Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Ellen's Weblog

Description

hier vind je verhalen over mij en wat er mij allemaal gebeurt. ik denk dat er voornamelijk verhalen van amerika komen op te stan. ik ben nog niet in amerika. maar ik ga er wel heen in 2007 voor een jaar lang


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album
* hyves
* gastenboek

Een leuk dagje

ik ga maar weer eens een blogje typen over mijn dag van vandaag...ik stond om 9.15 uur op...wat vrij vroeg is aangezien ik om 3 uur of zo thuis was vanacht. maar de basisschool wachte op mij. er moest een intervieuw gehouden worden voor mijn project van school. maar ja.. dan moet je eerst naar je eigen school om allemaal spullen op te halen die je dan nogig bent voor het intervieuw....de voice recorder....maar dan heb je weer een probleem dat er geen bandjes bij zijn. en nergens bandjes te vinden die ik ook mocht gebruiken. hmm...dat was wel zeer vervelend.  uiteindelijk heb ik geld mee gekregen van een teamleider op school om een aantal bandjes te gaan kopen...als ik het bonnetje maar weer terug gaf....dan heb je weer wat om te declareren bij school...jaja....die mensen zijn niet helemaal dom. nou ja...dat hadden we dan gehad..

op naar de baldakijn. je ziet die mensen echt raar kijken als je daar voor het hek staat en naar binnen gaat....echt het idee van wat moet zei hier nou. maar ja..het was wel erg nuttig. de man die ik moest intervieuwen (en waarvan de naam nog steeds niet in mijn hoofd zit) was wel aardig...er werd mij een kopje thee gebracht en hield zo mijn verhaaltje. erg leuk.nou ja...t was meer zijn verhaaltje...die kerel praate wel aan een stuk door...haha

uiteindelijk ben je dan toch klaar met je intervieuwtje en kun je even naar huis... en dan moest ik smiddags eigenlijk naar mijn oude basis school. heel erg leuk is dat wel om daar weer terug te komen. maar het is wel verveldend als je op een vrijdag middag gewoon 3 van de 5 mensend die er op dat moment zijn kent...misschien waren er wel meer mensen die ik niet kende..maarja...kan je ook niet veel aan doen. ik heb een leuk gesprek gehad met de oude congierge daar op school...echt een toffe kerel is dat...en er is zelfs aan mij gevraagt of ik misschien ook les gaf op mijn oude basisschool ..hahaha....dat vond ik wel een goeie...

dat was dan het boeiende gedeelte van mijn dag vandaag. verder was het niet zo interresant....

ooh jewel...ik heb vandaag een prijs gewonnen....een broodrooster die bloemetjes in je brood roosterd, een leuk klokje in de vorm van een hondje. en twee vrijkaartjes voor de film: "fum with dick and jane". erg leuk maar de datum op de kaartjes klopte neit helemaal. er stond op
:" geldig tot en met 10-03-05" wat er gaar was omdat de film nog uit moet komen en het is al 2006....hmm...lekker vaag...
ik was helemaal blij met mijn broodrooster hahahahahaha....super dag maar weer....

liefs ellen

 

zoiets heb ik dus ook...maar dan emt 1 bloemetje er op en in het groen...maar het lijkt wel veel op deze


Posted: 11:45, 17/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

De opendag van school

31 januari was het weer zo ver. één van de twee dagen waarop er planten in de school komen te staan...de opendag. altijd een erg gezellige bezigheid om daarbij mee te helpen. en meestal doe ik dat ook met plezier. net als dit jaar dus....elk jaar word er een lokaal vrij gehouden voor de feestcommissie comania.....en natuurlijk help ik daar mee. het gezelligste gedeelte van de school.

het begon allemaal al om 2 uur. het klaarzetten. erg gezellig. we hadden een hoop vlaggetjes en andere versiering ergens vandaan gehaald. en die een beetje leuk in het lokaal opgehangen. tijdens het ophangen zagen we een formule 1 race langs het raam rijden..(twee bejaarde mensen met een rolator) was wel erg intteresant. de meneer heeft gewonnen. en dan meer weer verder met het versieren. mr. jeronimus had een mooie tekening op het bord gemaakt waar hij echt helemaal trots op was. dat was wel erg lollig om te zien. om een uur of drie besloten we dat we nog niet genoeg licht hadden dat een beetje op een disco leek. ( dat was eigenlijk een beetje de bedoeling) dus wendy en ik besloten maar om even snel naar de bart smit te rijden en een lamp op te halen. wij dachten dat we wel een lamp konden kopen voor 10 euro. maar uiteindelijk kwamen we er met twee lampen aan zetten, die we erg leuk hebben neer gezet in het lokaal. het was echt het aller mooiste lokaal van de avond, en ook het aller gezelligste. maar volgens mij zagen de mensen dat er neit helemaal in.

 

voordat de avond begon konden we eten op school. nasi. erg lekker, maar wel een beetje koud geworden. maar je moet maar zo kijken, alles wat gratis is...graag....zo moet je zijn als echte nederlander. of niet? nou ja, we zijn dus flink aan het bunkeren geweest daar, nouja. ik....ik was de enige die daar een beetje gegeten heeft van ons comania groepje...tussen de leraren...was erg gezellig en ook erg loos. maarja...na het eten van nasi heb je vaak zo''n nasi smal in je mond voor een lange tijd. en dat ik daar nou echt zin in had kan ik niet zeggen. dus een briljant idee....op je fietsje stappen, naar de AH rijden en een tandenborstel met tandpasta ophalen. erg grappig je tanden op school te poetsen.

 

en eindelijk maar toch....de opendag begon...

 

er werd bijna in het begin een groep mensen in ons lokaal gedropt....en die mensen gingen allemaal in een rijtje staan alsof ze daar stonden voor één of andere voorlichting, en wij wisten helemaal van niets. dus wij hadden ook allemaal zoiets van...nou kijk maar rond naar de foto's en zo....en vraag maar raak. en het is goed gekomen. toch wel. het was erg gezellig om daar te staan. wij stonden te springen en te doen. en vooral als je van die loze spelletjes gaat bedenken als de stoelendans....nou.....dat was een groot succes. niet normaal. wij hadden echt de grootste lol...(met z'n tweeen de stoelendans doen met 5 stoelen) er waren wonder boven wonder mensen die wouden mee doen aan de stoelendans...erg grappig op foute muziek van de reclame van hi......"met je telefoon, nooit alleen gewoon. met z'n allen op een lijn. samen bellen is zo fijn." groot succes in een woord.

 

aan het einde van de avond heb je toch iets van....pff...slapen.....en dan word er ook nog aan je gevraagd of je nog wat wilt drinken....en wat kies je dan...bier!!...op een school..haha....ook voor het eerst, op een school. dat is toch wel iets om trots op te zijn. dat je bier hebt gehad in de school. met het beleid dat ze daar hebben. echt grappig. dat was dan het einde van de avond. er is natuurlijk wel veel meer gebeurt. maar dan blijf ik aan het typen. en dat is neit helemaal de bedoeling denk ik.

 

groetjes ellen


Posted: 15:52, 1/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

counter

Alltel
Alltel

 

 

 


Posted: 16:35, 24/1/2006
Link

amerika

            

in augustus 2007 ga ik naar amerika. ik blijf daar dan voor een jaar in een gastgezin. in amerika ga ik naar de high school toe. ( de middelbare school voor amerika). de organisatie die dit allemaal regeld is EF educations. zij zijn een organisatie die al 40 jaar dat soort reizen voor studenten organiseerd.

 

ik heb er echt al heel veel zin in om naar amerika te gaan. maar het is toch wel een vrij dure reis. er moet nog een hoop geld gespaard worden voordat echt 100% zeker is dat ik naar amerika toe kan gaan. maar ja...ik kijk er positief tegen aan. als het goed ik kan ik de hele zomevakantie werken om zo al aan een hoop geld te komen. ook werk ik elke zaterdag in een snoepwinkel. en ik word natuurlijk flink gesupport door mijn familie.

 

ik vind het echt spannend om naar amerika te gaan. vooral omdat ik praktisch alleen heen ga. niemand van mijn familie gaat verder. ik moet het dus in mijn eentje zien te redden in het land daar in het verre westen. dat is toch eingelijk best wel spannend. je weet eigenlijk niet precies wat je tewachten staat. en toch moet je je daar gewoon zien te redden. je weet maar nooit in wat voor een gastgezin je terecht komt...natuurlijk worden de gastgezinnen van top tot teen gescreend om te kijken hoe het gezin is. maar je weet nooit honderd procent zeker hoe dat zal gaan bevallen. er is gelukkig altijd de mogelijkheid om te switchen van familie. maar je moet hiervoor wel eenhele goede reden hebben.

als je wilt switchen moet je contact opnemen met je contactpersoon daar. ze hebben mij dit al wel een keer uitgelegd bij een van de bijeenkomsten. hoe dat allemaal in elkaar zit met alle mensen waarmee je dan kontact kunt opnemen en welke mensen jou allemaal in een huis hebben gezet... maar ik snap het systeem niet helemaal meer. is best wel lastig. maar als ik daar eenmaal ben komt het vast allemaal wel goed.

 

je moet je eigen jaar maken. dat is iets wat ze je leren daar bij die bijeenkomsten. jij moet vrienden maken. en jij moet naar de mensen toe om met ze te praten. dit kan best wel lastig zijn voor sommige mensen. misschien ook wel voor mij omdat ik soms wel vrij verlegen ben. maar het scheelt dat je in een ander land bent waar niemand je kent. je kunt daar zo gek doen als je maar wilt. (natuurlijk wel op een nette manier..want als je in aanraking komt met de politie in amerika...dan word je het land uit gestuurd) niemand kent je daar nog. dus dat kan wel heel grappig worden denk ik.

 

er zijn natuurlijk wel nadelen aan zo'n reis naar amerika. je mag niet een kroeg in en je mag er geen alcohol drinken voor je 21e. dat is best wel jammer. ik ga hier wel redelijk vaak naar en kroeg. en ik ben nog maar 15 jaar. ik krijg daar ook gewoon drank. dat zal wel even wennen zijn denk ik. maar ik heb het er echt wel voor over. het is gewoon iets wat ik dolgraag wil. en het maakt mij dan niet uit wat ik voor een jaar moet opgeven. het is gewoon een geweldige ervaring. en zo'n kans moet je gewoon grijpen. dat word door mensen in mijn omgeving ook vaak genoeg gezegd.

 

al ik in amerika ben wil ik natuurlijk wel een aantal dingen bezoeken. ik wil eigenlijk wel heel veel zien van amerika. ik wil heel graag naar de golden gate bridge. dat lijkt mijn echt super om dat ding in het echt te zien. maar ik kijk wel wat ik allemaal ga doen daar. ik heb nog anderhalf jaar om daar achter te komen. dus als ik daar ben kijk ik wel waar ik geld voor heb. en waar ik dicht bij zit. dan komt het allemaal vanzelf wel...

 

wil je meer informatie over een high school year of tewijl een jaar in het buitenland kijk dan op www.ef.com/hsy

en wil je mij wat vragen...reageer dan gewoon op de blog...

 

veel liefs ellen


Posted: 20:18, 23/1/2006
Comments (4) | Add Comment | Link

'n zaterdag avond/ zondag nacht

zaterdag avond was er een karaoke op de voetbalclub. erg lachuh dacht ik. dus zijn we daar maar naar toe gegaan. en het was inderdaad ook erg grappig. hoe sommige mensen zich ook zo voor gek kunnen zetten, dat is gewoon geweldig om te zien. en je lacht je natuurlijk slap om van alles. echt super raar. gelukkig heb ik niet gezongen. aan de ene kant wou ik wel... maar dan wel minimaal met 5 mensen. en ik kon er niet meer dan 2 bij elkaar krijgen. dus dat was dan wel jammer. er waren 2 liedjes die ik eventueel wel wou zingen. als eerste: sinterklaas van het goede goel, en als tweede belgie van het goede doel. maar er is toch maar niets van geworden.

 

die avond was de kantine beheerder ook weer flink pissed off...zoals gewoonlijk...je mag daar geen drank drinken onder de 16. (is natuurlijk logisch). maar als hij iemand van onder de 16 een biertje ziet drinken dan flipt hij gewoon helemaal. maar dat weerhoud mij niet om toch aan de bier te gaan.

 

na de karaoke...

                                                                

 

eerst naar cafe de twee... wat ik opzich best wel een saaie kroeg vind. maar ik dacht....laat ik toch maar eens mee gaan. ik vind het al zeer frustrerend dat je gardarobe moet betalen in een kroeg. dat hoort gewoon niet bij een kroeg. maar dan ben je wel mooi van je jas af. maar dan sta je daar in die kroeg. het is daar echt druk...echt zo saai druk. en overal waar je staat sta je gewoon in het gangpad...de twee is gewoon een groot groot gangpad...dat houd het volgende in: mensen lopen om de 10 seconden steeds heen en weer (wel steeds verschillende mensen hoor). en aangezien jij in een gangpad staat kun je wel enigzins raden hoe dat gaat. je word dus de hele tijd aan de kant geduwd. maarja...ondanks dat was het toch wel gezellig met de mensen met wie ik daar was.

 

uiteindelijk om een uur of 2..half 3 besloten we om maar weg te gaan..

nou ja. de bedoeling was naar huis. maar wel belanden in een andere kroeg....de mingel.

 

op een of andere manier zat er nog 5 euro in mijn portomonee die ik niet gezien had. dat was een perfecte reden om de mingel in te gaan. er zaten natuurlijk zoals gewoon de vaste stamgasten die ik wel redelijk goed ken. in ieder geval...het was daar veel gezelliger dan in de twee.

 

nadja en ik waren eerst netjes aan de cola. erg interresant ook. we hadden echt de meest rare gesprekken met de meest rare mensen ....zo heb ik gepraat met een of andere homo die nog neit helemaal zeker wist dat hij dat was. maar volgens mij waren wij niet de enige die dat vonden

en nu komt echt een hoogte punt van de mingel...wij...gingen...aan...de thee! jaja.....tis toch wat....maar we gingen echt aan de thee. om half 4 midden in de nacht. en wij vonden het wel erg grappig.

we kregen een theedoos op schoot...van pickwick....en er zat niet eens pickwick thee in.....dat was wel erg flauw moet ik zeggen. ik wou pickwick thee...maar het was weer helemaal goed gemaakt met een kitkat chunky...(wel kleine hoor) en maar liefst 2 van die dingen...t was wel erg lekker.

 

dat was mijn zaterdag avond/zondag nacht


Posted: 21:21, 22/1/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer