Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Een stijlvolle oranje bruiloft. Is dat mogelijk?

About Me

Een stijlvolle oranje bruiloft. Is dat mogelijk?
Home | Profile | Archives | Friends

Bespaar tips voor Huwelijksplannen - 13:21, 23/3/2015

Trouwen is de meest romantische en onvergetelijke dag voor een echtpaar. Maar een bruiloft is kostbaar en door effectief te plannen bespaar je op de kosten van de huwelijksceremonie. Hierbij een paar bespaar tips.

Stel een Budget op

Een bruiloft brengt een heleboel kosten met zich mee, daarom is het belangrijk om eerst een budget te stellen zonder een onderdeel uit te laten. Stel hoeveel je daadwerkelijk kan uitgeven zonder die verleidelijke leuke extras. Vraag altijd naar een complete service pakket inclusief alle items.

Kies de juiste locatie

Wedding Planning1

Het kiezen van de juiste locatie is altijd kosten besparend. Door een buiten locatie te kiezen, of een locatie met een leuke sfeer, kan je al besparen op decoraties. Ook restaurants die al over tafels,linnengoed en couverts beschikken kan veel bespaart worden op verhuur. Sommige locaties hebben zelfs pakket opties beschikbaar voorhuwelijksplannen en ook leveranciers kortingen. Hou hier rekening mee bij het uitkiezen van de juiste huwelijkslocatie.

Huur een trouwjurk

Wedding Planning2

Wil je geld besparen? huur dan een trouwjurk. Neem eens ook een kijkje op eBay, online winkels of op advertentie pagina’s voor leuke trouwjurken.

De bruidstaart uitzoeken

Wedding Planning3

Een bruidstaart bestellen bij de bakker kan duur uitlopen. Mocht je toch een bruidstaart willen hebben, kies dan liever voor een paar kleinere taartjes die minder kosten dan een wat grotere bruidstaart. Een bruidstaart voor alleen de huwelijkskoppel en een ander soort dessert of cake voor de gasten zou ook een goedkopere optie kunnen zijn.

Verkort de gastenlijst

 Wedding Planning4

Nodig alleen naaste familie of vrienden uit en geen kinderen. Een moeilijke taak maar wellicht een goedkopere oplossing om geld te besparen op de catering, maar ook het aantal uitnodigingen en aandenken.

Een bloemstuk uitkiezen

Seizoensbloemen zijn iets duurder dan bloemen die buiten het seizoen te vinden zijn. Vraag de bloemist naar de juiste bloemensoort scherp in prijs en geschikt voor het seizoen. Denk eraan alle bloemen zijn mooi en het is niet de moeite waard om te veel geld aan te besteden.

Wedding Planning5

Fotografie, Muziek en Video

Wedding Planning6

Kan je een goede fotograaf niet veroorloven? Vraag of ze misschien samenwerken met een ander goedkopere partij die uw fotoreportage kan verzorgen. Kies liever voor een kleinere band of DJ die de huwelijksceremonie en ook receptie kan verzorgen.

 

Huwelijksplanner inhuren

Je kunt kiezen voor een huwelijksplanner die je huwelijk ceremonie voor je regelt. Deze kunt u helpen besparen op uw budget,omdat ze vaak samenwerken met leveranciers. Wees wel voorzichtig met het uitzoeken van een huwelijksplanner die je helpt geld te besparen en niet juist teveel geld laat uitgeven.


0 Comments | Post Comment
Hosting door HQ ICT Systeembeheer