Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My life

Een dagje huiswerk op een zaterdag ja..

Posted on 7/1/2012 at 23:36

Helaas kwam ik erachter dat ik een hoop meer huiswerk had, dan ik verwachtte dus moest ik maar flink aan de slag, maar met een voldaan gevoel en een paarse pink heb ik 8 hoofdstukken afgerond! En morgen heb ik gelukkig geen kater of niks en ik heb ook nog eens geen geld uitgegeven voorderest dus er zitten wel voordelen aan zo'n dag huiswerk.. Daarna was het natuurlijk tijd om te relaxen en heb ik een old scool film opgezet namelijk The prince and me 2.

http://www.youtube.com/watch?v=SQ0Q3LDN1_U

 

 

 

 

Introductie

Posted on 6/1/2012 at 18:58

Ik ben dus Gaby Meijer, 20 jaar jong/oud hoe je het maar wilt noemen en woon in een stadje in Brabant in Breda. Ik hou ervan om leuke dingen te doen in het leven. Ik reis ook erg graag overal naar toe en dat heb ik deze vakantie gelukkig ook kunnen doen. Voorderest is deze vakantie heel erg snel gegaan, en kan ik me ook nog niet motiveren om aan het huiswerk te beginnen maar ik zal toch ooit moeten beginnen.  Ik ben trouwens gek op quotes en krijg altijd erg veel inspiratie van liedjes, dus ik zal nog een hoop posten denk ik zo.

 

 

 


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer