Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
communicatie is ons ding Home | Profile | Archives | Friends
logboek exploratieweken van Nathalie Koulouris, Kris Torfs, Kim Aerts, Isabelle Van Mierlo, Katrien Van Tendeloo, Lotte Cornelis

laatste dag29/11/2005

we zijn net aangekomen in het EMI. gelukkig was er nog één computer vrij zodat wij nog het een en het ander konden afdrukken. het enigste wat we nog moeten doen is afdrukken. Alles is zo goed als klaar. sebiet nog even de evaluaties invullen en dan kunnen we om half 2 aan ons tafel gaan zitten.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

voormiddag en namiddag 28 november28/11/2005

Deze voormiddag hebben Kim en Katrien samen het interview Nederlands uitgeschreven. Ondertussen heeft Kris zich beziggehouden met het visueel dagboek en het moodboard en Lotte heeft gehoplen met het knip en plakwerk. Isabelle en Nathalie zijn ondertussen de folder van een provinciale instelling die we nog mistten gaan halen in het districtshuis. Ze zijn ook nog op zoek gegaan naar een reclamecampagne voor Engels. Maar helaas hebben ze die niet gevonden.

Kris gaat verder het visueel dagboek afmaken en de rest gaat werken aan de reclamecampagne voor Engels.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Vrijdag!25/11/2005

Gisterenavond hebben we eigelijk nog vrij veel kunnen doen! De vragen voor ons interview zijn klaar en goedgekeurd, Spaans is af, Frans is af, ons moodboard is vrij goed gelukt, maar we hebben er nog wat twijfels over... En economie is ook afgewerkt! We staan dus op schema... ;-)

 

Vandaag hebben we om 11u30 een afspreek met meneer Hulsens, onze begeleider. Kim, Katrien, Isabelle en Lotte zitten met hem in het lectorenlandschap. Hopelijk kan hij ons wat hulp geven over deel 3 van de hoofdopdracht, want daar zitten we een beetje vast. Het is namelijk vrij moeilijk om 2 teksten te vinden met een probleemstelling over Digitale Televisie. Maar we blijven zoeken! Meneer hulsens weet misschien beter in welke vakliteratuur we moeten zoeken! Ondertussen probeer ik (Kris) theorievragen van nederlands op te stellen en het weblog wat bij te werken.

In het EMI is het net zoals gisterennamiddag enorm hectisch. Er zijn een hele hoop computers kapot en die van de 3e verdieping waren gereserveerd tot half 12. Maar ik heb er toch eentje te pakke kunnen krijgen...

We gaan proberen om vandaag zo veel mogelijk af te werken, en wat niet af is is voor maandag!

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Voormiddag en namiddag 24/11/0524/11/2005

Deze voormiddag hebben wij (Nathalie, Isabelle en Kim) de opdrachten voor Frans en Spaans afgewerkt. Wij zijn ook al begonnen aan de hoofdopdracht voor Reclame en hebben stappen 1, 3 en 4 al kunnen oplossen. De 5 vragen zijn al opgesteld voor de straatenquête en we zijn al begonnen met deze op te lossen. Deze namiddag hebben Isabelle en ik (Kim) het moodboard gemaakt voor Commerciële Communicatie. Nog even goed doorwerken en onze dag zit er weeral op voor vandaag.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

interview Nederlands24/11/2005

Om 10uur vanmorgen stonden we fris en paraat voor onze start van de opdrachten.

We besloten om het werk te verdelen. In het EMI was geen plaats, dus zijn we in 2 groepjes gesplitst om nog efficienter te kunnen werken. Wij (Katrien, Kris, Lotte) hebben gewerkt aan onze opdracht voor Nederlands. Ons interview is zo goed als af. Hopelijk kunnen we vandaag Mr. Hulsens bereiken zodat hij misschien ons interview even kan nalezen en ons van de nodige commentaar verschaffen. We gaan nu eens horen wat de rest al heeft gedaan deze voormiddag...

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

zoektocht23/11/2005

Met veel hoop op bioscoopkaart vertrokken we de stad in. We zijn naar Fortis, Rubenshuis, Antwerps districthuis enz. Na een 40-tal minuten waren we al bijna geslaagd in onze opdracht. Even dachten we dat we eerst zouden zijn, maar later bleek dat we al een kleine fout hadden gemaakt. En zo is een andere groep dus gewonnen. Nu zijn we nog even aan het verderzoeken en dan zit onze opdracht voor vandaag er al op.

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

voormiddag 23 november 200523/11/2005

We hebben zonet kennis gemaakt met de hele groep en een inleiding gekregen over de exploratieweek. Onze weblog is net aangemaakt en we hebben een groepsnaam verzonnen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer