Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Esthers One Direction blog

Love Me deel 5

00:52, 6/10/2012 .. 0 comments .. Link
De kermis  "Waar wil je eerst in gaan schat?" vraagt Liam aan me wanneer we de kermis op lopen. " Um. In het de rups!" Zeg ik tegen hem. En ik sleur hem er lachend naar toe. Terwijl hij bij de kassa kaartjes koopt kijk ik een beetje rond . Nu valt het me pas op hoe groot deze kermis eigenlijk is. " Na jou schat en hij wijst met het voortzet karretje aan. Ik ga erin zitten hij neemt naast me plaats en drukt me stevig tegen zich aan. We kijken elkaar aan en dan geeft hij me een volle lieve kus. " LET'S GOGOGO!!!!" Horen we iemand roepen en het karretje begint te rijden "Daar gaan we"'zeg ik zacht. Ik draai me om en zie dat Liam nog steeds naar me zit te staren. "Stop eens met dat staren!" zeg ik lacherig " Sorry maar je bent zo mooi ik kan mijn ogen niet van je afhouden." en hij kust me zacht op mijn voorhoofd "CATCH IT!!!" "Let op." zegt Liam. Hij gaat in het karretje staan en vangt in een keer het touw  " Wow!! " Zeg ik blij. Het karretje gaat steeds langzamer en plots staan we stil de rest stapt uit maar aangezien wij het touw hebben gevangen blijven we zitten. Na nog een rondje in de rups lopen we naar de grijpspelletjes "Gaan we dit doen?" vraag ik geschrokken."Ik kan dit echt niet" plak ik er nog snel aan vast. "Kom maar ik leer het je wel." Liam stopt 2 euro in de automaat en die begint een raar liedje te spelen. Voorzichtig leg ik mijn hand op de knop. Liam komt achter me te staan en schuift zijn hand in die van mij. Ik kijk achterom en Liam zegt " Kom op vertrouw me maar. Welke wil je?" " Het liefste dat hondje daar." Antwoord ik. "Oké." Langzaam begint hij met de knop te schuiven. Waneer hij boven het hondje hangt zegt hij dat ik op de knop moet drukken. En ja hoor meteen raak "Yes!" zeg ik en geef Liam een high five. " En welke wil je nog?" vraagt hij aan mij "Um... Dat witte uiltje daar zo alsjeblieft!" Antwoord ik weer."Komt voor elkaar babe." Voorzichtig beweegt hij de knop weer. En ja hoor alweer raak. Ik draai me om en gooi me om zijn nek. Liam pakt me op en draait me rond. Als hij me neer heeft gezet pak ik snel beiden knuffels en loop blij met hem weg naar de anders attracties.  

Love Me deel 4

00:37, 6/10/2012 .. 0 comments .. Link
De tasjesdief Na een paar minuten zie ik Liam op een fiets om de hoek komen vrolijk zwaai ik naar hem en hij zwaait terug. Hij stopt vlak voor me en zegt " Sorry nog vanmorgen ik wilde je niet wakker maken"  Nadat hij dat had gezegd lachte hij verlegen naar de grond. "Ach maakt toch niks uit." Zeg  ik.  " oké dan spring naar achter op!" Zegt hij vrolijk. En ik klim achter op zijn fiets. Voordat hij zich afzet van de stoeprand zeg ik "Normaal vind ik het doodeng bij iemand achterop." En ik pak hem om zijn middel vast. Hij draait zijn hoofd om en lacht naar me en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Hij draait zich weer om terwijl hij een beetje met zijn hoofd schud waardoor zijn krullen heen en weer schudden. Terwijl we fietsen zeggen we bijna niks behalve bij een bobbel 'Hou je vast!' of 'Let op!'. Na een paar minuten fietsen zegt Liam " Stap maar af we zijn er. Ik stap voorzichtig af en wacht tot Liam zijn fiets heeft afgesloten. Ik hang mijn tas over mijn schouder en met de andere hand Liams hand vast. Opeens hoor ik iemand van achter me aan komen maar ik ben zo druk bezig dat ik het niet hoor. De jongen raast langs me en rijpt mijn tas en rent er mee weg. Terwijl ik geschrokken naar de plek kijk waar mijn tasje hing keek hoorde ik Liam al achter hem aan rennen. " Kom hier! Stop! Iemand stop hem!" Uiteindelijk heeft Liam hem te pakken en grist mijn tasje uit zijn handen terwijl hij hem nog steeds stevig vast houd. Ik ren naar hem toe en zie dat twee politie mannen  de tasjesdief overnemen en Liam bedanken. Als ik bij Liam ben aan gekomen geeft hij mij het tasje en ik geef hem een dikke knuffel. " Dankje" fluister ik in zijn oor. " Voor jou doe ik alles" en hij kust mijn voorhoofd. Liam laat mij los en vervolgd " Daarom wil ik je ook graag iets vragen. Ik weet het we kennen elkaar nog niet zo lang maar toch wil ik het graag aan je vragen" Ik hoor aan zijn stem dat hij zenuwachtig is " Lieve Esther, wil je mijn vriendinnetje zijn?" Ik zie dat hij steeds zenuwachtiger wordt en hou hem daarom ook niet langer in spanning " JA!!!!" schreeuw ik zo hard als ik kan. Liam omhelsd me en kust me daarna " Kom op vriendinnetje dan gaan we naar de kermis!" zegt hij met een nadruk op vriendinnetje. Liam pakt mijn hand en we lopen samen de kermis op.

{ Last Page } { Page 1 of 3 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Love Me deel 5
Love Me deel 4
Love Me deel 3
Love Me deel 2
Love Me deel 1

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer