Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Erotiek

About Me


Home | Profile | Archives | Friends

De beste manier om erotische contacten te vinden - 17:04, 12/1/2012

In mijn vorige blog had ik al gesproken over problemen die mensen binnen een relatie kunnen hebben. Één daarvan was dat men te weinig sex met elkaar heeft dit kan enerzijds komen doordat de ene partner meer sex wil maar dit bewust of onbewust niet krijgt van zijn of haar partner of een gebrek aan libido. Om het libido te verhogen kan je natuurlijk allerlei soorten manier gebruiken zoals bijv: chocola, pep of gewoon simpelweg dirty talk! Mocht alles dan toch niet lukken en geeft je partner je nog altijd te weinig sex dan is er altijd nog een manier om een discrete neuk te kunnen hebben.

http://www.fairflirt.nl voor als je echt sex zonder verplichtingen wilt. Je kan er meer dan 100.000 geile mannen en vrouwen vinden en ook nog bij jou in de buurt, want je kan gewoon heel simpel door je postcode in te voeren en je profiel voor al slechts 50% in te vullen een juiste sexpartner vinden. Het werkt echt heel simpel kan ik zeggen. Het was wel even schrikken, want ik had ooit een keertje een fake profiel aangemaakt op de site om een beetje te kijken wat er allemaal te vinden was op http://www.fairflirt.nl/wil-neuken.

Na een tijdje kwam ik wonder boven wonder het profiel tegen van mijn overbuurvrouw. Het erge was ook nog dat zij naaktfoto’s van zichzelf had geüpload op de site.

Ik heb in ieder geval daarna nooit meer met dezelfde blik naar mijn overbuurvrouw gekeken. Desondanks spreek ik haar nog wel vaak als ik haar zie. Ik moet haar er in ieder geval nog wel een keer op betrappen dat zij met een andere man ineens thuis heeft afgesproken.

Ik zie en hoor het waarschijnlijk nog wel als er iets aan de hand is, want ik woon in een hele hechte gemeenschap. Ik hoop niet dat zij er achter komt of er al achter is gekomen dat ik ook een fairflirt profiel heb. Maar wel een raar idee om dan te weten van je buurvrouw dat zij waarschijnlijk aan vreemdgaan doet en wellicht ook mannen mee naar huis neemt voor geile spelletjes.0 Comments | Post Comment

Deal? - 13:56, 11/10/2011


Hoe wordt er gedacht over de rol die eroktiek en seks vormt binnen een relatie? Vinden de meeste eroktiek en seks het meest belangrijke, of zijn er andere zaken die veel belangrijker zijn? Uiteraard draait het niet alleen maar om eroktiek en seks, maar wordt het onderschat of juist overschat? Wat nu al je te maken hebt met verschil in libido? Jij wilt vaker seks dan je partner, hoe ga je met zulke situaties om en wat doe je om dit `soort van´ gebrek te compenseren? Wordt het dan niet iets zakelijks in plaats van een spontaan gebeuren? Gaat dit niet ten koste van het genot, wanneer men eerst een hele onderhandelingsprocedure moet ondergaan?


Bestaat er eigenlijk een gemiddeld aantal keren dat men seks heeft binnen een relatie? Zo ja, wie bepaalt hoe vaak normaal is en wat niet? En wat nu als men door omstandigheden niet in de gelegenheid is, door bijvoorbeeld afstand, hoe gaat men daarmee om? Zoeken sommige het dan buiten de deur of blijven mensen elkaar door dik en dun trouw… ? Één ding is zeker, seks en erotiek vormen een belangrijk onderdeel van een relatie en heeft voor iedereen een eigen invulling en betekenis.


geen zin in seks

 


0 Comments | Post Comment

Spice up your life! - 16:16, 19/9/2011


Hoe zit het toch precies met de reputatie van ons land dat het niet al te beste minnaars zijn in bed? volgens dit artikel blijkt dat de nederlandse man dus nog heel wat kan leren op gebied van erotiek. Hij namelijk te hardhandig en ruw. Nou dit kan best wel eens kloppen, maar je kun natuurlijk niet alle mannen over 1 kamp scheren. Als je een beetje een ervaren vrouw bent, dan weet je dat er ook genoeg mannen zijn die echt wel weten wate en vrouw wilt. Het ligt er denk ik ook aan hoe ervaren de desbetreffende man is. Oefening baart kunst en door ervaring leert men. Mannen kunnen natuurlijk niet altijd weten wat de vrouw precies denkt zoals in de film: What women want. Dat zou overigens wel ideaal zijn voor mannen, om altijd te weten wat nou precies de vrouw wil.De ervaring leert ons dat wij naarmate wij meer sexuele contacten hebben gehad, men ook beter presteert. Ook betreft het natuurlijk een erg persoonlijke voorkeur, logisch. Wat de één lekker vindt, vindt de ander niet genietenswaardig of in sommige gevallen zelfs afschrikwekkend. Erotiek (http://www.flirtcontacten.nl/erotiek) kent geen grenzen, zolang beide partijen er vol weergave in storten. Wat contacten betreft kan men vele wegen gebruiken om in aanraking te komen met andere mensen die ook op zoek zijn naar spanning en avontuur. Bijvoor beeld via het Internet, via diverse dating websites  zoals bijv. die van flirtcontacten. Of het nu om een flirt gaat, serieuze relatie of een one night stand, internet is dé snelste en makkelijkste weg.
Nu zul je je misschien wel afvragen waarom mensen dit doen, sommige dingen hou je toch gewoon lekker privé, zou je denken. Maar men moet er natuurlijk wel wat voor over hebben om het liefdesgeluk te kunnen vinden. En des te meer je jezef aantrekkelijk in woorden en via foto´s verkoopt, des te meer aandacht je krijgt en je kansen vergoot. Het is eigenlijk een soort van zelf marketing.  Het vernieuwen en oppeppen van erotiek in je leven begint slechts met 1 muisknop en is slechts een paar muisklikken verwijderd…  


0 Comments | Post Comment

Lekker luchtig - 13:02, 7/9/2011


Wordt het niet eens tijd voor een lekker luchtig onderwerp? We doen het allemaal en denken er allemaal aan maar toch wordt er bar weinig openlijk over gepraat: erotiek. Onder vrienden of vriendinnen is het nog wel goed bespreekbaar maar waarom niet publiekelijk?  Je vindt het overal op het Internet  natuurlijk in alle bladen zoals het welbekende Playboy.

 

 

Je komt het overal tegen maar toch is het een nogal pikant onderwerp wat mensen niet snel op een verjaardag met elkaar bespreken. Via deze weg proberen wij dit onderwerp meer toegangkelijk te maken. Bespreekbaarheid is goed, het zorgt ervoor dat er discussies ontstaan en nieuwe lichtpunten worden geworpen. Wellicht leert men op erotisch vlak wat meer creatief te zijn en grenzen te verleggen. Enjoy life to the max!

Hosting door HQ ICT Systeembeheer