Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Een vertaalbureau Engels

Een vertaalbureau Engels

14:04, 6/9/2013 .. 0 comments .. Link

In augustus 2013 heeft het bedrijf aangekondigd dat het zou de lancering van een vertaaldienst na het nemen van een aantal bijkomende schrijvers. Ze beginnen hun focus op de Franse, Spaanse en Duitse artikelen gericht op deze dienst aan westerse bedrijven en particulieren die hun artikel bedrijf wil in meer dan Engels. Hebt u wel eens aan een vertaalbureau Engels gedacht?

Het personeel van Wizards of Wiki reeds uitvoert Wikipedia editing werk en Wikipedia artikel creatie voor een aantal van de grootste bedrijven wereldwijd. Ze bieden ook een wit etiket dienst, waardoor het veel gemakkelijker voor PR en reputatie bureaus om hun diensten te gebruiken.

De oprichter van Wizards of Wiki, Mark Bray had het volgende te zeggen over de service "De steeds groeiende beheer van Wikipedia heeft ons verplicht om regelmatig te lanceren nieuwe innovatieve diensten, dit gebeurt op een van hen te zijn. Bedrijven en particulieren die hebben een wereldwijde aanwezigheid moeten zorgen dat hun aanwezigheid is niet alleen behandeld in een paar talen of regio's. "

Terwijl de Engels Wikipedia is een essentiŽle bron van informatie, mensen vergeten vaak het belang van de andere reguliere talen. Dat geldt ook voor een professioneel vertaalbureau Engels.

Bray vervolgde, "Wikipedia wordt geschreven in meer dan 200 talen, maar de realiteit is dat de Engels versie is bevolkt met meer inhoud dan de anderen. Dit is echter niet zeggen dat de anderen niet gebruikt. Volgens Wikipedia, in 2025, wordt verwacht dat meer dan 500 miljoen mensen Frans spreken. Dus zeker is het zinvol om het Engels artikel vertalen in het Frans in de aanwezigheid van een merk of de reputatie van een individu uit te breiden? "

Na e-mailing een aantal PR-bedrijven die Wizards of Wiki momenteel behandelen, was het duidelijk dat aan de eigenaars die bedrijven en individuen kunnen profiteren van deze service. In het komende jaar Wizards of Wiki zijn volledig herinrichten van hun website, het toevoegen van functionaliteit en woordenlijsten om sterk voor een ervaren vertaalbureau Engels.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Een vertaalbureau Engels

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer