description
Hoi allemaal! Ik ben Demi, 15 jaar. Ik hou super erg van alles wat met fashion te maken heeft. Van make-up tot de inrichting van een huis etc. Ik hou jullie graag op de hoogte van alles: the bad and the ugly, maar vooral the good and the pretty!
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- WWWWWWEEEEKKKEEENNNDDDD!!!!!
- Winterdipje
- Goede voornemens waar maken!
- Laaaaaaazzzyday
- Happy New Yeaaaar !!
Hosting door HQ ICT Systeembeheer