Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Afstuderen bij GGzE

Dagje 2, nu wel echt naar de organisatie

16:04, 15/2/2011 .. 0 comments .. Link
Op dag 2 is het gelukkig wel een stagebegeleider aanwezig en dus heb ik vandaag kennis gemaakt met de collega's van de afdeling. Na eerst een rondje door het pand te hebben gedaan, ben ik wegwijs gemaakt op het intranet van de GGzE. Toen ik hier even kennis van heb gemaakt ben ik verder gegaan met het maken van mijn verslagen. Rond een uurtje of 12 ben ik samen met Patrick (stagebegeleider) een rondje gaan rijden over het grote terrein van de Grote Beek (waar de GGzE zit gevestigd). Zo heb ik toch weer wat meer geleerd over de organisatie. Ook heb ik te horen gekregen dat we medio april van pand gaan verhuizen, wat ik dus ook nog mee zal maken. Na de rondleiding heb ik gezellig met de collega's gelunched waarna ik weer verder ben gaan werken aan mijn verslagen.

Afstuderen GGzE kan beginnen!

16:02, 14/2/2011 .. 0 comments .. Link
Eindelijk zou vandaag mijn afstuderen bij de GGzE mogen gaan beginnen. Waar het niet dat allebei mijn stagebegeleiders niet aanwezig zijn op deze dag. Vandaar dat we hebben afgesproken om de eerste dag maar meteen vanuit thuis te gaan werken. Ik heb me deze dag vooral bezig gehouden met het opstellen van het PID en het maken van de planning.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Dagje 2, nu wel echt naar de organisatie
Afstuderen GGzE kan beginnen!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer