Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Excursieweek

Culemborg 21 oktober 2010

11:08, 22/10/2010 .. 0 comments .. Link
We moesten die dag eigenlijk om half 12 in Culemborg zijn maar we kregen dus later bericht dat we om half 2 daar moesten zijn, was wel *piieeeeep*!  maar ik en mijn avonturiers gingen zelf op pad in Culemborg. We hebben lekker een wandelroute gestippeld door de jungle van Culemborg, en foto's gemaakt. We hebben ook met elkaar gediscussieerd over sommige gebouwen in het gebied. Het sfeer lijkt rustig en fijn, maar als je weet wat voor conflicten tussen bepaalde groepen daar zijn dan veranderd de sfeer wel. Daarna moesten we om 2 uur bij de kerk zijn.
Voor een dag is Culemborg oke, maar ik zou er niet willen wonen.

Amsterdam 19 oktober 2010

10:12, 22/10/2010 .. 0 comments .. Link
Amsterdam;

In Amsterdam zijn we als eerst naar de Zuiderkerk geweest, daar hebben we informatie gekregen over bouwen en wonen, vooral over nieuwbouw en stedelijk ontwikkeling van de Gemeente Amsterdam

Nadat we Zuiderkerk hadden bezocht zijn we naar het GWL terrein gegaan, een terrein met grote gebouwen (woonvoorzieningen) die best dicht op elkaar staan maar toch niet druk lijkt. Dit komt vooral door het vele groen en de openbare ruimte in het terrein. Er kunnen ook geen auto's in het terrein. De sfeer in het terrein is prettig, je voelt je wel op je gemak. Fijne buurt om in te wonen. Er staan nog wat foto's van het GWL terrein in mijn foto album.

Daarna moesten we nog zelf de Westergasfabriek onderzoeken. Een groot cultuurpark met verschillende funties erin. Er zijn diverse horeca-, film-, theater- en expositiegelegenheden. Sfeer is er prettig, het is niet dat je je daar verlaten voelt. Je vindt er veel groen, wat ook een fijner gevoel geeft. Je kan wel zien dat de gebouwen van de Westergasfabriek zijn gerenoveerd. Het zijn vooral oude industrie gebouwen, waar nu bioscopen inzitten.

en als laatste gingen we met zijn alle naar het Noord-Zuidlijn informatiecentrum. Dat over een groot project gaat. Een metroleiding onder de grond, maar dit levert wel problemen op door de bebouwing in Amsterdam. We kregen dus informatie wat de oorzaken waren van de problemen en ook hoe men grote tunnels groeven, ook kregen we twee films te zien hoe alles in werking ging. interessant om te zien.
En daarna konden we weer allemaal naar huis.


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Culemborg 21 oktober 2010
Amsterdam 19 oktober 2010

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer