Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Een ft-werkende alleenstaande moeder

Schop onder mijn kont

10:02, 21/9/2010 .. 0 comments .. Link
Zo vanochtend mezelf even een schop onder mijn kont gegeven, aan de slag met het huishouden een lijst voor mezelf gemaakt en die ga ik binnen twee uurtjes even wegwerken. FOCUS is the magic word in deze. Daaraan ontbreekt het bij mij nog wel eens aan. De kids zijn allemaal naar school dus die zie ik de omende uurtjes even niet. Vanavond een bedje die ik via marktplaats heb gescoord even ophalen en zo wordt het nog eens wat hier...;) Beetje bij beetje, kleine stapjes doen en dat is moeilijk voor een persoon die ongeduldig is en het graag perfect wilt hebben voor haar gezin maar er ondertussen niks van bakt omdat ze sinds gister zo nodig een weblog moet bijhouden! Toch ben ik trots op mezelf dat ik en geef mezelf hierbij een schouderklopje omdat ik het toch maar allemaal even in mijn eentje doe en het allemaal nog maar net red, maar ook juist dat "NET" is toch iets om trots op te zijn. Deze Miss Positivo gaat nu focusgericht als een witte tornado op haar vrije dag door haar huis.

Hoe doet iedereen het toch?

13:31, 20/9/2010 .. 0 comments .. Link
Ik ben een fulltime werkende moeder van 4 kinderen en dacht ach ik heb zeeen van tijd over dus begin maar eens een weblog..;)..NOT..lijkt me toch leuk om te doen ook al leest niemand het vind ik dit toch humor om het op deze manier totally anonymous mijn dagelijkse beslommeringen op het net te kunnen zetten! Eenzaam ben ik niet gezien het hier in huis een drukke bende is en ik geen tijd heb om me eenzaam te voelen, gek ben ik ook niet...alhoewel...misschien denken andere mensen er wel zo over tsja daar heb ik eerlijk gezegd geen flauw idee van. Humor, liefde voor mijn gezien en een flinke dosis zelfspot houdt mij in ieder geval op de been om mijn huishouden in combinatie met fulltime werken naar goed behoren te kunnen doen. Wat ik wel mis is een aparte website of weblogs van moeders in de dezelfde situatie om eens te kijken hoe zij het allemaal doen, waar zij tegen aan lopen of wellicht tips voor mij hebben om naast je gezin en je baan ook nog eens je huishouden naar behoren te kunnen bestieren. Dat als ik thuis kom van werken dat het lijkt of er een bom op het huis is gevallen en dan niet 1 bom maar meerdere bommen. Hoe doet iedereen het toch? Tsja terwijl ik dit aan het tikken ben had ik natuurlijk ook de wc kunnen uitsoppen das ook wel weer zo maar hallo een momentje van ikke-tijd voordat de invasie van kinderen weer thuis komt van school mag toch ook? Of voelen jullie je daar soms ook zo schuldig over? Okay okay strx of morgen maar weer even verder met bloggen en idd even een wasje ophangen scheelt toch ook weer voor vanvavond of morgen..hmmm timemanagement is vast de magic word ga strx wel even googlen!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Schop onder mijn kont
Hoe doet iedereen het toch?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer