Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Groep 4b

Description

Dit is het weblog van: Iyabo Oyeniyi, Valérie Cox, Joëlla Damiani Torres, Gilles Van Dooren, Joni Schots, Carmen Rivera Zepeda.


«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

week 11

Zo zo, het was weer een drukke week! Ik denk dat we wel allemaal blij zijn dat de deadlines van deze week gehaald zijn :-). Al de taken komen weer samen in de laatste weken, wat ons niet veel tijd geeft en wat soms kan uitdraaien op een ramp! Gelukkig was dat bij ons niet het geval. Economie was wel even stressen, maar het resultaat mocht er zijn! En de individuele paper van psychologie was niet zo moeilijk he? Je schrijft uiteindelijk gewoon je eigen bevindingen dus lang duurde dit niet bij mij, maar misschien bij de anderen wel? En dan het werkcollege van historische inzichten donderdag! Weer wat artikels bespreken, maar dat verliep wel vlotjes.

Dan heb ik alles van deze week wel weer bovengehaald he. Ik vond het een stresserende week, maar al bij al viel het nog goed mee!

Tot de volgende keer

xxx Valérie


Posted: 18:51, 8/5/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

week 5

Hey iedereen!

Deze week was niet zo druk. Op maandag 9 maart hadden we met  heel ons groepje afgesproken om een idee uit te werken voor Engels. Dat verliep wel vlot en de rolverdeling werd ook al meer duidelijk, namelijk Iyabo gaat de host zijn! Voor de rest is er deze week niet veel meer gebeurd rond de explo. We hadden namelijk al andere taken die niet voor de explo waren en die dus even voorrang kregen (zoals de presentatie van Nederlands, het werkcollege van Historische Inzichten en een test van Engels over de uitspraak). Deze week waren er ook geen consultaties en hebben we niet verder afgesproken om aan de explo-taken verder te werken. Dat zal voor week 6 zijn, want dan zijn er wel consultaties :-).

Zo dit was onze 'drukke' week...

Tot de volgende keer

Valérie


Posted: 16:40, 13/3/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Eerste exploweek

Hallo iedereen!

Welkom op het blog van Iyabo, Valérie, Gilles, Carmen, Joëlla en Joni!

De eerste exploweek zit er alweer op en de eerste detlines zijn al gepasseerd. Het was weer een zéér boeiende en leerrijke week maar langs de andere kant ook wel al vrij druk. We kregen zoals altijd een teambuildingsopdracht met als thema: onbekende landen.

We zijn deze week begonnen met een algemene introductie over wat er zoal van ons verwacht word. Het werd meteen duidelijk dat ook dit semester de lat weer iets hoger word gelegd. In deze eerste week waren er ook verschillende gastcollege's van onder andere commerciële communicatie en PR & V. Hierond moesten we dan ook verschillende opdrachten maken. Ikzelf ben IT-student en moeten enkel het exploratieveld taalvaardigheid meedoen waardoor ik niet volledig op de hoogte ben van de opdrachten van de andere vakken. Voor nederlands moesten we alvast een samenvatting schrijven van één van de twee gastcollege's. Bij Frans en Engels kregen we een algemene uitleg over de taak van dit semester en de taak van het vorige semester hebben we eventjes overlopen. Wij zien de opdrachten als groep volledig zitten en hebben al zin om erin te vliegen ... Vooral de taak van engels is heel leuk om te doen, we moeten nl. een talkshow presenteren. We zitten al vol met goede ideeën maar die gaan we hier natuurlijk nog niet verklappen.

Voor onze teambuildingsopdracht hebben we het (onbekende) land Kiribati moeten presenteren. Het was op zich een leuke opdracht maar wel vrij moeilijk vonden we zelf. Deze opdracht vraagt veel creativiteit en knutselwerk. We hebben toch ons uiterste best gedaan om tot een goed resultaat te komen. We hebben een grote palmboom nagebouwd, wat zeker niet evident was. De palmboom stond op een onbewoond eiland in het midden van de oceaan. Kiribati bestaat namelijk uit 32 verschillende eilandjes waarvan er slechts een paar bewoond zijn.

Als groep kunnen we heel goed met elkaar opschieten, dat was ook het vorige trimester al duidelijk. We zitten op de zelfde golflengte en hebben nog nooit problemen gehad. Natuurlijk is er al eens een meningsverschil maar daar gaan we op een heel volwassen manier mee om en praten we onmiddelijk uit.. Ikzelf ben heel tevreden met ons groepje, en ik ben er zeker van dat iedereen daar zo over denkt. Hopelijk kunnen we dit trimester dezelfde mooie resultaten neerzetten als het eerste trimester. We zijn alvast heel gemotiveerd en zullen ons best doen om het jaar mooi af te sluiten zodat we hopelijk met z'n allen naar het tweede jaar kunnen gaan! We houden jullie alvast op de hoogte!

Tot snel, groetjes van... Joni,

maar ook van Iyabo, Joëlla, Valérie, Carmen en Gilles


Posted: 18:32, 22/2/2009
Comments (3) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer