Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Musical Esther in Krimpen aan de Lek


Op deze blog is van alles te vinden over de Musical Esther die begin 2008 hoopt te gaan draaien in Krimpen aan de Lek!

Home | My Profile | Archives | Friends

Nieuwe ontwikkelingen

Posted at 17:38 on 30/8/2007
Donderdag 30 augustus 2007:

Jawel, eindelijk begint de musical een beetje vorm te krijgen!

De eerste persberichten zijn verzonden, de eerste sponsoren zijn geworven en de mogelijke oefenlocaties worden op dit moment onder de loep genomen.
De bazaar komt ook al snel in zicht én dat betekend; alle zeilen bij om de Musical op poten te zetten én, misschien nog wel belangrijker: op poten te houden!
In de komende tijd en op zeer korte termijn zal er veel meer musical-informatie online komen, blijf deze website dan ook scherp in de gaten houden!Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

en het is geworden: Esther!

Posted at 17:13 on 5/7/2007
Donderdag 5 juli 2007

De eerste stappen zijn gezet! gister was de eerste vergadering over de Musical.
Het idee om een musical te starten in Krimpen aan de Lek ontstond bij Eric Huizer die als licht en geluidstechnicus bij verschillende musicals in andere dorpen aanwezig was ;-) de vraag: "dat moet bij ons toch ook kunnen" rees op in zijn hoofd en nu, tal van maanden later zijn de voorbereidingen van start gegaan.
De musical is gekozen. Het gaat over de bloedmooie Esther, die op een dag door koning Ahasveros van Perzië als vrouw wordt genomen en daardoor mooi in de positie komt om met haar oom Mordechai de ondergang van haar volk te kunnen voorkomen.
Dit in het kort, meer bijbelverhaal zal vast nog wel volgen over Esther, wat overigens in het Perzisch 'lieflijke jonge dame' betekend! een feitje voor thuis ;-)

Uiteraard hebben wij heeeeeel veel mensen nodig om de musical te kunnen realiseren en u/jij bent nauurlijk van harte! uitgenodigd om mee te doen maar hierover volgt snel meer!

Hou deze blog scherp in de gaten want de ontwikkelingen zijn in volle gang en zullen o.a. via deze website te volgen zijn!

Mocht je nu alvast vragen hebben, dan kun je die mailen naar estherkrimpen@gmail.com!Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer