Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Online eten bestellen

Home - Profile - Archives - Friends

Nieuwe spelers op bestaande eten bestelmarkt moeten zich onderscheiden

Posted on 24/3/2014 at 14:44 - 0 Comments - Post Comment - Link

Een nieuw bedrijf starten met een product of dienst dat nog niet bestaat lijkt anno 2014 bijna onmogelijk. Vandaar dat de bestaande markten steeds vaker nieuwe aanbieders krijgen. Zo ook in de markt van bezorgservices en in dit geval de eten bezorgservice. Hoewel de website van Etenbestellen.nl al enige tijd bestond werd er tot voor kort niets mee gedaan, zonde zou je kunnen zeggen, dat had een ‘achterstand’ in de concurrentiestrijd kunnen voorkomen. Sinds december 2013 is de website in een nieuw jasje gestoken en gaat Etenbestellen.nl de strijd aan met andere bezorgservices. Hoe proberen zij zich te onderscheiden?

Breder aanbod
Het aanbod is een van de punten waarop Etenbestellen.nl zich wil gaan onderscheiden van de concurrent. Etenbestellen.nl wil zoveel mogelijk gaan laten bezorgen, van taarten tot bedrijfscatering en van lunch tot pizza en chinees. Ook maaltijden die thuis nog bereid kunnen worden zou aan het assortiment toegevoegd kunnen worden. Naast eten bezorgen wordt wellicht ook nog het drinken bezorgen erbij getrokken. Een breed assortiment zodat men voor alles bij Etenbestellen.nl terecht kan en niet alles op verschillende websites hoeft te bestellen.

Meer voordeel voor restaurants
Restaurants die aangesloten zijn bij Etenbestellen.nl betalen slechts 5% commissie in tegendeel  tot de concurrent waar dit vaak 10% is. Daarnaast kunnen restaurants zich snel en gratis aanmelden. Dit eerste komt met name doordat er vooraf al veel voor de restaurants wordt ingevuld, een handtekening zetten en de restaurant eigenaar heeft er geen omkijken meer naar en kan weer verder met zijn eigen werk.

Ondersteuning Nederlandse Voedselbanken
Etenbestellen.nl ondersteunt de Nederlandse Voedselbanken. Deze ondersteuning gebeurt op twee manieren, enerzijds draagt Etenbestellen.nl zelf een vast percentage van haar winst af aan de Voedselbanken. Daarnaast hebben klanten de mogelijkheid om bij het afronden van de bestelling 25cent te doneren aan de Voedselbanken. Zo help je niet alleen jezelf aan een maaltijd maar ook een ander.Op deze manier dragen zowel Etenbestellen.nl als haar klanten bij aan een betere samenleving en zorgen zo dat ook de gebruikers van voedselpakketten van een gezonde en lekkere maaltijd kunnen worden voorzien.

Mooie onderscheidende punten om de markt mee te betreden, we zullen zien wat de teokomst brengt. Honger gekregen? Benieuwd naar Etenbestellen.nl of uw restaurant aanmelden? Voor meer informatie kijk op www.etenbestellen.nl


De Nederlandse Voedselbanken krijgen steun van Etenbestellen.nl

Posted on 14/3/2014 at 10:11 - 0 Comments - Post Comment - Link

Geen zin om te koken? Je eten lekker makkelijk thuis laten bezorgen kan tegenwoordig bijna overal, zo ook bij Etenbestellen.nl. Dit is helaas niet voor iedereen weggelegd. Dat wisten de eigenaren Martijn, Arjan en Arjen van Etenbestellen.nl ook toen zij het concept Eten bestellen online lanceerden. Zij wilden iets doen voor de mensen die niet de luxe hebben om, even online eten te bestellen. Zij startten een samenwerking met de Nederlandse Voedselbanken.

Onderscheidend initiatief
Om zich te kunnen onderscheiden van vergelijkbare bedrijven als Justeat en Smulplaza kent Etenbestellen.nl een aantal unieke aspecten. Een van deze aspecten is het initiatief om de Nederlandse Voedselbanken te ondersteunen. Deze ondersteuning gebeurt op twee manieren, enerzijds draagt Etenbestellen.nl zelf een vast percentage van haar winst af aan de Voedselbanken. Daarnaast hebben klanten de mogelijkheid om bij het afronden van de bestelling 25 eurocent te doneren aan de Voedselbanken. Zo help je niet alleen jezelf aan een maaltijd maar ook een ander. Etenbestellen.nl hoopt dat veel klanten mee zullen helpen bij deze ondersteuning.

Verantwoord ondernemen & eten
Op deze manier dragen zowel Etenbestellen.nl als haar klanten bij aan een betere samenleving en zorgen zo dat ook de gebruikers van voedselpakketten van een gezonde en lekkere maaltijd kunnen worden voorzien. Hiermee laat Etenbestellen.nl zien dat verantwoord ondernemen helemaal niet moeilijk is.

Trek in verantwoord eten?
Wil jijzelf ook wat doen voor de duizenden Nederlanders die met moeite brood op de plank krijgen? Doneer aan de Voedselbanken of bestel in het vervolg je maaltijd via Etenbestellen.nl en help de mensen die daar niet het geld voor hebben!

Voor meer informatie kijk op:

Thuisbezorgen

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer