Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

blog

excursieweek

15:12, 11/11/2011 .. 0 comments .. Link

Maandag Breda:

Maandag was de excursie in Breda gepland. Om elf uur hadden we verzameld in een collegezaal. Hier werd de planning van de dag uitgelegd. Na een halfuurtje in de collegezaal hadden we pauze om vervolgens vanaf de hoofdingang naar het gemeentehuis te lopen. Aangekomen in het gemeentehuis bleek de man die voor ons een presentatie ging houden bij de wethouder moest komen. Helaas voor ons gaan deze gesprekken met de wethouder voor anderen afspraken. Ik zelf vond de presentatie erg saai en de rondleiding ook niet al te boeiend. Ook jammer dat we later dan gepland klaar waren en zo te laat op mijn werk kwam.

 

Dinsdag Utrecht:

We verzamelde dinsdag in het informatiecentrum dichtbij het station. Hier kregen we uitleg over hoe het toekomstige station eruit gaat zien. Ook was er gratis koffie. Daarna kregen we uitleg bij de maquettes die daar aanwezig waren. Daarna kregen we een rondleiding rond het stations terrein. Daarna zijn we naar het nieuwe gebied Leidse rijn. Dit was een paar minuten met de trein vanaf centraal. Hier kregen we uitleg over hoe het bedacht is. Het is een compleet nieuw uitbreidingstuk van west Utrecht. Daarna kregen we nog een rondleiding in een zeer comfortabele bus.

 

Woensdag Nijmegen:

Woensdags gingen we naar Nijmegen. Dit vond ik een leuke dag mede doordat ik vaak in Nijmegen kom. Alle dingen die we gezien hebben kende ik al maar nou kregen we er nog wat extra informatie bij van een aardige mevrouw die ons rondleiden. We waren op verschillende plekken geweest zoals het ROC, Domela terrein, en plein 44. Het leukste vond ik de nieuwe winkelstraat. Leuk om te zien hoe heel veel winkels zo dichtbij elkaar kunnen zitten. Wel een beetje jammer voor Nijmegen dat de stadsuitbreiding niet zo voorspoedig loopt. Voor mij was dit de leukste dag.

 

Donderdag Amsterdam:

 

In Amsterdam kwam ik samen met een aantal mensen iets te laat aan bij de noordzuidlijn informatie punt door vertraging die we opliepen in Utrecht. Dit was echter niet zo erg want de meeste mensen waren nog veel later. Hier legde een man het een en ander uit over hoe de lijn loopt en gemaakt wordt. Dit was interessant om te horen omdat de lijn onder de stad doorloopt. Daarna gingen we in een bouwput kijken. Jammer was het dat het regende. In de bouwput aangekomen stonk het eerst erg hard. Dieper naar beneden rook je het niet meer. Na hier een tijdje geluisterd te hebben naar het verhaal konden we gaan lunchen. Na de lunch moesten we verzamelen Westergasfabriek. Hier kregen we een rondleiding die ik maar half gevolgd heb omdat ik het meest opzoek was naar een droog heenkomen. Erg jammer vond ik dat we in Amsterdam totaal 1 uur vrijetijd hebben gehad. In zo’n mooie grote stad had ik liever meer tijd gehad.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

excursieweek

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer