Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Business in Europa 

Overal in Europa - Import en Export

18:34, 10/8/2012  ..  0 comments  ..  Link
De Export handel is Nederland de belangrijkste steun voor de economie. Nederland 'locatie betekent ook dat de natie zich het dichtst bij de Europese regio's dat de maximale bevolkingsdichtheid hebben. In feite, bijna 160 miljoen mensen te blijven binnen een straal van 300 mijl van Nederland, waardoor het land veel regio's voor de Export handel met. Bijna 80% van Nederland 'export naar Europese landen en bijna 70% van de import is afkomstig uit Europese landen ook. De Export handel met Nederland een positieve import handelsbalans balance.As de natie heeft een enorme bijdrage leveren door middel van import handel, het is een fervent voorstander van open import handel, samen met de VS

Nederland Trade: Export  Nederland 'exportvolume bedroeg 397,6 miljard dollar in 2009, daalt van 531,7 miljard dollar in 2008. Nederland nam de zevende plaats in de wereld in termen van het export volume. Omdat het een land met een overvloed aan vruchtbaar land en dan de voedselproductie, Nederland exporteert levensmiddelen voor de meeste van haar import handelspartners. De andere exportproducten zijn:

  • Machinery and equipment

  • Chemicals

  • Fuel

Nederland 'belangrijkste exportproducten partners zijn:

  • Germany

  • Belgium

  • France

  • The UK

  • Italy

Nederland Handel: import

Volgens de 2009 statistieken, de Nederland geïmporteerde een totaal volume van 358,9 miljard dollar, dat daalt aanzienlijk van 474,8 miljard dollar in 2008. Nederland nam achtste in de wereld in termen van omvang van de import.

Met enorme natuurlijke rijkdommen, Nederland vereist machines te verwerken en daarom machines domineert.

Naast de
import en export handel Nederland, het land is een grote favoriet voor de directe buitenlandse investeringen ook. In 2009 heeft de buitenlandse directe investeringen bedroeg 661 miljard dollar, een stijging van 644,6 miljard dollar in 2008.

Bron: http://businesseuropa.blogeiland.nl/


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Overal in Europa - Import en Export

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer