Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Evaas Nieuws Blog

Description

ik ben eva en studeer journalistiek in Rotterdam aan de iss. mijn passie is fotografie vandaar deze nutteloze blog


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* foam

Jury KLM Paul Huf Award 2008 bekend

De juryleden voor de KLM Paul Huf Award 2008, georganiseerd door Foam_Fotografiemuseum Amsterdam, zijn bekend. Op 12 en 13 maart 2008 zullen Willis Hartshorn, Clive Kellner, Sunhee Kim, Alessandra Mauro en Wim van Sinderen uit zo'n honderd fotografen de winnaar kiezen.

De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 20.000,-, een photographer-in-residence van drie weken in Amsterdam en een tentoonstelling in Foam in september 2008. Op 12 en 13 maart komt de jury in Amsterdam bijeen en op 14 maart, de geboortedag van Paul Huf, zal de winnaar bekend zijn.


foto: Taryn Simon
Cryopreservation Unit, Cryonics Institute, Clinton Township, Michigan, 2007

Dit jaar organiseert Foam de KLM Paul Huf Award voor de tweede keer. Sinds 2007 is deze prijs specifiek bedoeld voor jong, internationaal fotografietalent. Afgelopen jaar werd dit bevestigd toen er maar liefst twee zeer talentvolle fotografen de prijs wonnen: Mikhael Subotzky (1981, Zuid Afrika) en Taryn Simon (1975, Verenigde Staten). Mikhael Subotzky had in september 2007 en tentoonstelling in Foam, het werk van Taryn Simon is nog tot en met 6 april 2008 te zien.

Om tot een representatieve selectie te komen heeft Foam ook dit jaar tien nominators uit verschillende delen van de wereld benaderd. Deze nominators, specialisten en deskundigen uit het fotografieveld, zijn gevraagd ieder tien jonge talenten te nomineren in de regio waar hij/zij werkzaam is. De winnaar van de Award kan dus uit alle landen van de wereld afkomstig zijn en is niet ouder dan 35 jaar.

De Award kan worden toegekend aan alle vormen van fotografie: van documentaire of toegepaste fotografie, tot journalistiek of vrij werk. Het werk van de winnaar moet een duidelijke eigen beeldtaal hebben en zowel inhoudelijk als formeel onderscheidend zijn. In totaal worden honderd fotografen benaderd een portfolio in te zenden waar de jury een winnaar uit zal kiezen.

De juryleden:
Willis Hartshorn is sinds 1994 directeur van het International Center of Photography (ICP) in New York, Verenigde Staten.
Clive Kellner is directeur van de Johannesburg Art Gallery (JAG) in Johannesburg, Zuid Afrika.
Sunhee Kim woont en werkt momenteel in Shanghai, China, waar ze art director is van Bund 18 Creative Center. Sunhee Kim was tussen 1996 en 2002 hoofd curator van de Gwangju Biennale.
Alessandra Mauro is artistiek directeur van Forma, International Center of Photography in Milaan en redactioneel directeur van Contrasto Publishing House in Rome.
Wim van Sinderen is senior curator van het Fotomuseum Den Haag en conservator Fotografie van het Gemeentemuseum Den Haag.

Donderdagavond 13 maart 2008 zal bekend worden wie door deze jury tot winnaar van de KLM Paul Huf Award 2008 wordt uitgeroepen.

http://www.fotografie.nl/nieuws.php?artikel=14515


Posted: 22:26, 28/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Einde voor Friese fotogalerie...

Aanstaande zaterdag 26 januari start de laatste tentoonstelling van Fotogalerie No5 waarna op 15 maart de deuren definitief gesloten worden. Terwijl de gemeente Leeuwarden en provincie Friesland de ambitie heeft om het cultuuraanbod te verhogen, kan dit mooie initiatief niet langer stand houden.

Fotogalerie No5 te Leeuwarden begon zes jaar geleden in de veronderstelling dat de groeiende belangstelling in de wereld en ook in Nederland voor fotografie door zou zetten en dat er een mooie toekomst voor de fotografie en hun fotogalerie zou komen.

De belangstelling voor fotografie in Nederland is toegenomen, maar blijkbaar nog niet in Friesland. Helaas, Noord Nederland, Friesland en Leeuwarden hadden een fotogalerie die zich specialiseerde in de fotografiekunst, een unieke galerie die helaas niet de tijd heeft om te rijpen.

Tot 15 maart heeft u de tijd om de galerie te bezoeken, en wie weet wat daarmee nog kan worden bewerkstelligd! Zie de Agenda.

www.fotogalerieno5.nl


Posted: 22:24, 28/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Martijn Beekman winnaar Zilveren Camera 2007

    De gelukkige winnaar van dit jaar is Martijn Beekman welke de vooraanstaande prijs won met zijn foto van de drie VVD-ereleden Erica Terpstra, Henk Vonhoff en Frits Korthals Altes na afloop van het overleg met Rita Verdonk, op 26 september in Den Haag. En dat terwijl de foto eigenlijk in eerste instantie de krant niet eens zou halen. De Volkskrant drukte de plaat oudejaarsdag alsnog af op de voorpagina.

Dat hij een terechte winnaar is blijkt wel uit het feit dat hij ook de tweede prijs in de categorie 'landelijk nieuws' in de wacht heeft gesleept en ook nog de eerste prijs bij de categorie 'portretten'. De één met een foto van scholieren die op de bon worden geslingerd voor de ingang van de Tweede Kamer op 26 november tijdens een scholierenprotest tegen de zogenoemde 1040-urennorm. De ander met een foto van Rutger Hauer in Rotterdam bij een achtdaagse masterclass.


Winnaar Zilveren Camera 2007

http://www.photofacts.nl/fotografie/rubriek/nieuws/martijn_beekman_winnaar_zilveren_camera_2007.asp


Posted: 22:19, 28/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

QuikPod Pro Handheld Tripod


Haal de perfecte foto!

Wanneer u reist rond, zelfs al is het in uw eigen achtertuin, het kan een gedoe om moeten vragen aan iemand anders snap een foto zodat u kunt worden in het. Als je je hebt weten te wandelen ver genoeg uit de losgeklopte pad er zelfs niet iedereen rond de vraag of, afhankelijk van welk land u in het ronduit gevaarlijk zou kunnen worden aan de hand van uw camera naar een onbekende persoon. Nu kun je gemakkelijk je eigen foto's nemen zonder de hulp van een vreemde. Quikpod is ideaal voor vakantie / reizen foto's schieten boven menigte, onderwater foto's (met behulp van een onderwater-camera, natuurlijk), en moeilijk te zien. Eenvoudigweg de camera de zelfontspanner, push ontspanknop met de lens waarmee u en uitbreiding van het QuikPod. De QuikPod gemakkelijk hecht aan een camera met een standaard statief aansluiting. Gemaakt van hoge kwaliteit polycarbonaat en aluminium componenten voor stevigheid, duurzaamheid en draagbaarheid.


http://www.quikpod.com/home.asp

Posted: 22:13, 28/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

**Workshop digitale fotografie**

           Te koop aangeboden:Eendaagse workshop fotografie EUR 75,00

                 Foto: Eendaagse workshop fotografie EUR 75,00

Fotografenduo Marije van den Oever en Redmar Kruithof
verzorgen eendaagse workshops digitale fotografie in Den
Haag en Roosendaal (andere locaties in overleg mogelijk).

Tijdens een workshop wordt je begeleid door 2 docenten.
Met een maximale groepsgrootte van 10 deelnemers is iedereen
verzekerd van veel persoonlijke aandacht.

Als je liever privé-begeleiding wilt of met een
eigen groep/bedrijf exclusief deel wilt nemen aan een van de
workshops kun je altijd contact met ons opnemen.

http://www.marktplaza.nl/Eendaagse-workshop-fotografie-EUR-75-00-4879102.php

Posted: 22:06, 28/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Groningen - Winnaar Lex van Rossen Award bekend

http://www.cultuurnet.nl/berichten/inhoud.asp?show=17644

Eerste winnares Annie Hoogendoorn wordt ‘Nederlandse Nan Goldin’ genoemd.

Vanmorgen heeft Noorderslag-directeur en juryvoorzitter Frans Vreeke in het Prins Claus Conservatorium in Groningen de eerste Lex van Rossen Award uitgereikt aan Nederlands muziekfotografe Annie Hoogendoorn. De prijs is bedoeld als stimulans voor jonge, Europese muziekfotografen. Hoogendoorn was samen met collegae Dennis Duijnhouwer (NL), Matthias Popp (DE), Bertrand Bosredon (FR), Tom Verbruggen (BE), Emma Svensson (SE) en het duo Ben van Alboom & Wouter van Varenbergh (BE) voor de Award genomineerd. Van alle afzonderlijke fotografen zijn zes foto's te zien in de Popview expositie, in De Oosterpoort, Groningen.


De jury waardeert het dat Annie Hoogendoorn, een soort Nederlandse Nan Goldin, zo haar best heeft gedaan om vertrouwd te raken met de artiesten die ze portretteert. Ze kijkt achter het masker dat popmuzikanten opzetten. Ze gaat voorbij de stoere pose. Haar foto's zijn in tegenstelling tot de foto's van de andere fotografen niet beeldbevestigend. 'Het zijn geen beelden die worden gedicteerd vanuit de muziekindustrie en krantenredacties'. Annie Hoogendoorn lijkt zich niets aan te trekken van de regels van de popfotografie, en volgt intuïtief haar eigen weg. Voor de jury is dat voldoende reden om haar te belonen met de eerste Lex van Rossen Award. Hoogendoorn ontving naast een geldbedrag van € 2.500,- ook aandacht in het NRC Handelsblad, de krant waarvoor de begin 2007 overleden Nederlandse popfotograaf Lex van Rossen meer dan twintig jaar werkte als freelance fotograaf. Popview is van 10 tot 30 januari 2008 te zien in de Oosterpoort (Groningen) en zal daarna doorreizen naar de Melkweg fotogalerie (Amsterdam), waar de expositie van 6 februari tot 2 maart 2008 wordt getoond.

Portfolio_07_14-15

http://www.anniehoogendoorn.nl/fotografie/index.php?id=1&positie=6


Posted: 21:59, 28/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

minimaal één tot maximaal 60 foto’s per seconde maken

Casio introduceert de Casio EXILIM Pro EX F1. Volgens Casio gaat het om de enige camera ter wereld die 60 foto’s in 1 seconde kan maken. Dankzij de speciale “burst-functie” maakt de camera een klein video-filmpje, waarvan de afzonderlijke beelden als foto te gebruiken zijn. Anders dan bij gebruik van de gewone videomodus, blijven de afbeeldingen in deze stand hun volledige resolutie en scherpte behouden.

De Casio EXILIM Pro EX F1 beschikt over 6 megapixels en een 12x optische zoom. De camera is uitgerust met een CMOS-sensor en een high-speed LSI-processor, die verantwoordelijk is voor de snelle beeldverwerking. Bijzonder is dat de Casio EXILIM Pro EX F1 continu zestig beelden per seconde maakt en deze opslaat in een buffer. De camera legt dus al beelden vast voordat de ontspanknop is ingedrukt. Zelfs als de fotograaf net te laat was met het indrukken opnameknop, is er toch een goede foto vastgelegd.

De Casio EXILIM Pro EX F1 kan ook video-opnamen maken in Full High-Definition-kwaliteit (HD). Met een HDMI-kabel is de camera aan te sluiten op een HD-tv.

http://www.camera2go.nl/index.php?readmore=1328

Posted: 21:55, 28/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

digitale camera nieuws

De Olympus FE 340 is het compacte broertje van de nieuwe Olympus FE 310. Wat betreft de specificaties lijken de camera’s erg op elkaar, maar het uiterlijk verschilt behoorlijk. De Olympus FE 340 is compacter vormgegeven en de behuizing is gemaakt van geborsteld metaal. De camera zal worden uitgebracht in vier kleuren: zilver, zwart, blauw en roze.

De Olympus FE 340 beschikt over 8 megapixels en een 5x optische zoom (36-180 mm). Het LCD-scherm heeft een afmeting van 6,9 cm. Net als de Olympus FE 310, is de Olympus FE 340 een gebruiksvriendelijke camera. Het ontwerp berust op het principe “één knop, één functie. De 18 scèneprogramma’s maken het de fotograaf gemakkelijk om de juiste instelling te kiezen voor het te fotograferen onderwerp en de specifieke lichtomstandigheid.

De Olympus FE 340 is voorzien van gezichtsherkennings- en Bright Capture-technologie. De laatstgenoemde technologie zorgt ervoor dat het fotokader zelfs in het donker goed te bepalen is. De sensor geeft een extra lichtgevoelig beeld door aan het LCD-scherm, waardoor het gemakkelijker is om een juiste compositie te bepalen. De Bright Capture-technologie van de Olympus FE 340 kan ook gebruik maken van een hoge ISO-waarde om in het donker heldere beelden vast te leggen.

De Olympus FE 340 is vanaf februari 2008 te koop voor de prijs van 199 euro.

Digitale Camera - Camera2go.nl


Posted: 21:43, 28/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

fotokussen

Sienkussen.jpg

http://www.kurtvansteelant.be/content/10163/site/4754

Posted: 19:11, 8/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Bergsportfotografie van -5 tot +8000 meter, Menno Boermans en Melvin Redeker

NIEUW: Ooghoogte; bergsportfotografie van -5 tot +8000 meter
In het luxe fotoboek
Ooghoogte brengen de toonaangevende bergsportfotografen Menno Boermans en Melvin Redeker de beleving van de bergsport in beeld, van
trainen op het maaiveld tot het bereiken van de top. Zij maken het brede scala aan ervaringen die de bergsport biedt aanschouwelijk. Hun foto’s tonen de onvergetelijke momenten, de adembenemende natuur, de confrontatie met je eigen nietigheid, het gevecht tussen klimmer en berg, het overwinnen van natuurlijke en lichamelijke barrières, de vriendschap met medeklimmers van wier welzijn je leven kan afhangen en het contact met de mensen die ze onderweg ontmoeten. Boermans en Redeker beoefenen zowel de fotografie als de bergsport op hoog niveau. Zij fotograferen uit de losse pols van hun met moeite vrijgemaakte hand en riskeren op grote hoogte, door het uittrekken van hun handschoen, zelfs bevroren vingers. Zo leggen zij de actie van zeer nabij vast en laten de beschouwer op hun ooghoogte meekijken. Zij stellen ons in staat om te genieten van unieke taferelen en indrukwekkende horizonten op plaatsen waar wij ons niet willen of kunnen wagen. Fotografie is voor hen een rechtvaardiging om te klimmen en het boek Ooghoogte is dan ook hun antwoord op de vraag die ze zo vaak gesteld wordt: “Waarom beklimt een laaglander bergen?” Meer informatie op: www.ooghoogte.net

Ooghoogte; Bergsportfotografie van -5 tot +8000 meter Fotografie: Menno Boermans
en Melvin Redeker 

Tekst: Robert Theunissen
Omvang: 208 pagina’s fullcolour
Uitvoering: hardcover, binnenwerk 150 grs
hv silk
Formaat: 24 x 32 cm
Uitgave: Focus Publishing BV, Haarlem
ISBN: 978 90 78811 01 5
Prijs: € 45,-


http://www.focusmedia.nl/start.htm


Posted: 17:41, 8/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Lijfwacht Máxima slaat persfotografe

www.youtube.nlEen lijfwacht van kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima heeft maandag in San Carlos de Bariloche in Argentinië fysiek geweld gebruikt tegen een Argentijnse fotografe. Dat hebben Argentijnse media bericht. Het prinselijk paar was met hun jongste dochter Ariane naar een privékliniek gegaan, omdat het meisje last had van haar longen. Een aantal journalisten en fotografen stond op de weg te wachten op een fotomoment. Toen het paar wegging uit de kliniek kwam het tot een handgemeen tussen de bodyguard en de fotografe van het Argentijnse persbureau Télam.

Posted: 17:15, 8/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

India in beeld door Henk BraamDe afgelopen twintig jaar bezocht de Nijmeegse fotograaf Henk Braam jaarlijks India. Hij zag hoe het land langzaam transformeerde van een arm Derde Wereldland naar een moderne staat met een oververhitte economie. Met de komst van McDonald’s, Coca-Cola en Pizzahut zag Braam hoe de westerse cultuur steeds meer greep kreeg op de Hindoestaanse cultuur. Twintig jaar geleden was het ‘Be Indian, buy Indian’, maar tegenwoordig is het steeds meer ‘Be Indian, think Western’. Braam ging in India op zoek naar het goddelijke, het magische en het mysterieuze. Daarvoor reisde hij naar afgelegen deelstaten als Assam, Bihar en Kashmir.

Te zien in Cinemarienburg/LUX te Nijmegen, van 8 januari t/m 7 maart

http://jan_edward.blogspot.com/

Posted: 17:12, 8/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

britney bezig met fotografie

Britney Spears heeft een relatie met een fotograaf die haar al tijden dag en nacht volgt. Dat melden verschillende Amerikaanse media donderdag. FinalPixx-fotograaf Adnan Ghalib werd de afgelopen weken meermaals met de zangeres gesignaleerd.

De 35-jarige Ghalib wordt betaald om Spears (26) overal te volgen en te fotograferen, maar hij lijkt nu deel van haar privéleven te zijn geworden. Zijn collega's hebben de eerste plaatjes van de twee samen al geschoten, ondanks pogingen van Ghalib om uit het zicht te blijven.

Naar verluidt verdient Ghalib 200.000 dollar per jaar door Spears overal te volgen. Hij wil geen commentaar geven op zijn relatie met de artieste, maar noemt haar wel "geweldig".


lhttp://www.nu.nl/news/1376647/62/rss/'Britney_heeft_relatie_met_paparazzo'.html


Britney Pap-Happy with Her New Guy | Britney Spears

http://www.people.com/people/article/0,,20168997,00.html

Posted: 17:07, 8/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Nieuw tijdschrift over fotojournalistiekDe Parijse Polka Galerie heeft het initiatief genomen voor een tijdschrift over fotojournalistiek onder de naam Polka Magazine. Het fraaie Franstalige blad verschijnt zowel in gedrukte vorm (prijs 8 euro) als online. De eerste editie, met foto's van onder anderen Marc Riboud, Salgado en Reza, is te downloaden als PDF.http://www.polkagalerie.com/magazine/polka_magazine_n1.pdf


Lees ook een interview met de initiatiefnemer Alain Genestar.http://www.lepost.fr/article/2008/01/07/1079049_alain-genestar-polka-une-tribune-pour-le-photojournalisme.html


Polka Galerie
44 rue Lepic
75018 Paris (18ème)


Posted: 16:56, 8/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Statief voor de kleine camera'show it works

 • credit card size folding tripod for compact camera, phone and PMP
 • OK for both centre and 'offset' lens cameras/phones
 • always carry it folded up in your purse, wallet or handbag
 • ready to use anywhere, anytime
 • no more blurry night-time shots
 • no more holding the camera at arm's length
 • get yourself in the shot
 • great low-cost personal accessory or gift
 • corporate gift (customised message on the tag)
 • colours - PINK, RED, BLUE, BLACK, WHITE, CLEAR and CLEAR STRIPED


  http://www.timetale.com.au/

Posted: 21:00, 7/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Triops fisheye minicamera


De Tripos is een fisheye minicamera met maar liefst drie lenzen. Er zijn niet alleen 3 verschillende foto’s mee te schieten, er bestaat namelijk ook een mogelijkheid om 360° panorama foto te maken.

Afdrukstanden
De Tripos heeft meerdere afdrukstanden, zo kan je de tripos in de lucht gooien en zodra de sensor merkt dat het hoogste punt is bereikt zal hij een foto maken. Verdere afdrukstanden zijn; reactie op geluid, een interval of gewoon handmatig.

Ontwerpster
De camera is ontworpen door Franziska Faoro en ze heeft hiermee de finale van de BraunPrize2007, een internationale ontwerpwedstrijd gehaald. De Tripos is nog niet te koop, Franziska is momenteel op zoek naar een geschikte fabrikant om een eerste serie te produceren.
http://photozine.nl/9/fisheye-minicamera

Posted: 20:58, 7/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Never Forget a Lens Again


Some of us just are not detail people. I'm great at seeing the big picture, but I often forget the little things. So I make a lot of lists to keep track of stuff. Pro Photo Shoot is a Microsoft Office Outlook add-in that is designed to help photographers keep track of the little stuff. When you're first planning a photo shoot—perhaps while you're on the phone with your customer—you can bring up a dialog with a list of the equipment you own and then check off what you want to bring with you. The list is stored in the body of the appointment so when you print the appointment record the list is right there with all the other details. That way you can have the list in hand as you're running out the door to make sure you've got everything you need. And you can have the list at the shoot to make sure you bring everything back with you (I told you I was bad on details).


Microsoft heeft een gratis uitbreiding gemaakt en ter download beschikbaar gesteld op hun website voor fotografen. Het is een uitbreiding voor Microsoft Outlook en is een aanvulling op de agenda. Zo krijg je nu een extra scherm waar je je cliënten kan invullen en selecteren. Maar ook een takenlijst maken met welke spullen je moet meenemen. Zo kan je van tevoren al je objectieven in het systeem invoeren, en tijdens een telefoongesprek met een cliënt kan je deze snel selecteren zonder typewerk


http://www.microsoft.com/prophoto/articles/lens.aspx


Posted: 20:50, 7/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

sony lanceert de a200 DSLR

Sony Alpha 200Sony heeft vandaag op de Consumer Electronics Show de opvolger van de α100 gepresenteerd, namelijk de α200.

De α200 heeft een 10,2 megapixel ccd-sensor aan boord en kan 3 frames per seconde schieten. De foto’s kunnen worden weergegeven op het 2,7″ lcd scherm, en slaat deze op een Compact Flash geheugenkaart. Foto’s kunnen tot op iso 3200 geschoten worden.

Er zijn ook enkele dingen aan het uiterlijk veranderd, zo is te stellen dat de α200 meer op de α700 lijkt dan de α100. Verder is er een speciale grip voor ontwikkeld welke plaats biedt aan 2 accu’s.

De α200 ligt vanaf volgende week in de winkel met een adviesprijs van 599 euro voor de body, 699 euro voor de kit met een 18-70mm lens en als laatste, de kit met 70-300mm lens voor 899 euro.

http://www.letsgodigital.org/en/17778/sony-alpha-200/


Posted: 20:44, 7/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

http://www.zwartmetsuiker.nl/fotografie/nieuws-fotografie.php

New-Yorkse expositie Bertien van Manen

[30-12-2007] Voor Bertien van Manen begint het nieuwe jaar met een expositie in New York. De Yancey Richardson Gallery toont van 4 januari tot en met 16 februari een serie afdrukken uit 'A Hundred Summers, A Hundred Winters'.

 

Van Manen maakte het werk tussen 1990 en 1994 in de voormalige Sovjet-Unie. Dat leidde tot een succesvol boek en een al jaren rondreizende tentoonstelling.

De Yancey Richardson Gallery toonde eerder werk van Bertien van Manen in 2005 en 2003.http://www.yanceyrichardson.com/content.php?mode=currentPosted: 16:32, 7/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

VIOLET

Bart Kemps maakt fotoboek in vorm van magazine

[31-12-2007] Halverwege december verscheen van fotograaf en docent Bart Kemps 'Violet', een 'als glamour-tijdschrift vermomd fotoboek'. Op 104 pagina's zien we een groot aantal foto's die passen in de kijkwijze van Martin Parr: veel opsmuk, van dichtbij gefotografeerd. 
http://www.photoq.nl/news.php?newsid=1993

 


http://www.bartkemps.nl/

Posted: 16:29, 7/1/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer