Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Emma Magazine

Kanker verziekt je taal!

15:11, 21/11/2010 .. 0 comments .. Link

Kanker verziekt je taal!
Kanker verziekt je taal is een actie van een meisje dat kanker had. Inmiddels is ze overleden, maar de actie wordt nog steeds voortgezet. Ik vind dat dit allemaal supergoed is, want het gaat eigenlijk over het scheldwoord kanker en het verband met de ziekte kanker. De ziekte kanker is een erge ziekte, mensen kunnen er nog steeds aan dood gaan al zijn er wel veel medicaties tegen kanker gekomen zoals chemotherapie. Het scheldwoord kanker komt hard aan bij mensen wiens familieleden zijn overleden door kanker, of vrienden van hun. Mensen die iets te maken hadden met de ziekte, zullen nooit meer zo snel schelden met kanker, maar mensen die zoiets niet hebben meegemaakt, zullen sneller schelden met kanker.
Mijn actie tegen kanker
Nu heb ik er over nagedacht om zelf een actie tegen kanker te verzinnen. Op mijn school vonden ze het een goed idee dat ik geld zou ophalen met klusjes doen in de buurt en een heleboel plastic flessen wegbrengen naar de inlevermachine. Dan zal ik dat geld dat ik daarmee heb opgehaald aan kanker verziekt je taal kunnen geven. Maar bij nader in zien bedacht ik me dat ik mensen kan vragen of ze misschien aan kanker verziekt je taal mee kunnen doen. En dat is ook een goed idee, zeiden klasgenoten. Dus, ik ga op internet (en nu met mijn blog) aandacht vragen voor kanker.
Stand up to cancer!
Mijn actie heet: Stand up to cancer! en zo heet op het moment een actie al. Heb jij dus een goede naam voor een actie tegen kanker? Mail naar nieuw-tjes@hotmail.com en misschien wordt mijn actie wel genoemd naar jou naam!

xxxEmma15:01, 21/11/2010 .. 0 comments .. Link


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Kanker verziekt je taal!
Untitled

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer