Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

website optimaliseren

Website optimaliseren voor sociale media

11:49, 17/12/2012 .. 0 comments .. Link
Welkom weer bij een bericht van Pieter Byl, vandaag gaan we verder in op het onderwerp website optimaliseren, en we gaan ons hierbij richten op het gebied van sociale media.

Zoals u al gelezen heeft in voorgaande artikelen is het website optimaliseren zeer belangrijk voor u website om goed in de google ranking te komen en een goede stroom van de gewenste doelgroep te krijgen naar u website.

Maar wacht er is meer, natuurlijk is er meer omdat de techniek op websites steeds beter wordt en ook met de huidige maatschappij de sociale media veel aan het ligt komt kun je vak als bedrijf niet achterblijven met een sociale media. Maar ja dit kun je natuurlijk zomaar doen je moet zorgen dat dit goed gekoppeld wordt met je website. Het zou namelijk zonden zijn dat al je werk met website optimaliseren voor niets is geweest

Persoonlijk zou ik zeggen omdat u toch al een bedrijf heeft ingehuurd voor uw website zou ik zeker kijken of hun ook op het gebied van sociale media dit kunnen mee pakken in het website optimaliseren. Vaak wordt dit nu ook al als pakket aangeboden maar dit is natuurlijk niet overal en kan ook zijn dat ze het wel doen maar als losse dienst.

Voor website optimaliseren op het gebied van sociale media moet je erop letten dat er 5 regels / richtlijnen zijn. Deze zijn namelijk:

·         Vergroten van je linkability

·         Het makkelijk maken van taggen en bookmarking

·         Het genereren van inkomende links

·         Grotere bereik van je content

·         Het aanmoedigen van massa like’ing/deling van je content.

Maar als alles goed is zal een bedrijf die gespecialiseerd is in website optimaliseren en sociale media deze richtlijnen zeker weten.

Dus voor website optimaliseren is het altijd goed om een erkend bedrijf zoekt die ook volgens deze regels / richtlijnen werkt. Zo is het voor u makkelijk om te volgen hoe het gaat met de sociale media in de site en weet uw wat het doel is van de sociale media toe te voegen.

En soms is het ook net zo belangrijk om juist ervoor te kiezen dat u geen sociale media doet toevoegen voor het website optimaliseren. Denk altijd goed na of u het echt nodig heeft en of u doelgroep veel op sociale media zit en wat de meerwaarde ervan is als u dit doet toevoegen.

Het kan ook zijn dat u tot de conclusie komt dat dit geen meerwaarde heeft. Twijfel dan niet en voeg dit laat de sociale media dan achterwegen. Het komt vaak voor dat mensen dit toch toevoegen, met als gevolg dat de punten die toegewezen worden aan de sociale media aspecten niet benut worden en dus de algemene scoren van de website naar beneden haalt. En dan heeft dit opeens een averechts effect op het website optimaliseren dus schaam u niet, kies er voor wat het beste is voor u website. Een erkend bureau kan u hier ook advies op geven.  About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Website optimaliseren voor sociale media

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer