Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Esther vs. Kilo's

Description

Hier kan je me volgen tijdens mijn gevecht tegen de kilo's.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Ik ben er klaar voor!

Welkom!

Dit is mijn eerste berichtje op deze site. Ik ben Esther en ik ben 18 jaar oud. Vanaf nu ga ik vechten tegen de kilo's. Ik heb namelijk last van overgewicht. Mijn exacte gewicht kan ik op dit moment niet vertellen. Dat komt morgen. Morgenvroeg ga ik me wegen en een plan opstellen.

Ik ga eten als ik alleen thuis ben, als ik verdrietig ben, als ik boos ben of als ik juist blij ben. Oftewel: ik grijp elke mogelijkheid aan om lekkere dingen te eten. En niet zo maar eten, nee dan werk ik echt dingen naar binnen. En niet een paar dingen, nee toch ik niet meer kan, tot ik misselijk ben. En dat is niet gezond. Maar ik kan niet anders. Het zit in mijn hoofd.

Daarom heb ik ook deze site gemaakt. Als ik me dan verdrietig, blij of boos voel, kan ik hier gaan schrijven. Niet gaan eten, maar gaan schrijven. Of een boek lezen. Of muziek luisteren. Alles is beter dan te gaan eten.

Op dit moment heb ik geen studie, ik ben sinds een half jaar gestopt. Ik werk nu fulltime in een supermarkt en dat is ook erg verleidelijk. Je ziet de hele dag allemaal lekkere dingen voorbij komen en dan heb je gewoon overal zin in. En het is natuurlijk heel makkelijk om iets te kopen als je pauze hebt of als je klaar bent met werken. Dat moet ik ook niet meer doen. Na het werk, hup gelijk naar huis en in de pauzes moet ik gewoon in één keer de kantine in.

En dan is er nog iets. Er is één ding in het leven waar ik een verschrikkelijke hekel aan heb. Drie keer raden.. SPORTEN! Dat vind ik gewoon echt niet leuk om te doen. Mijn vader is een echt sportieveling. Ik baal ook heel erg dat ik niet zijn genen heb gehad als het om sporten gaat. Dus vanaf nu om te beginnen om de dag sporten!

DUS ik weet nu wat ik allemaal moet gaan veranderen om het gevecht tegen de kilo's aan te gaan. En ik wil het winnen. Ik heb nog nooit iets zo graag willen winnen als dit. Heel raar, van nature ben ik enorme doorzetter, maar als het om afvallen gaat, dan verdwijnt deze eigenschap ineens als sneeuw voor de zon.

Vanaf morgen ga ik aan de shakes, fruit, sla en water. En ik ga doorzetten. En oja, ik ga sporten..

En vanaf nu - 30 mei 2010, 20.00 uur - ga ik mijn uiterste best doen om geen eetbuien meer te hebben.


Posted: 19:45, 30/5/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer